Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos, auksarankės smile.gif

Ilgai stebėjau, mokiausi ir ryžausi avantiūrai - pati pasidariau iš karto, vienu metu du tortus, nes taip jau yra, kad vaikai vieną dieną gimę. Galvojau, kad neverta tokių šleivokų ir nedailių čia publikuoti, nes galiu būti nušvilpta biggrin.gif , bet vis tiek - tiek savim didžiuojuos ax.gif , kaip mažas vaikas biggrin.gif , o be to, galvoju, gal tai bus paskatinimas toms, kurios dar nedarė, o norėtų, baisu buvo, laaabai, bet su visokiais nuotykiais, rezultatą šiokį tokį gavau ir labai didelis ačiū jums, kurios dalinatės savo patirtimi ir žiniomis 4u.gif Be jūsų nebūtų tų tortų :-)

Man labai patiko ta marrshmallow saldainių masė, kita kartą būsiu drąsesnė ax.gif
Snikersas, dengtas saldainių mase.

user posted image

Rafaelo tortas, dengtas saldainių mase

user posted image
Papildyta:

Labai didelės foto gavosi kažko, sorry, nžn kodėl taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martyna_mx: 05 liepos 2011 - 08:32
Sveikos, reikia pagalbos smile.gif Gal galite pasakyti kaip privažiuoti prie maisto instituto, na kur ta parduotuve 6 aukste yra g.gif Ar į urmo bazės kiemą važiuoti ar per pieno fabriko puse? Niekada nebuvusi, o nuvaziuosiu tik i darbo pabaiga, bijau blūdinti, kad nepavėluočiau ax.gif
Atsakyti
Nei ten , nei ten ....jis prie gatvės , matosi puikiai , lipi į šeštą aukštą , ten 617 kabinetas , tel .312576 ( vietinis ) . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 05 liepos 2011 - 09:45
Martyna mx, labai grazuciai tortai ir dar pirmieji,tikrai gali savim didziuotis! 4u.gif
Atsakyti
[quote=martyna_mx,2011 07 05, 09:31]
Sveikos, auksarankės smile.gif

Saunuole... as ir esu tokia kaip Jus, pradedancioji, bet dar nedristu savo darbu cia deti... gal kada ateis laikas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 05, 09:45)
Nei ten , nei ten ....jis prie gatvės , matosi puikiai , lipi į šeštą aukštą , ten 617 kabinetas , tel .312576 ( vietinis ) . 4u.gif

Ačiū @adrij@ aciuks.gif , bandysiu rasti smile.gif Na o jei pasiklysiu, tai pinigų sutaupysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2011 07 05, 09:31)
Sveikos, auksarankės  smile.gif

Ilgai stebėjau, mokiausi ir ryžausi avantiūrai - pati pasidariau iš karto, vienu metu du tortus, nes taip jau yra, kad vaikai vieną dieną gimę. Galvojau, kad neverta tokių šleivokų ir nedailių čia publikuoti, nes galiu būti nušvilpta  biggrin.gif  , bet vis tiek  - tiek savim didžiuojuos  ax.gif  , kaip mažas vaikas  biggrin.gif  , o be to, galvoju, gal tai bus paskatinimas toms, kurios dar nedarė, o norėtų, baisu buvo, laaabai, bet su visokiais nuotykiais, rezultatą šiokį tokį gavau ir labai didelis ačiū jums, kurios dalinatės savo patirtimi ir žiniomis  4u.gif  Be jūsų nebūtų tų tortų :-)

Man labai patiko ta marrshmallow saldainių masė, kita kartą būsiu drąsesnė  ax.gif
Snikersas, dengtas saldainių mase.

O kaip gavai juodą spalvą?
Atsakyti
vaizdelis pas mane toks jau kaip ir ne karta matytas,tik gyvunelis kitoks smile.gif Rafaelo biskvitai,grietinele,ricota,persikai.pastilazas,slapia beze. 2700gr.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2011 07 05, 12:43)
O kaip gavai juodą spalvą?

Pirkau maistinių dažų ( americolor) rinkinuka, ir nusidažiau tą saldainių masę smile.gif

Ačiū, kurios pagyrėte ax.gif
Atsakyti
Torta kepti pasiryzau isbandyt, gavosi visai nieko... skanu, bent man...
bet va su puosimu man nekas... ir dbr noriu issikept gimtadieniui torta ir nzn kaip papuost... kepsiu biskvitini torta, pertepimas ir dar nzn koks bus... o kaip papuost? neturiu fantazijos...
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 07 04, 19:31)
gal turite po ranka kokia nuoroda kaip daryti aguonas? uzsinorejau kazko ryskaus biggrin.gif

http://regina16112.b.../2010/12/2.html
http://regina16112.b...og-post_09.html
http://regina16112.b.../2011/04/3.html
Atsakyti
Sveikos mamytes,
skaityneju jusu kuriamas temeles apie tortu puosyba ir zaviuosi jumis. thumbup.gif man tik iskylo toks klausimukas, kaip padaryti dvieju aukstu torta, kad antras aukstas nesuspaustu pirmojo? g.gif gal kas galite man paaiskinti? buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deizyte: 05 liepos 2011 - 15:20