Sveikos, auksarankės
Ilgai stebėjau, mokiausi ir ryžausi avantiūrai - pati pasidariau iš karto, vienu metu du tortus, nes taip jau yra, kad vaikai vieną dieną gimę. Galvojau, kad neverta tokių šleivokų ir nedailių čia publikuoti, nes galiu būti nušvilpta , bet vis tiek - tiek savim didžiuojuos , kaip mažas vaikas , o be to, galvoju, gal tai bus paskatinimas toms, kurios dar nedarė, o norėtų, baisu buvo, laaabai, bet su visokiais nuotykiais, rezultatą šiokį tokį gavau ir labai didelis ačiū jums, kurios dalinatės savo patirtimi ir žiniomis Be jūsų nebūtų tų tortų :-)
Man labai patiko ta marrshmallow saldainių masė, kita kartą būsiu drąsesnė
Snikersas, dengtas saldainių mase.
Rafaelo tortas, dengtas saldainių mase
Papildyta:
Labai didelės foto gavosi kažko, sorry, nžn kodėl taip
Sveikos, reikia pagalbos Gal galite pasakyti kaip privažiuoti prie maisto instituto, na kur ta parduotuve 6 aukste yra Ar į urmo bazės kiemą važiuoti ar per pieno fabriko puse? Niekada nebuvusi, o nuvaziuosiu tik i darbo pabaiga, bijau blūdinti, kad nepavėluočiau
[quote=martyna_mx,2011 07 05, 09:31]
Sveikos, auksarankės
Saunuole... as ir esu tokia kaip Jus, pradedancioji, bet dar nedristu savo darbu cia deti... gal kada ateis laikas
Sveikos, auksarankės
Saunuole... as ir esu tokia kaip Jus, pradedancioji, bet dar nedristu savo darbu cia deti... gal kada ateis laikas
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 05, 09:45)
Nei ten , nei ten ....jis prie gatvės , matosi puikiai , lipi į šeštą aukštą , ten 617 kabinetas , tel .312576 ( vietinis ) .
Ačiū @adrij@ , bandysiu rasti Na o jei pasiklysiu, tai pinigų sutaupysiu
QUOTE(martyna_mx @ 2011 07 05, 09:31)
Sveikos, auksarankės
Ilgai stebėjau, mokiausi ir ryžausi avantiūrai - pati pasidariau iš karto, vienu metu du tortus, nes taip jau yra, kad vaikai vieną dieną gimę. Galvojau, kad neverta tokių šleivokų ir nedailių čia publikuoti, nes galiu būti nušvilpta , bet vis tiek - tiek savim didžiuojuos , kaip mažas vaikas , o be to, galvoju, gal tai bus paskatinimas toms, kurios dar nedarė, o norėtų, baisu buvo, laaabai, bet su visokiais nuotykiais, rezultatą šiokį tokį gavau ir labai didelis ačiū jums, kurios dalinatės savo patirtimi ir žiniomis Be jūsų nebūtų tų tortų :-)
Man labai patiko ta marrshmallow saldainių masė, kita kartą būsiu drąsesnė
Snikersas, dengtas saldainių mase.
Ilgai stebėjau, mokiausi ir ryžausi avantiūrai - pati pasidariau iš karto, vienu metu du tortus, nes taip jau yra, kad vaikai vieną dieną gimę. Galvojau, kad neverta tokių šleivokų ir nedailių čia publikuoti, nes galiu būti nušvilpta , bet vis tiek - tiek savim didžiuojuos , kaip mažas vaikas , o be to, galvoju, gal tai bus paskatinimas toms, kurios dar nedarė, o norėtų, baisu buvo, laaabai, bet su visokiais nuotykiais, rezultatą šiokį tokį gavau ir labai didelis ačiū jums, kurios dalinatės savo patirtimi ir žiniomis Be jūsų nebūtų tų tortų :-)
Man labai patiko ta marrshmallow saldainių masė, kita kartą būsiu drąsesnė
Snikersas, dengtas saldainių mase.
O kaip gavai juodą spalvą?
QUOTE(maliukas @ 2011 07 05, 12:43)
O kaip gavai juodą spalvą?
Pirkau maistinių dažų ( americolor) rinkinuka, ir nusidažiau tą saldainių masę
Ačiū, kurios pagyrėte
Torta kepti pasiryzau isbandyt, gavosi visai nieko... skanu, bent man...
bet va su puosimu man nekas... ir dbr noriu issikept gimtadieniui torta ir nzn kaip papuost... kepsiu biskvitini torta, pertepimas ir dar nzn koks bus... o kaip papuost? neturiu fantazijos...
bet va su puosimu man nekas... ir dbr noriu issikept gimtadieniui torta ir nzn kaip papuost... kepsiu biskvitini torta, pertepimas ir dar nzn koks bus... o kaip papuost? neturiu fantazijos...
QUOTE(kice @ 2011 07 04, 19:31)
gal turite po ranka kokia nuoroda kaip daryti aguonas? uzsinorejau kazko ryskaus
http://regina16112.b.../2010/12/2.html
http://regina16112.b...og-post_09.html
http://regina16112.b.../2011/04/3.html
Sveikos mamytes,
skaityneju jusu kuriamas temeles apie tortu puosyba ir zaviuosi jumis. man tik iskylo toks klausimukas, kaip padaryti dvieju aukstu torta, kad antras aukstas nesuspaustu pirmojo? gal kas galite man paaiskinti? buciau labai dekinga.
skaityneju jusu kuriamas temeles apie tortu puosyba ir zaviuosi jumis. man tik iskylo toks klausimukas, kaip padaryti dvieju aukstu torta, kad antras aukstas nesuspaustu pirmojo? gal kas galite man paaiskinti? buciau labai dekinga.