gal turite po ranka kokia nuoroda kaip daryti aguonas? uzsinorejau kazko ryskaus
kad aiskiau butu ikeliu dar karta
QUOTE(julioske @ 2011 07 04, 19:34)
kad aiskiau butu ikeliu dar karta
Bet tu pacia ta bure, dedama ant pagaliuko, niekuo nepatepei, ir taip sudziuvus laikesi? Desiu popierines
ar tik ne olesta rase,kad bures dar su aisingu pritvirtino
QUOTE(julioske @ 2011 07 04, 15:41)
o as 'sokoladini' glaju darau visai ne is sokolado, o pagal mamos recepta
1v.s. sviesto
0,5 st cukraus
1v.s. kakavos
50g pieno
viska virti ant silpnos ugnies iki grietines tirstumo, o tada lieti kaip kirbe rase, sitas budas kur kas pigenis nes sios mases uztenka visam 22cm tortui, manau sokolado reikia daugiau, ne vienos plytutes
1v.s. sviesto
0,5 st cukraus
1v.s. kakavos
50g pieno
viska virti ant silpnos ugnies iki grietines tirstumo, o tada lieti kaip kirbe rase, sitas budas kur kas pigenis nes sios mases uztenka visam 22cm tortui, manau sokolado reikia daugiau, ne vienos plytutes
Visoms labai ačiū už pagalbą. O į šitą glajų reikia papildomai aliejaus pilti, kad tortas apsidengtų lygiai?
Labas mergaites.Reikia pagalbos is kokios masytes geriausiai daryti moteriska bateli kad gerai sustingtu ir per kiek laiko jis jau butu sustinges kad galetu deti ant torto.As dariau forma gavosi nepriekaistinga bet matyt mase netiko nenorejo stingti pavirsius apkietejo o pats vidus ir kulnas visiskai minksti per kelias dienas nesustingo .Ir dar vienas klausimelis del dekorgelio.Kazkada uzklausiau bet neatrase niekas.Gal kas dirbate su juo ,as dariau bet man jis sukietejo i raga rodos viska pagal receptuka dariau cia kaz kurioje temoje susiradusi .Gal taip turi buti kaip reikia ji naudoti gal kas patartu a iu is anks to
QUOTE(Erina @ 2011 07 04, 20:18)
Visoms labai ačiū už pagalbą. O į šitą glajų reikia papildomai aliejaus pilti, kad tortas apsidengtų lygiai?
nereikia, ir taip lygiai pasidengia
Rugiagele, as burese kol jos minkstos skylutes dariau, is virsaus ir is apacios dejau po bambukini pagaliuka ir siulu pritvirtinau, nors butu uzteke ir tik is virdaus, bet vaiizdas 'tikroviskesnis' buvo
QUOTE(kirbe @ 2011 07 04, 15:48)
vat tame ir skirtumas,kur tepat šokolada ,kur liejat.......apie torto viršu aš nekalbu-galima ir taip ir taip daryt,bet su tirštesne glazura torto šonu taip lygiai neaptepsit.....
aišku
rugiagele26, as bures daryciau is valgomo popieriaus arba esu maciusi, kaip buvo padarytos is tiulines medziagos (labai tankaus tinklelio), israizgyto aisingu - tokios azurines gavosi.
QUOTE(kice @ 2011 07 04, 19:31)
gal turite po ranka kokia nuoroda kaip daryti aguonas? uzsinorejau kazko ryskaus
labai grazus visu tortai,laai labai patiko tortas laistytuvas,10balu
o del aguonu darymo sugryzk i sios temos 4puslapi,buvo berods Akvilyte idejusi kaip as daryti,sekmes
QUOTE(eda.dita @ 2011 07 04, 21:51)
rugiagele26, as bures daryciau is valgomo popieriaus arba esu maciusi, kaip buvo padarytos is tiulines medziagos (labai tankaus tinklelio), israizgyto aisingu - tokios azurines gavosi.
Edita, laivas nepaplaks su kiaurom burėm
QUOTE(meljola @ 2011 07 05, 00:27)
labai grazus visu tortai,laai labai patiko tortas laistytuvas,10balu
o del aguonu darymo sugryzk i sios temos 4puslapi,buvo berods Akvilyte idejusi kaip as daryti,sekmes
o del aguonu darymo sugryzk i sios temos 4puslapi,buvo berods Akvilyte idejusi kaip as daryti,sekmes
Aciu labai Skaitau visa tema, po truputi, zinau, kad kazkur maciau sitas foto, o sena galva neatgamina kur