Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 04, 14:42)
Merginos , dėkui visoms  aciuks.gif .....bet nuo ryt vėl dingstu ..... iki savaitgalio  doh.gif .

as isivaizduoju kiek darbelio kai rankos auksines wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, turiu klausimą:
Kaip ruošti glajų, kad tortą būtų galima apdengti lygiai lygiai,
va taip panašiai
user posted image

Atsakyti
mano supratimu čia aplieta šokoladu.......
torta reik aptepti sviestiniu kremu,šokolada išlydyti vandens voneleje,truputy praskiesti aliejumi ir deti torta ant groteliu ir aplieti......
va ne perseniausiai aš taip dariau
user posted image
Atsakyti
Jauciu ant kokio snikerso butu skanu lietas sokoladas bigsmile.gif
Atsakyti
@adrij@,net kvapą užgniaužė karsta.gif karsta.gif karsta.gif nuostabūs wub.gif wub.gif

Erina,arba šokoladas,kaip kirbė sakė,arba šokoladinė glazūra (100g šokolado,1v.š.sviesto,3v.š.grietinėlės,jeigu nesumaišiau proporcijų) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 04 liepos 2011 - 13:56
Ricota su vysniom smile.gif antras mano tortukas blush2.gif na dzibukai nekokie nes ant galiukas prastas, bet saviems buvo gerai smile.gif o ten kur ant sokolado patepliota tai merginos mano nagucius prikiso doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 07 04, 14:15)
torta reik aptepti sviestiniu kremu,šokolada išlydyti vandens voneleje,truputy praskiesti aliejumi ir deti torta ant groteliu ir aplieti......
va ne perseniausiai aš taip dariau
http://www.radikal.ru][img]http://s013.radikal.ru/i324/1107/33/ec79d9a2967c.jpg

Labai dailiai thumbup.gif Bet kazin kaip sonai taip lygiai pasidengia? blush2.gif
Ir dar klausimas ar tas sokoladas nebuna skystas, t.y. lipnus? ar toks turi buti?
Sorry uz klausimus, bet as irgi noreciau taip ismokti blush2.gif
O tas pirktinis glajus netinka?
Papildyta:
QUOTE(viilmute @ 2011 07 04, 14:57)
Ricota su vysniom smile.gif antras mano tortukas blush2.gif  na dzibukai nekokie nes ant galiukas prastas, bet saviems buvo gerai  smile.gif  o ten kur ant sokolado patepliota tai merginos mano nagucius prikiso doh.gif
http://s42.radikal.r...2ccff155f58.jpg[/img]

Geri visai tie dzibukai thumbup.gif O ten kur sakot patepliota, tai as net nepastebejau, kol neperskaiciau, atrode, kad nuo apsvietimo blizga taip graziai lotuliukas.gif
Atsakyti
@adrija@ vajetausai blink.gif begalinis grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 07 04, 13:55)

Erina,arba šokoladas,kaip kirbė sakė,arba šokoladinė glazūra (100g šokolado,1v.š.sviesto,3v.š.grietinėlės,jeigu nesumaišiau proporcijų)  4u.gif

tokia šokoladinė glazura tinka tik viršu aptepti .nes ji tirštesne buna ir šonai lygiai neapsidengs

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 07 04, 14:00)
Labai dailiai  thumbup.gif  Bet kazin kaip sonai taip lygiai pasidengia?  blush2.gif
Ir dar klausimas ar tas sokoladas nebuna skystas, t.y. lipnus? ar toks turi buti?
Sorry uz klausimus, bet as irgi noreciau taip ismokti  blush2.gif
O tas pirktinis glajus netinka?

tame ir esme,kad praskiedžiat šiek tiek aliejum šokolada,tada jis buna skystesnis ir užpylus ant viršaus reikia atsargiai peiliu nubraukti ir tada lygiai nubega ant šonu.....tokiam reikalui patogiausia deti torta ant groteliu,o po apačia koky platesny inda,nes neišvengiamai kažkiek šokolado nubega....t

šokoladas nebuna skystas lipnus,nes jis sustengsta..pirktinio glajaus nebandžiau......
Atsakyti
[quote=kirbe,2011 07 04, 14:15]

ir kaip paskui torta perkelti kazkur(ar ant lekstes pvz)netrukineja sokoladas? g.gif tik perteklius nutekejo ir kelti? ar laukti,kol sustengs rolleyes.gif
Atsakyti
nu ir prisiziurejau bigsmile.gif
berods kirbes su aguonom-nuostabus.
Migles princesiski wub.gif
akvilytes tortu is vis negaliu komentuot- kiek imanoma staigiau uzverciau psl, kad vaikai mano nepamatytu, nes arteja gimtadieniai, tai tada mirk gyvenk reiks tokio zmogaus voro doh.gif o tada jau as nusisausiu greiciau nei padarysiu cool.gif
adrijos visi wub.gif dar klausimas del to su tulpem kvarbatkuoto. Kai darot tas kvarbatkas tai juosta darotes tokio ilgio, kad aplink visa torta uztektu, ar jungiat? ir dar tarp kverbetku eiliu kazkiek reikia laukti kad apstingtu ir priliptu ar ne? nenuciuos zemyn viskas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 04 liepos 2011 - 14:31
QUOTE(keno @ 2011 07 04, 14:06)
...
ir kaip paskui torta perkelti kazkur(ar ant lekstes pvz)netrukineja sokoladas? g.gif tik perteklius nutekejo ir kelti? ar laukti,kol sustengs rolleyes.gif

taip...nuteka perteklius ir perkeliat ant padeklo ant kurio ir bus......dedat gelytes ar kitus papuošimus,kol ne visai sustenges šokoladas,tai labai gerai prilimpa...ir viskas..dedat y šaldytuva

vasara,per karščius žinoma gal sunkiau,nes šokolada gali aptirpti.bet kai nėra labai karšta-gražiai žiurisi,o ir papuošt lengva ir greita
Atsakyti