QUOTE(MO @ 2011 07 04, 13:55)
Erina,arba šokoladas,kaip kirbė sakė,arba šokoladinė glazūra (100g šokolado,1v.š.sviesto,3v.š.grietinėlės,jeigu nesumaišiau proporcijų)
tokia šokoladinė glazura tinka tik viršu aptepti .nes ji tirštesne buna ir šonai lygiai neapsidengs
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 07 04, 14:00)
Labai dailiai
Bet kazin kaip sonai taip lygiai pasidengia?
Ir dar klausimas ar tas sokoladas nebuna skystas, t.y. lipnus? ar toks turi buti?
Sorry uz klausimus, bet as irgi noreciau taip ismokti
O tas pirktinis glajus netinka?
tame ir esme,kad praskiedžiat šiek tiek aliejum šokolada,tada jis buna skystesnis ir užpylus ant viršaus reikia atsargiai peiliu nubraukti ir tada lygiai nubega ant šonu.....tokiam reikalui patogiausia deti torta ant groteliu,o po apačia koky platesny inda,nes neišvengiamai kažkiek šokolado nubega....t
šokoladas nebuna skystas lipnus,nes jis sustengsta..pirktinio glajaus nebandžiau......