[quote=olga25,2011 07 02, 14:16]
Na ir as atnesu keleta:) Kokie skoniai jau neatsiminsiu, papuosimai MMG.
dailus torciukai
man,sunku su spalvom kai ju reikia tiek daug,ar dazote detales jau paruostas,ar i kiekviena MMG gabaliukai minkote dazus?
MAn irgi jei reiktu keletos,minimum 5 spalvu,nezinociau kaip daryt bandziau vakar i paruosta pastiliaza iminkyt kita spalva,ale nieko nesigavo jauciu reik pusiau paruosta ji dalint o tada dar maisyt su spalvom
galima ir visiškai paruošta pastilaža dažyti atskirom spalvom...aš visada užsiminkau tik balta,o jau po to kokios spalvos reik-tokia darau......tik reik labai gerai išminkyt ypylus dažus.....
QUOTE(kirbe @ 2011 07 02, 16:36)
galima ir visiškai paruošta pastilaža dažyti atskirom spalvom...aš visada užsiminkau tik balta,o jau po to kokios spalvos reik-tokia darau......tik reik labai gerai išminkyt ypylus dažus.....
tai tu ta balta pasidalini kaip sakant i kelias dalis ir tada vel minkai,su norimom pppppppppppom???
QUOTE(olga25 @ 2011 07 02, 14:16)
Na ir as atnesu keleta:) Kokie skoniai jau neatsiminsiu, papuosimai MMG.
jau kokie gražūūūūūssss, o vestuvinis labai mielas gražios orchidėjos..
QUOTE(guziukas @ 2011 07 02, 15:40)
tai tu ta balta pasidalini kaip sakant i kelias dalis ir tada vel minkai,su norimom pppppppppppom???
aš darau kaip ir kirbe, pasidarau baltą pastiliažą, o jau tada maišau spalvas, kiek man reikės tortui niekada dažų nededu vidury pastiliažo gaminimo.
QUOTE(keno @ 2011 07 02, 14:32)
man,sunku su spalvom kai ju reikia tiek daug,ar dazote detales jau paruostas,ar i kiekviena MMG gabaliukai minkote dazus?
Kai reikia nedideliu gabaliuku skirtingu spalvu, tai tiesiog i jau paruosta balta mane idedu dazu ir gerai isminkau, o kai reikia didesni tai dazus pilu i sirupa (tada maziau dazu sunaudoji)
QUOTE(spyglis2 @ 2011 07 02, 19:06)
aš darau kaip ir kirbe, pasidarau baltą pastiliažą, o jau tada maišau spalvas, kiek man reikės tortui niekada dažų nededu vidury pastiliažo gaminimo.
ale tai kaip jums issiminko man tai tas pastiliazas labai sunkiai minkos,ner jegu o cia dar su dazais reik isminkyti
QUOTE(guziukas @ 2011 07 02, 18:57)
ale tai kaip jums issiminko man tai tas pastiliazas labai sunkiai minkos,ner jegu o cia dar su dazais reik isminkyti
Matyt blogai pastilaza pasidarot, kad sunkiai minkosi... man jis visad minkstas, elastingas, jokiu kliuciu imaisant spalva...
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 02, 19:04)
Matyt blogai pastilaza pasidarot, kad sunkiai minkosi... man jis visad minkstas, elastingas, jokiu kliuciu imaisant spalva...
ar pastilazas slapjuoja man mmg labai šlapjuoja
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 02, 20:04)
nu darau kaip parasyta,o kaip turi jaustis rankose nezinau
QUOTE(guziukas @ 2011 07 02, 18:57)
man nuo dazu pastilazas kita karta net tiek paminksteja kad dar truputi pudrytes iminkau
QUOTE(guziukas @ 2011 07 02, 19:18)
nu darau kaip parasyta,o kaip turi jaustis rankose nezinau
turi jaustis kaip gerai isminkytas plastelinas ar modelinas, na galu gale molis... jei nesusiduretsu siais daikatai pastaruoju metu, tai kaip koldunu tesla, as ja dar kietesne paprastai darau. jei taip rasot vadinas nesat geros mases dar padariusi, kazkur darote klaida gamindama, dazai isiminko lengvai, be jokiu papildomu jegu, minkai ir dainuoji kociojant mase krastuose turi buti vientisa,nesuskilinejusi, itariu jums taip nebuna