Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(dani84 @ 2011 07 02, 08:13)
o man butent tik to tortuko 'dama su roze' ir nerodo foto  unsure.gif

as ir jo nematau unsure.gif

labai graziu tortuku pamaciau 4u.gif kai kuriuos issisaugojau,atskirai nevardinsiu,nes visos esate saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Dama su gėle thumbup.gif
Kažkokių nuotraukų nematau g.gif
O dani84 tai daug 4u.gif , nes tokio dydžio tortą pagaminti,dar vestuvėms, reikia labai pasistenkti mirksiukas.gif
O aš vis galvoju, jei tas gyvas gėles dėti, tai reikia tikriausiai tokias naudoti, kad būtų be jokių byrančių detalių g.gif Na ir pasakiau doh.gif Na smidro šakelės visokios, žiedaduklės ir pns. g.gif Tokios netinka, nes kaip jas iškrapštyti paskui iš torto jei pribires?
Atsakyti
labas rytas smile.gif
stai dar vienas mano nelaimelis-patiželis smile.gif
Žvejys ir undinė didžiakrūtė biggrin.gif snikersas 2350gr. vanduo ir zole-slapia beze.undine ir zvejo veidas-masyte,zvejo kunas pastilazas.va ir matosi,kas is masytes,viskas plaukia(makiazas nubego mano baibokam),o pastilazas sausas.
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 02 liepos 2011 - 08:56
QUOTE(miskouoga @ 2011 07 01, 22:43)
Julioske, idomi nauja technologija sviesto su kakava

nenauja ta technika, sprendziat is youtubej rasto iraso dekoratores sukuosenos ir rubu tongue.gif

labai paprasta, tiesiog virs bliudelio su siltu vandeniu (as naudojau vaiko pieno sildytuva) reikia padeti nedidele lekstute vienam kampe ibarstyti sauksteli kakavos, kitame sviesto puse saukstelio, ta lekstutes puse turi buti zemiau,kad istirpes sviestas nepasklistu po visa lekstute, ta prasme, lekstute nelygiai uzdeta. pasiimi teptuka ir po truputi maisai kakava su sviestu,kuo daugiau kakavos, tuo tamsesne linija. man labiau patiko uz dazyma dazais, nes atrodo kaip piesta sepija, o ja piesti darbai man visada grazesni uz pietus piestuku buvo... ax.gif be to piesinys nei kiek neissilieja, ir yra nors siokia tokia galimybe koreguoti, tiesa nedidele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 02 liepos 2011 - 09:21
Kirbe, super grazus tortai., o svocios tai šedevras
Julioske, labai įdomiai padarytas portretas
Bijuna, kaip skaniai atrodo ir toks purutis, lengvutis
saulės zuikuti, koks dar nevykėlis, net labai vykęs, kokie veidukai, šaunuolė
Nepaminėti tortukai irgi labai dailučiai
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 02, 09:56)
labas rytas  smile.gif
stai dar vienas mano nelaimelis-patiželis  smile.gif

oi koks fainuolis, ir idėja thumbup.gif

piešti tortukai labai čiotki wink.gif
visi faini wink.gif
Atsakyti
dani84,kaip pirmas torčiukas-tai viskas ok....daugiau praktikos,tai ir dzibukai bus gražesni ir visa kita bus prifesionaliau padaryta...bet viskam savas laikas...negaliu sausilaikyti nepagyrus žiedu-super.....kaip tikri.....

saules zuikuti,oho undinele..... tongue.gif krutine kaip reik.....ir žvejys fainuolis....šaunuolė.... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos... 4u.gif
Pribrendo reikalas stai tokiam tortukui
http://s002.radikal....499142397fe.jpg
Cia berods kazkurios is Jusu pasakiskas darbelis, jei neklistu... unsure.gif tai man iskilo tokiu klausimeliu:
1. Darysiu Rafaelo tortuka, tai is kokios normos mazdaug daryt, kad gautusi apie 4-5 kg tortukas?
2. Ornamentus ketinu daryt su aisingu. O cia turbut su beze daryta? Tik vat as kazkaip dar nepribrendau jai blush2.gif gal neblogai ir su aisingu bus?
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 07 02, 13:28)
Sveikos, merginos... 4u.gif
Pribrendo reikalas  stai tokiam tortukui
http://s002.radikal....499142397fe.jpg
Cia berods kazkurios is Jusu pasakiskas darbelis, jei neklistu...  unsure.gif  tai man iskilo tokiu klausimeliu:
1. Darysiu Rafaelo tortuka, tai is kokios normos mazdaug daryt, kad gautusi apie 4-5 kg tortukas?
2. Ornamentus ketinu daryt su aisingu. O  cia turbut su beze daryta? Tik vat as kazkaip dar nepribrendau jai  blush2.gif  gal neblogai ir su aisingu bus?

is veinos normos rafaelo iseina apie 2kg torto.sis berods @adri@, sprendziant pagal tulpes ax.gif
cia su aisingu daryta, nes 'siuvineti' iprasta butent su juo smile.gif sekmes gaminant mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 02 liepos 2011 - 12:58
Na ir as atnesu keleta:) Kokie skoniai jau neatsiminsiu, papuosimai MMG.

user posted image

Realiai sitas zymiai ryskesnis, nei nuotraukoje doh.gif
user posted image

Na ir mano pirmas vestuvinis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 07 02, 13:36)
is veinos normos rafaelo iseina apie 2kg torto.sis berods @adri@, sprendziant pagal tulpes ax.gif
cia su aisingu daryta, nes 'siuvineti' iprasta butent su juo smile.gif sekmes gaminant mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti