Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 01, 21:49)
labai grazu.tikras menas! tik man is pirmo zvilgsnio pasirode,kad ten bobute su skaryte  blush2.gif

lotuliukas.gif nezinant istorijos tai ir nesuprasi kas ir kaip cia ax.gif mano tete su broliu karta gryze is pirties reperius sumane pavaidint, net foto padriau, tai as palei ta foto ir papaisiau portreta tongue.gif tiesa nesu patenkinta apatine veido dalimi, smakras ne toks ir lupos turetu plonesnes but ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 07 01, 19:25)
Pristatau Jums savo pirmąjį "daugiaaukštį",

bet tai kaip graziai ta slapia beze ziuri bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(julioske @ 2011 07 01, 21:20)
sveikos, ateinu su tortuku tetei biggrin.gif

as ir maniau kad mociute cia lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
atnešu keleta torčiuku.....
vestuvinis,su vyšniom ir su mascarpone,dengta pastilažu
user posted image

julioskės tėvukui y kompanija atnešu dama su rože
tailandietišku bananu tortas,pastilažas,piešta dažais
user posted image

svočios tortas
vaisinis,pastilažas.....butelis bus kitas,tik man neatveže tai koky turejau ,toky ydejau fotografuodama
user posted image

Atsakyti
Kirbe, fantastiskai grazus tortai. Man ypac svocios patinka thumbup.gif

Julioske, idomi nauja technologija sviesto su kakava

Bijuna, labai skaniai atrodo beze su braskem ir nepanasus i nevykeli schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 07 01, 23:30)
atnešu keleta torčiuku.....

cia vadinasi profai pareina lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kad visis nebepainiotu su bobule, pastaciau avo tevuka tongue.gif stacias geriau ziurisi
user posted image
kirbe, dama tai viliokle biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

kokie grazus visu tortai wub.gif zinau kad niekada sitaip neismoksiu daryti tai smagu kad bent akis yra kur paganyti wub.gif

atejau padekoti toms darbstuolytems kurios atsake i mano klausimus ir padejo man 4u.gif ACIU 4u.gif ir jauciu pareiga pasirodyti, zinau kad iki tobulumo ojojoj kaip toli, bet kaip pirmas rimciau puosiamas tortas, pirma beze, pirmi drugeliai ir kiti lipdiniai - raizgalai biggrin.gif tai visai esu patenkinta savimi blush2.gif

cipciuko medutis, gyvos geles, slapia beze.

user posted image
Atsakyti
Julioske,ale esat labai panasi i savo teveliuka drinks_cheers.gif thumbup.gif
dani84kaip pirmas torciukas thumbup.gif ar man tik taip rodo,ar beze formos nelaiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 07 02, 08:34)
Julioske,ale esat labai panasi i savo teveliuka drinks_cheers.gif  thumbup.gif
dani84kaip pirmas torciukas thumbup.gif ar man tik taip rodo,ar beze formos nelaiko? g.gif

aciu ax.gif
nezinau kaip cia pasakyt biggrin.gif kaip vakar toki nufotkinau taip siandien ryte toki pat ir radau, dzibuku virsuneles smailios, tik va kad tie patys dzibukai mano kaip 'kleckai' kokie doh.gif cia jau mokytis mokytis ir dar karta mokytis unsure.gif nera dailumo, zinau, kruopstumo, nors atrodo stengiausi unsure.gif

bigsmile.gif koks idomus tortukas su piestu veidu, niekada neteko tokio matyti bigsmile.gif
Atsakyti
bet jau ta dama su roze, tai griuk negyvas koks grozis wub.gif negaliu atsiziureti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o man butent tik to tortuko 'dama su roze' ir nerodo foto unsure.gif
Atsakyti
Kirbe, apžavėjai savo darbeliais 4u.gif

Dabi84, o man labai gražu, kad ir ne tobuli tie dzibukai, man irgi toks jausmas, kad ar tai nedaplakta gerai iki zefyro, arba dar klausimas, kokiais antgaliukais daryta, plastikiniais, ar metaliniais??? bet visumoj tikrai šaunus tortas thumbup.gif

dabar eisiu atbulom skaityti ko prirašėt bigsmile.gif
Atsakyti