Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

user posted image

kazin kur dingo Cipciukas g.gif
Atsakyti
Dirba zmogus dirba karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 07 01, 12:11)
bet man laaaaaaabai grazu thumbup.gif
sutinku visu 100% drinks_cheers.gif man paciai be liemenuko negrazu blush2.gif bet nelaiku gryzo jubilijatas doh.gif pamate doh.gif patiko aisku lotuliukas.gif ir laiko neber doh.gif bet gal bandyt su baltymu,cukraus pudra uzdet liemenuka g.gif bet kazkaip man ta kuno spalva tokia,kad nezinau koki liemenuka derint,balta?

drąsiai gali padaryt nerinius iš aisingo...o spalva tiks visokia.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 07 01, 16:12)
drąsiai gali padaryt nerinius iš aisingo...o spalva tiks visokia.....

zinok pradejau daryt,MN supyko,sake palik natur produkt blink.gif padariau ruda,bet reik dar cukraus pudros,nes skystoka,nesilaiko ornamentas g.gif zodziu nuvaliau,palikau jam natur produkt,o sita idejau i saldytuva,kazi ar nieko neatsitiks g.gif bandysiu vakare koki torciuka sumeistruot ir pabandymui padarysiu,o is pastiliazo likusio batelius bandysiu daryt,nes reik krisktynom ruostis,o batu labiausiai nemoku doh.gif
Atsakyti
Prašau patarimo, darysiu tortą krepšelį, tai kokiu kremu geriausiai daryti pynimą, beze, ganašo ar dar kokio nors?
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 07 01, 17:13)
Prašau patarimo, darysiu tortą krepšelį, tai kokiu kremu geriausiai daryti pynimą, beze, ganašo ar dar kokio nors?

kai dariau su šarlote,man buvo per riebu.sakyciau geriausia butu su slapia beze
Atsakyti
Pristatau Jums savo pirmąjį "daugiaaukštį", bandomajį, tortą. blush2.gif Tikras nelaimelis doh.gif , bet nuo stalo dingo per 1 valanda.
Bendras svoris 3 kg, puoštas šlapia beze, apačia - "Juodas miškas" viršus - "Varškinis gaivumėlis".

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Bijuna,kaip apetitnai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, ateinu su tortuku tetei biggrin.gif

jogurtinis su zemuogem, pastilazas, piesta kakavos-sviesto misinuku (internete uzmaciau, patiko)
user posted image
atsiprasau kad neapverciau, radikale pamirsau pazymet, o puslapi jau uzdariau blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
kas kepete sampano torciuka,koki sampana pilate i krema? sausa,saldu ar pusiau saldu?pigu,brangu? atsakykite mielosios,savaitgaliui reikes jo,kad nesusimauciau rolleyes.gif
Atsakyti
O kai torta apliejat sokaladu ji paprastai reikia istirpinti ar maisyti su kokia greitinele? blush2.gif ar reikia aptepti su sviestiniu kremu pries apliejima? ir kaip poto ji apliejat? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 07 01, 20:20)
sveikos, ateinu su tortuku tetei biggrin.gif

labai grazu.tikras menas! tik man is pirmo zvilgsnio pasirode,kad ten bobute su skaryte blush2.gif
Atsakyti