kazin kur dingo Cipciukas
Dirba zmogus dirba
QUOTE(guziukas @ 2011 07 01, 12:11)
bet man laaaaaaabai grazu
sutinku visu 100% man paciai be liemenuko negrazu bet nelaiku gryzo jubilijatas pamate patiko aisku ir laiko neber bet gal bandyt su baltymu,cukraus pudra uzdet liemenuka bet kazkaip man ta kuno spalva tokia,kad nezinau koki liemenuka derint,balta?
sutinku visu 100% man paciai be liemenuko negrazu bet nelaiku gryzo jubilijatas pamate patiko aisku ir laiko neber bet gal bandyt su baltymu,cukraus pudra uzdet liemenuka bet kazkaip man ta kuno spalva tokia,kad nezinau koki liemenuka derint,balta?
drąsiai gali padaryt nerinius iš aisingo...o spalva tiks visokia.....
QUOTE(kirbe @ 2011 07 01, 16:12)
drąsiai gali padaryt nerinius iš aisingo...o spalva tiks visokia.....
zinok pradejau daryt,MN supyko,sake palik natur produkt padariau ruda,bet reik dar cukraus pudros,nes skystoka,nesilaiko ornamentas zodziu nuvaliau,palikau jam natur produkt,o sita idejau i saldytuva,kazi ar nieko neatsitiks bandysiu vakare koki torciuka sumeistruot ir pabandymui padarysiu,o is pastiliazo likusio batelius bandysiu daryt,nes reik krisktynom ruostis,o batu labiausiai nemoku
Prašau patarimo, darysiu tortą krepšelį, tai kokiu kremu geriausiai daryti pynimą, beze, ganašo ar dar kokio nors?
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 07 01, 17:13)
Prašau patarimo, darysiu tortą krepšelį, tai kokiu kremu geriausiai daryti pynimą, beze, ganašo ar dar kokio nors?
kai dariau su šarlote,man buvo per riebu.sakyciau geriausia butu su slapia beze
Pristatau Jums savo pirmąjį "daugiaaukštį", bandomajį, tortą. Tikras nelaimelis , bet nuo stalo dingo per 1 valanda.
Bendras svoris 3 kg, puoštas šlapia beze, apačia - "Juodas miškas" viršus - "Varškinis gaivumėlis".
Bendras svoris 3 kg, puoštas šlapia beze, apačia - "Juodas miškas" viršus - "Varškinis gaivumėlis".
Bijuna,kaip apetitnai atrodo
sveikos merginos
kas kepete sampano torciuka,koki sampana pilate i krema? sausa,saldu ar pusiau saldu?pigu,brangu? atsakykite mielosios,savaitgaliui reikes jo,kad nesusimauciau
kas kepete sampano torciuka,koki sampana pilate i krema? sausa,saldu ar pusiau saldu?pigu,brangu? atsakykite mielosios,savaitgaliui reikes jo,kad nesusimauciau
O kai torta apliejat sokaladu ji paprastai reikia istirpinti ar maisyti su kokia greitinele? ar reikia aptepti su sviestiniu kremu pries apliejima? ir kaip poto ji apliejat?
QUOTE(julioske @ 2011 07 01, 20:20)
sveikos, ateinu su tortuku tetei
labai grazu.tikras menas! tik man is pirmo zvilgsnio pasirode,kad ten bobute su skaryte