bet del poros drugeliu priklijavimo daryt aisinga? jau ir taip pastiliazo liko daug
Gal dar koks budas yra????
QUOTE(guziukas @ 2011 07 01, 10:59)
bet del poros drugeliu priklijavimo daryt aisinga? jau ir taip pastiliazo liko daug
tai paimkit baltymo kokio puse saukstelio arba net maziau, cukraus pudros atitinkamai ir gausis mazas kiekis
[quote=naitas,2011 06 30, 16:27]
kieeeeek? nu bet kaip neatrodo ant tokio svorio is nuotraukos tiesiog maiselis ant lekstutes.
Dekui na kai pasaket pati suabejojau ar jis tiek sveria nuejau i dar karta persveriau tai pasirodo tikrai suklydau ten buvo 5.5 lbs o kilogramais 2.4 kg Atsiprasau, kad klaidingai parasiau
kieeeeek? nu bet kaip neatrodo ant tokio svorio is nuotraukos tiesiog maiselis ant lekstutes.
Dekui na kai pasaket pati suabejojau ar jis tiek sveria nuejau i dar karta persveriau tai pasirodo tikrai suklydau ten buvo 5.5 lbs o kilogramais 2.4 kg Atsiprasau, kad klaidingai parasiau
Truputelį pastilažo praskieskit lašiuku vandens ir išmaišykit į košelę
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 01, 11:48)
siandien ir man nelabai vykus diena
vietoj bokalo,gavosi statine,kuri dar ir visa dregna,matyt nuo karscio(pirma karta man cia taip ) ech...
vietoj bokalo,gavosi statine,kuri dar ir visa dregna,matyt nuo karscio(pirma karta man cia taip ) ech...
man tai laaaabai liuks tortas, ir aplamai bokalų / statinių darymas man dar nesuprantamas dalykas reiks pasistudijuoti
Aciu mergytes uz patarimus,nuorodas
metu savo pirmus papulius i eteri galit kritikuot,nors daug zinau ir matau ka reiktu daryt,pataisyt kitaip bet cia savo mylimam zmogui dariau,kaip sakant savam ratui Lipo viskas labai gerai man paslapinus su vandenuku dariau geles su rankom,nes neturiu formeliu geles,drugelis is vaiku plastelino rinkinulo formele,apskritimus apipjoviau is askie,paskui labai ilgai glosciau
Zodziu ne papuliai,o visi Sex bom gavos
metu savo pirmus papulius i eteri galit kritikuot,nors daug zinau ir matau ka reiktu daryt,pataisyt kitaip bet cia savo mylimam zmogui dariau,kaip sakant savam ratui Lipo viskas labai gerai man paslapinus su vandenuku dariau geles su rankom,nes neturiu formeliu geles,drugelis is vaiku plastelino rinkinulo formele,apskritimus apipjoviau is askie,paskui labai ilgai glosciau
Zodziu ne papuliai,o visi Sex bom gavos
QUOTE(guziukas @ 2011 07 01, 09:59)
paimkit to pačio pastilažo,ysidekit y medicininy švirkšta be adatos ir keliom sekundėm y mikrobange...išeme paspaudžiat ir klijuojat ka norit.....
Guziuk,gal reikejo uždėti dar liemenele papuliam?pasidengtu nelygumai ir mano nuomone gražiau,estetiškiau atrodytu......
laai grazus visu torciukai,labai grazi alaus statine,visai vykusi,kad ir nebokalas,
matau guziuk kad jauprikliavai,bet ateityje gali pastilaza mikrobangineje istirpdyt irgi labai gerai su juom yra priklihjuot detales.
Papildyta:
kai parasiau,paskaiciau,kad jauKIRBE taip pat tave pamoke
QUOTE(zuliaska @ 2011 07 01, 10:46)
ateina savaitgalis, tai gal bus derlius geras
plaukia viskas dengiu pastilazu, kuris nerasoja neva.. nu nznz... teka upeliais viskas
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 01, 11:48)
taigi ištraukus iš šaldytuvo visi buteliai ir bokala aprasoja tai čia viskas į tema liux
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 01, 12:48)
vietoj bokalo,gavosi statine
bet man laaaaaaabai grazu
QUOTE(kirbe @ 2011 07 01, 13:43)
Guziuk,gal reikejo uždėti dar liemenele papuliam?pasidengtu nelygumai ir mano nuomone gražiau,estetiškiau atrodytu......
sutinku visu 100% man paciai be liemenuko negrazu bet nelaiku gryzo jubilijatas pamate patiko aisku ir laiko neber bet gal bandyt su baltymu,cukraus pudra uzdet liemenuka bet kazkaip man ta kuno spalva tokia,kad nezinau koki liemenuka derint,balta?
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 01, 13:59)
plaukia viskas dengiu pastilazu, kuris nerasoja neva.. nu nznz... teka upeliais viskas
taigi ištraukus iš šaldytuvo visi buteliai ir bokala aprasoja tai čia viskas į tema liux
MERGAITES KEPEJELES,padekite gal kas zino kaip reikia apdoroti gyv.geles puosimui ant torto?prasau.
AS dar tik mokausi sio amato.