Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

bet del poros drugeliu priklijavimo daryt aisinga? g.gif jau ir taip pastiliazo liko daug doh.gif

Gal dar koks budas yra????
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 07 01, 10:59)
bet del poros drugeliu priklijavimo daryt aisinga? g.gif jau ir taip pastiliazo liko daug doh.gif

tai paimkit baltymo kokio puse saukstelio arba net maziau, cukraus pudros atitinkamai ir gausis mazas kiekis ax.gif
Atsakyti
[quote=naitas,2011 06 30, 16:27]
wub.gif kieeeeek? mega_shok.gif nu bet kaip neatrodo ant tokio svorio is nuotraukos bigsmile.gif tiesiog maiselis ant lekstutes.
tease.gif

Dekui 4u.gif na kai pasaket pati suabejojau ar jis tiek sveria lotuliukas.gif nuejau i dar karta persveriau ax.gif tai pasirodo tikrai suklydau doh.gif ten buvo 5.5 lbs o kilogramais 2.4 kg blush2.gif Atsiprasau, kad klaidingai parasiau 4u.gif
Atsakyti

Truputelį pastilažo praskieskit lašiuku vandens ir išmaišykit į košelę 4u.gif
Atsakyti
siandien ir man nelabai vykus diena verysad.gif
vietoj bokalo,gavosi statine,kuri dar ir visa dregna,matyt nuo karscio(pirma karta man cia taip unsure.gif ) ech...
''vysninis karamelinis'' tortas 4770gr. pastilazas,slapia beze
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 01, 11:48)
siandien ir man nelabai vykus diena  verysad.gif
vietoj bokalo,gavosi statine,kuri dar ir visa dregna,matyt nuo karscio(pirma karta man cia taip  unsure.gif  ) ech...

man tai laaaabai liuks tortas, ir aplamai bokalų / statinių darymas man dar nesuprantamas dalykas blush2.gif reiks pasistudijuoti wink.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz patarimus,nuorodas wub.gif wub.gif wub.gif

metu savo pirmus papulius i eteri blush2.gif galit kritikuot,nors daug zinau ir matau ka reiktu daryt,pataisyt kitaip biggrin.gif bet cia savo mylimam zmogui dariau,kaip sakant savam ratui mirksiukas.gif Lipo viskas labai gerai man paslapinus su vandenuku thumbup.gif dariau geles su rankom,nes neturiu formeliu geles,drugelis is vaiku plastelino rinkinulo formele,apskritimus apipjoviau is askie,paskui labai ilgai glosciau lotuliukas.gif

Zodziu ne papuliai,o visi Sex bom gavos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 07 01, 09:59)

paimkit to pačio pastilažo,ysidekit y medicininy švirkšta be adatos ir keliom sekundėm y mikrobange...išeme paspaudžiat ir klijuojat ka norit.....

Guziuk,gal reikejo uždėti dar liemenele papuliam?pasidengtu nelygumai ir mano nuomone gražiau,estetiškiau atrodytu......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 01 liepos 2011 - 11:45

laai grazus visu torciukai,labai grazi alaus statine,visai vykusi,kad ir nebokalas, smile.gif
matau guziuk kad jauprikliavai,bet ateityje gali pastilaza mikrobangineje istirpdyt irgi labai gerai su juom yra priklihjuot detales.
Papildyta:
kai parasiau,paskaiciau,kad jauKIRBE taip pat tave pamoke doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2011 07 01, 10:46)
ateina savaitgalis, tai gal bus derlius geras smile.gif

plaukia viskas verysad.gif dengiu pastilazu, kuris nerasoja neva.. nu nznz... teka upeliais viskas doh.gif verysad.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 01, 11:48)

vietoj bokalo,gavosi statine,kuri dar ir visa dregna,matyt nuo karscio(pirma karta man cia taip  unsure.gif  ) ech...

taigi ištraukus iš šaldytuvo visi buteliai ir bokala aprasoja bigsmile.gif tai čia viskas į tema bigsmile.gif liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 01, 12:48)

vietoj bokalo,gavosi statine

bet man laaaaaaabai grazu thumbup.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 07 01, 13:43)

Guziuk,gal reikejo uždėti dar liemenele papuliam?pasidengtu nelygumai ir mano nuomone gražiau,estetiškiau atrodytu......

sutinku visu 100% drinks_cheers.gif man paciai be liemenuko negrazu blush2.gif bet nelaiku gryzo jubilijatas doh.gif pamate doh.gif patiko aisku lotuliukas.gif ir laiko neber doh.gif bet gal bandyt su baltymu,cukraus pudra uzdet liemenuka g.gif bet kazkaip man ta kuno spalva tokia,kad nezinau koki liemenuka derint,balta?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 07 01, 13:59)
plaukia viskas  verysad.gif dengiu pastilazu, kuris nerasoja neva.. nu nznz... teka upeliais viskas  doh.gif  verysad.gif
taigi ištraukus iš šaldytuvo visi buteliai ir bokala aprasoja  bigsmile.gif  tai čia viskas į tema  bigsmile.gif  liux  thumbup.gif

MERGAITES KEPEJELES,padekite gal kas zino kaip reikia apdoroti gyv.geles puosimui ant torto?prasau. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
AS dar tik mokausi sio amato. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti