Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(spyglis2 @ 2011 07 01, 00:28)
na, o pati ar norėtum valgyti kažką su pelėsiu prieskoniu, juk ne sūris, nebent sūrio formos tortas būtų lotuliukas.gif man kažkada skysti dažai irgi supelyjo - mečiau lauk cool.gif

Skonio nesijautė blogo, paragavau.. dariau gėles, bijūnus, liepsiu niekam nevalgyti, bus visi suaugę ir savi.
Nu bet susiparinau dėl tų dažų... reiks ryt skambinti į Sal2 ir daryt užsakymą gun_bandana.gif
o sakykit, pas mane visi gėlės lapeliai krakmoluoti, tai norėjau paklausti su kuom jūs juos nuvalote, vandeniu, degtine? ir kuriame etape tai darote, kai išdžiūsta, lipinant, ar iš karto nuvalote prieš džiuvimą? Ačiū labai
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 07 01, 01:06)
Skonio nesijautė blogo, paragavau.. dariau gėles, bijūnus, liepsiu niekam nevalgyti, bus visi suaugę ir savi.
Nu bet susiparinau dėl tų dažų... reiks ryt skambinti į Sal2 ir daryt užsakymą  gun_bandana.gif
o sakykit, pas mane visi gėlės lapeliai krakmoluoti, tai norėjau paklausti su kuom jūs juos nuvalote, vandeniu, degtine? ir kuriame etape tai darote, kai išdžiūsta, lipinant, ar iš karto nuvalote prieš džiuvimą? Ačiū labai

visus ziedus ir kitas detaleskrakmolo pertekliu nuvalau degtine,kartais neisdziuvusias,et dazniausiai jau kai isdziusta,
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 30, 10:16)
tikraj neblogū dalikū gavote pyrkti.  thumbup.gif Ta mentūtė taj sūperinis daigtas torto išlįginimui.

Šakės bigsmile.gif lotuliukas.gif
Ir ne į temą dar - gal žinot per kiek laiko sal2 supakuoja ir atsiunčia prekes po apmokėjimo? g.gif
Visų tortai nuostabūs, kadangi darbe ariu kaip juodas jautis, naktimis sapnuose spardau kojomis smėlyje paplūdimyje tokias kaip Naito kriaukles, tai tortus jau seniai kepiau, bet net pati pasiilgau torto (būtent - valgyti wub.gif ), bet sau gi asmeniškai nedarysi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinė: 01 liepos 2011 - 06:39
QUOTE(Griaustinė @ 2011 07 01, 07:33)
Šakės  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
Ir ne į temą dar - gal žinot per kiek laiko sal2 supakuoja ir atsiunčia prekes po apmokėjimo?  g.gif
Visų tortai nuostabūs, kadangi darbe ariu kaip juodas jautis, naktimis sapnuose spardau kojomis smėlyje paplūdimyje tokias kaip Naito kriaukles, tai tortus jau seniai kepiau, bet net pati pasiilgau torto (būtent - valgyti  wub.gif ), bet sau gi asmeniškai nedarysi  bigsmile.gif

Aš kažkada pirkau,tai pirmadienį užsisakiau,o trečiadienį jau gavau 4u.gif bet merginos sako,kad susitarus su ja ir greičiau atsiunčia,tikriausiai autobusu g.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 06 30, 23:17)
SOS mergaitės, susiruošiau dažyti masę ir atsidarius pamačiau jog yra pelėsiuko ant skystų dažų... ar dar eina juos išgelbėti, ir nuo ko taip galėjo atsitikti??? galiojimas jų dar geras, o naudojau tik kelis kartus..  verysad.gif

O ar zinot del ko tai galejo nutikti? Manau ikisot kazkoki iranki su kremo likuciu paimant dazus... todel atsirado pelesiukas... o jie jau smirdi pelesiu visiskai?
Atsakyti
Ir ne į temą dar - gal žinot per kiek laiko sal2 supakuoja ir atsiunčia prekes po apmokėjimo?  g.gif

esu gavus ir sekančią dieną po užsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 07 01, 01:28)
visada užsiminkius pastiliažą, stengiuos jį palikt bent porai valandų subręsti  mirksiukas.gif idealiausias variantas yra iš vakaro pasidaryti wink.gif
galima dėt bet kada, ir minkyt minkyt minkyt, kol gausis vientisa spalva smile.gif kitų patarimų vargu bau ar sulauksi smile.gif

taip ir dariau is vakaro,einu minkyt akmeni lotuliukas.gif

o vargeli,reiskia jegu neber doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Griaustinė @ 2011 07 01, 08:33)

pirmadieni apmokejau,treciadieni jau gavau,nors vokelis jau antradieni paste gulejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 07 01, 00:17)
SOS mergaitės, susiruošiau dažyti masę ir atsidarius pamačiau jog yra pelėsiuko ant skystų dažų... ar dar eina juos išgelbėti, ir nuo ko taip galėjo atsitikti??? galiojimas jų dar geras, o naudojau tik kelis kartus..

o dažai kokie - ekologiški? iš burokėlių sulčių, špinatų?

QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 07 01, 02:06)

masę, iš kurios lipdot gėles, reikia taip atminkyt, kad ją būtų galima kočioti ant stalo ar silikono pagrindo beveik be krakmolo. Tai jeigu Jums taip daug lieka krakmolo ant gėlių, vadinas jo per daug naudojat. Ir žiedlapius sunku sujungti, suklijuoti, ir vaizdas nukenčia.

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 01, 08:51)
O ar zinot del ko tai galejo nutikti? Manau ikisot kazkoki iranki su kremo likuciu paimant dazus... todel atsirado pelesiukas... o jie jau smirdi pelesiu visiskai?

thumbup.gif kai niekad nekišu nieko į dažus, pilu ar kabinu švariu šaukštu, tai net nepagalvočiau. Bet šiaip variantas labai realus..

4u.gif labas rytas
Atsakyti

Gaudavau sekancia diena, jei ryte uzsakydavau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 01, 07:51)

kišdavau su švariu metaliniu šaukšteliu. nu kažkokia nesamonė doh.gif
o dažai pirkti iš maisto instituto.
Atsakyti
Sakykit o su kuo prilipdyt tarkim drugeli,gelyte prie gaminio,kuris padengtas pastiliazu pagal Cipciuka???? drugeliai,gelytes is to paties pastiliazo,nes liko daug,gaila ismest blush2.gif
Atsakyti
aš tai su aisingu klijuoju drugelius iš pastiliažo prie torto smile.gif man taip geriausiai laikosi smile.gif
daug plepat, tortų nedarot smile.gif ateina savaitgalis, tai gal bus derlius geras smile.gif
Atsakyti