QUOTE(mmergyte @ 2011 06 30, 21:22)
o prieš naudojant krakmolą paragaujat?aš vieną sykį kai neparagavau nusipirkus kažkokį neaišku su žemių kvapu nuo to karto,kaskart pradariusi pakelį ragauju geras krakmolas neturi girgždėti tarp dantų,neturi turėti jokio kvapo
Ačiū už patarimus
Aš-ne profesionalė ir antrąkart tik pastilažu dengiau. Kvapo krakmole lyg ir jokio nebuvo (krakmolas kaip krakmolas).Va,dabar vėl paragavau,tai skonis man jo jaučiasi (krakmolo skonis). Tiesa,pastilažo nedažiau,dengiau baltu. Gal dažų koks prieskonis būtų jį "numušęs".
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2011 06 30, 21:22)
man ji tokia elatinga mase,gerai kociojosi toortas graziai pasidenge,tai ir galvoju ar laikysis
ir dar sakykit,kai kur skaiciau kad padarius pastiliaza tortu dengimui,patariama laikyt plevelej per nakti saldytuve,ar butina???? ar galim iskart dengt?
ir dar sakykit,kai kur skaiciau kad padarius pastiliaza tortu dengimui,patariama laikyt plevelej per nakti saldytuve,ar butina???? ar galim iskart dengt?
Va va,aš iškart dengiau. Va čia gal visa bėda. Bet juk tas tortas jau nuo antradienio valgomas,tai masė kaip ir išsistovėjo (pasidengė labai gražiai).