Nu jau grožiai grožiai visų
aš su klausimu. Lipdžiau meškutį iš pastiliažo, ir jis man lošėsi atgal, na lyg norėtų atsiremti kaip jūs padarote tokius tiesius, nepasvirusius atgal ar šonan??/ ir kaip džiovinate? nes man prilipo prie lėkštės
QUOTE(guziukas @ 2011 06 26, 19:31)
sakykit o kur butu galima paziureti kaip padaryti torta (.)(.) ???????? na kaip ji sudeliot kad gautusi ta forma,paskui dengimo mase turbut apdengt ir papuost
Aciu kas pades
negi nieks nezino kaip? Maciau tikrai kad ne viena daret
akvilyte....Olesta ...Auksiuke... puikūs tortai ...labai patiko oro balionas , ir tortas Karolina .... tik ....vis tik tai tortas , ir aš rašyčiau Karolinai .
Ir aš metu , paskutinį šios savaitės .
Sukaktuvininkas pareiškė ..: "teletabiai gali būti ir maži , bet jei nebus mano siurblio , aš mušiu tortą ..." .....jetau 4 metukų vaikas .
Ir aš metu , paskutinį šios savaitės .
Sukaktuvininkas pareiškė ..: "teletabiai gali būti ir maži , bet jei nebus mano siurblio , aš mušiu tortą ..." .....jetau 4 metukų vaikas .
QUOTE(guziukas @ 2011 06 26, 21:33)
guziuk, as nezinau, bet lyg tais maciau kaip daryti temoje, kuri yra virsui apie puosima be komentaru Pabandyk perzvelgti, ten labai daug visokiu receptu, technologiju ir pan. sudeta
Oro balionas akvilytes, abaldenas
QUOTE(guziukas @ 2011 06 26, 20:33)
Imami du vienodi dubenėliai , išklojami plėvele ( kad paskui galima būtų išimti ) , ir formuojami papiukai , bent aš taip darau .
http://www.supermama...?...78104&st=12
Guziukas-čia rasi informaciją apie grožybes
Guziukas-čia rasi informaciją apie grožybes
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 26, 22:45)
guziuk, as nezinau, bet lyg tais maciau kaip daryti temoje, kuri yra virsui apie puosima be komentaru Pabandyk perzvelgti, ten labai daug visokiu receptu, technologiju ir pan. sudeta
nu lyg nera,as tas temas jau skersai iziurejau,arba nemaciau,ot varna busiu
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 26, 22:46)
Imami du vienodi dubenėliai , išklojami plėvele ( kad paskui galima būtų išimti ) , ir formuojami papiukai , bent aš taip darau .
ta prasme is meducio tarkim iskociojam dubenelio dydzio paploti ir juo apdengiam dubeneli kazka ne taip supratau ar jau iskepta paploti dedam ant dubenelio bet kai isimsiu ir sukris
pleace padekit,labai reik nustebint zmogu
Papildyta:
QUOTE(sn-inga @ 2011 06 26, 22:51)
aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu as kazkur ne ten ziurejau matyt jei pavyks butinai parodysiu
Man pirmai užvešk Dituvon ir kąsnelį kokį
QUOTE(sn-inga @ 2011 06 26, 22:57)
Man pirmai užvešk Dituvon ir kąsnelį kokį
kazi kaip cia man iseis,ziurejau ziurejau ale nedaeina,kaip ten padaryta tipo is meducio negalim padaryt papuku mistika kolkas o norejau kai ka nustebinti gimsiuko proga
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 06 26, 22:29)
aš su klausimu. Lipdžiau meškutį iš pastiliažo, ir jis man lošėsi atgal, na lyg norėtų atsiremti kaip jūs padarote tokius tiesius, nepasvirusius atgal ar šonan??/ ir kaip džiovinate? nes man prilipo prie lėkštės
džiovinant - pabarstyti krakmolo ant pagrindo. Tada neprilips. Nedžiovinti labai karštoj vietoj, kad nepradėtų cukrus lydytis.
Jeigu labai lošėsi meškutis, vadinas, pastilažas buvo skystokas. Reiktų priminkyt cukraus pudros arba krakmolo, šiek tiek, nedaug.. kad stabilesnė masė būtų. Gal pirmai pradžiai dėl stabilumo pagelbėtų įsmeigtas spagetis. Daugiau tai jau nežinau ką patarti.
žinau ką dar patarti - darbo darbo ir darbo, praktikos ir praktikos
QUOTE(guziukas @ 2011 06 26, 22:09)
kazi kaip cia man iseis,ziurejau ziurejau ale nedaeina,kaip ten padaryta tipo is meducio negalim padaryt papuku mistika kolkas o norejau kai ka nustebinti gimsiuko proga
as kiek supratau,kad adrija dubeneli iskloja plevele ir pvz jai nori meducio tai tepi krema dededi maza paplotuka vel krema ir vel paploteli jau didesni kol uzpildisi dubeneli i virsu vis dides paploteliai o tada apversi ir iskris papukas nu jai nenusisvaigau tada gerai
QUOTE(viilmute @ 2011 06 26, 21:15)
as kiek supratau,kad adrija dubeneli iskloja plevele ir pvz jai nori meducio tai tepi krema dededi maza paplotuka vel krema ir vel paploteli jau didesni kol uzpildisi dubeneli i virsu vis dides paploteliai o tada apversi ir iskris papukas nu jai nenusisvaigau tada gerai
Taip .
Tik .... aš imu didelį lakštą ( to dubenėlio išlenktą skersmenį ) , kad lakštas būtų mikštas , kuriam laikui prikloju jį drėgnu audeklų , jis tada tampa guminukas , ir iškloju dubenėlį visą , tada sluoksniuoju , kai išimsite , galite netepusios sviestiniu kremu puošti net beze , nėra jokio sąlyčio su kremu .
Biskvitas minkštas , nereikia nei drėgno audeklo , ir taip išsilenkia .