Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(julioske @ 2011 06 30, 12:17)
naitai, jus nuostabi kepeja biggrin.gif bet del aisingo kazkiek klystat, tiek kociojama cukraus pudros mase, tiek musu 'aisingas angliskai vadinamas 'icing' manau del to kad i abejas dedama cukraus pudra, angliskai - icing sugar. tik kalbedami apie 'skysta' aisinga anglakalbiai paprastai sako 'royal icing' isivedus i visagali google 'royal icing cake' jums ismes begales tobuliausiu pavyzdziu  4u.gif

tai aš net nesiginčiju. Aš išsiaiškinu, kas tas yra, ir po valandos vėl pamirštu 4u.gif dar yra frosting, royal frosting.. tai čia gal daugiau ką mes vadinam kremais?

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 30, 13:17)
as tai galvojau,kad mes cia susirinkom tortu puosimo mokytis,o ne gramatikos  smile.gif

tai vienas kitam nemaišo biggrin.gif Man dar svarbu, be viso šito išvardinto, ir bendravimas, ir malonumas tiek kepant, puošiant ir mokantis, tiek palaikant pokalbius.
Atsakyti
Sveikos kepejeles biggrin.gif 4u.gif

Ne daznai pas jus uzsuku, bet stengiuosi viska perskaityti ir mokintis ax.gif Tad parodau savo 12 meginima lotuliukas.gif

@adrij@ medutis, dengta sokoladine saldainiu mase, apie 5.5 kg doh.gif
user posted image
Atsakyti
Naitai, aš tai Tave jau pažįstu wub.gif wub.gif wub.gif jumoristė nereali thumbup.gif jaučiu aš vienintelė supratau, kodėl paskutinę pastraipą parašei su klaidom smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 30, 15:49)
Naitai, aš tai Tave jau pažįstu wub.gif  wub.gif  wub.gif  jumoristė nereali  thumbup.gif  jaučiu aš vienintelė supratau, kodėl paskutinę pastraipą parašei su klaidom  smile.gif  cool.gif

Ne viena ne viena... bet as vietoj pacituotos nares isizeisciau... (na bet as esu as biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 30, 14:49)
Naitai, aš tai Tave jau pažįstu wub.gif  wub.gif  wub.gif  jumoristė nereali  thumbup.gif  jaučiu aš vienintelė supratau, kodėl paskutinę pastraipą parašei su klaidom  smile.gif  cool.gif

Ne viena, ne viena... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 30, 11:17)

as tai galvojau,kad mes cia susirinkom tortu puosimo mokytis,o ne gramatikos  smile.gif

O tu atiduotum tortą ,,Krikstinos Lūkutcio"? kažkodėl įtariu, kad ne... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 06 30, 17:34)
O tu atiduotum tortą ,,Krikstinos Lūkutcio"? kažkodėl įtariu, kad ne...  biggrin.gif
teko toki matyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheekyyy @ 2011 06 30, 16:41)
@adrij@ medutis, dengta sokoladine saldainiu mase, apie 5.5 kg  doh.gif

wub.gif kieeeeek? mega_shok.gif nu bet kaip neatrodo ant tokio svorio is nuotraukos bigsmile.gif tiesiog maiselis ant lekstutes.

QUOTE(Olesta @ 2011 06 30, 16:49)

tease.gif
as tai manau, kad kai su zmogum kalbi, tai reik pereit i jo kalba, kad geriau suprastu. Patikek, tikrai sunku taip rasyt cool.gif

kaip darbai sekasi? karsta, ane? tirpsta viskas cool.gif as tai minkau minkau mase, po saltu vandeniu rankas pakisu, atsaldau ir toliau minkau... nes limpa viskas prie ranku. Jau nebezinau, kaip dziovinti visokius cukraus mases dalykelius.. pilnos blekos.. ore dregme kazkokia liuties belaukiant..
Atsakyti
kad virtuvej karsta - as tik isivaizduoju.. Nes su skafandru bites lankiau ir medu sukau siandien.. koks medus dar nezinau, bet kad prakaitas labai surus - tai jau tikrai biggrin.gif Manes tortas laukia tik pirmadieni - gal atves truputi smile.gif
Atsakyti
tirpsta tirpsta, ačiū Dievui, nerasoja, o Minordijos masę jau žadėjau šiandien šaldiklin kišti, paskui apsišarvavau kantrybe, pasiėmiau krakmolo ir šiaip ne taip įpusėjau lipdinius, nu bjaurastis ta šiluma, masė limpa, kočėlas kažkoks kaip vaškinis pasidaręs, nu nebežinau, bet viskas pavyko, „delo lovkosti ruk“, taip sakant, gerai, kad batukus pasidariau anksčiau kai vėsu buvo, šiandie būčiau figa padarius, žodžiu, savi niuansai visur smile.gif

dabar palankesnis metas va tokiems kaip vakar dariau papuošimams, su jais jokių problemų, šokoladas, šlapia, bezė, pastilažinės gėlytės ir plikyti lapukai, vaisinis tortas...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 30 birželio 2011 - 17:42
help.gif help.gif help.gif

sugadinau sviestini krema doh.gif sudejau viska kartu ir bandziau sukt doh.gif gavosi srovele begantis tirstas kremas doh.gif lotuliukas.gif

ar galiu nauja pakeli sviesto isukt ir ipilt kazkiek to sugadinto kremo,ten juk sviestas su kondencuotu pienu ax.gif

Ir ar galim is dengimo mases,darysiu pagal cipciuko dengimo mase,daryti spenelius papukams??? ar is kitos mases reik g.gif nors man tiek tereik tik dviem speneliams g.gif

ale papukai gavos gigantiski doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 06 30, 20:32)
help.gif  help.gif  help.gif

sugadinau sviestini krema doh.gif sudejau viska kartu ir bandziau sukt doh.gif gavosi srovele begantis tirstas kremas doh.gif  lotuliukas.gif

ar galiu nauja pakeli sviesto isukt ir ipilt kazkiek to sugadinto kremo,ten juk sviestas su kondencuotu pienu ax.gif

Ir ar galim is dengimo mases,darysiu pagal cipciuko dengimo mase,daryti spenelius papukams??? ar is kitos mases reik g.gif nors man tiek tereik tik dviem speneliams g.gif

ale papukai gavos gigantiski doh.gif  lotuliukas.gif

zodziu kaip sirdis jaute taip ir padariau biggrin.gif labai gerai gavos thumbup.gif

tik gal kas pasakys dar del tu speneliu,is ko padaryti juos???
Atsakyti