Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2011 06 28, 22:52)
plonu teptuku, gal dvieju spalvu milteliniais dazais ir apipurksta perlu.

aciu 4u.gif

QUOTE(Rasskee @ 2011 06 29, 10:49)
o kuri bandet? Ar jis kietai sudziuna?Man reik gelems lipdyti...

bandziau ta apatine,kur is rusaiciu forumo.nesukieteja ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 06 29, 20:32)
bandziau ta apatine,kur is rusaiciu forumo.nesukieteja ji  4u.gif

Aciu, tuomet ne nebandysiu, nes man reik kad sukietetu itin gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 29, 21:56)
Aciu, tuomet ne nebandysiu, nes man reik kad sukietetu itin gerai smile.gif

tokiu atveju bent man pastilazas lipdymui geriausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 29, 20:54)
tiek pirmu, tiek antru atveju reikėtų kišti 10- čiai sekundžių į mikrobangę, atsipalaiduotų želatina, atsiminkytumėt kaip reikiant ir būtų viskas lygu ir gražu, o jei dar trupa, dar 10 sekundžių, tol kol bus gera smile.gif

tarpusavy pastiliažines detales aš degtine klijuoju, o jau gatavus papuošimus prie masės aisingu ar bezu, kuo turiu po ranka puošiant smile.gif

Dekui labai 4u.gif ryt raitysiuos rankoves
Atsakyti
labas mergaitės smile.gif net malonu skaityti, kai jūs tik apie papuošimus draugiškai kalbat smile.gif kad nebūtų taip liūdna
snikersas ir pastiliažas
user posted image
rafaelo ir pastiliažas
user posted image
Atsakyti
zuliaska, abu tortukai labai grazus,lygus wub.gif jau princeses koks grozis bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 06 29, 21:15)
tokiu atveju bent man pastilazas lipdymui geriausias  4u.gif

Dariau ji gal kokius 5 kartus, ne vienas neisejo doh.gif Tai taip ir palikau ji atokiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 29, 19:33)
nesupratau  g.gif  su formelem ir is aisingo? kaip cia taip?  g.gif

Zuikien, čia ir kyla tokie nesusipratimai, nes mes kartais tikrai lievu pavadinimu pavadinam kokį nors plakinį biggrin.gif Icing - [aising] - tai yra masė dengimui, lipdymui angliškai. Kaip toks blatnas pavadinimas pas mus kalboj atsirado įvardinant kiaušinio baltymo ir cukraus pudros plakinį, net neprisimenu biggrin.gif Tačiau tos, kurios kalba angliškai, tai visada turi filtruot, apie ką kalba eina bigsmile.gif

QUOTE(zuliaska @ 2011 06 30, 09:42)
snikersas ir pastiliažas

čia jau nieko neprikiši. Zuliaskinis tortas wub.gif wub.gif wub.gif Tavo stiliukas wub.gif Reiks kada nukopint nail.gif:
Papildyta:
QUOTE(gabijux @ 2011 06 29, 17:43)
.man liko gabaliukas to pastilazo, susukau i maistine plevele ir idejau i aldytuva...(gaila mest juk lauk

panos, nu nelaikykit cukraus šaldytuve.. ir druskos nelaikykit.. ir miltų. Tik vietą užima biggrin.gif Visi šitie dalykai puikiai stovi kambario temperatūroj, tik aišku, ne ant palangės saulėkaitoj. Spintukėj jiems vieta, šalia pinigų kapšo biggrin.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 29, 17:54)

Siandien vilniuje radau parduotuvele neticia, kur yra formeliu ir visokiu daliku tortams

tikraj neblogū dalikū gavote pyrkti. thumbup.gif Ta mentūtė taj sūperinis daigtas torto išlįginimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 30 birželio 2011 - 09:11
QUOTE(naitas @ 2011 06 30, 10:16)
Zuikien, čia ir kyla tokie nesusipratimai, nes mes kartais tikrai lievu pavadinimu pavadinam kokį nors plakinį  biggrin.gif Icing - [aising] - tai yra masė dengimui, lipdymui  angliškai. Kaip toks blatnas pavadinimas pas mus kalboj atsirado įvardinant kiaušinio baltymo ir cukraus pudros plakinį, net neprisimenu  biggrin.gif Tačiau tos, kurios kalba angliškai, tai visada turi filtruot, apie ką kalba eina  bigsmile.gif
čia jau nieko neprikiši. Zuliaskinis tortas  wub.gif  wub.gif  wub.gif Tavo stiliukas  wub.gif  Reiks kada nukopint nail.gif:
Papildyta:

panos, nu nelaikykit cukraus šaldytuve.. ir druskos nelaikykit.. ir miltų. Tik vietą užima  biggrin.gif  Visi šitie dalykai puikiai stovi kambario temperatūroj, tik aišku, ne ant palangės saulėkaitoj. Spintukėj jiems vieta, šalia pinigų kapšo  biggrin.gif
tikraj neblogū dalikū gavote pyrkti.  thumbup.gif Ta mentūtė taj sūperinis daigtas torto išlįginimui.

Ai ai kaip negraziai parasei smile.gif o kiek klaidu biggrin.gif
Atsakyti
naitai, jus nuostabi kepeja biggrin.gif bet del aisingo kazkiek klystat, tiek kociojama cukraus pudros mase, tiek musu 'aisingas angliskai vadinamas 'icing' manau del to kad i abejas dedama cukraus pudra, angliskai - icing sugar. tik kalbedami apie 'skysta' aisinga anglakalbiai paprastai sako 'royal icing' isivedus i visagali google 'royal icing cake' jums ismes begales tobuliausiu pavyzdziu 4u.gif
Atsakyti
patyriau visiska fiasko doh.gif as su tom sokloladinem rozem ,isemiau is saldytuvo mase buvo kieta ,paminkiau ,suminkstejo ,sukau roze visa kai lepsis geibo t,y nelaike formos,na tortus kai puosiau trupiniais tai taip gal ir puosiu doh.gif ,na neiseina nors tu ka ,gal riks cukrine mase bandyti ,gal ta foma islaikys g.gif
zuliaska liuksiski torciukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azalija170: 30 birželio 2011 - 11:08
QUOTE(naitas @ 2011 06 30, 10:16)
Zuikien, čia ir kyla tokie nesusipratimai,

jau issiaiskinom,issiaiskinom biggrin.gif
------------
zuliaska,nuostabus abu tortukai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rutyte11 @ 2011 06 30, 10:21)
Ai ai kaip negraziai parasei smile.gif o kiek klaidu biggrin.gif

ir ,zinoma, visa ta teksta butina buvo pacituoti.
as tai galvojau,kad mes cia susirinkom tortu puosimo mokytis,o ne gramatikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 30 birželio 2011 - 11:21