Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 29, 17:39)
na pas jos keliu firmu, yra brangesniu ir pigesniu, tai kelis komplektukus paiemiau kur po tris vienetus po 16,97
ta lentute 16, su centais
antgalis zolytei 7 ir 10 su centais

yra komplektas skaiciuku metaliniu dezuteje, toki kai SAL2 parduoda, tai pas jos 29lt. o SA2 po 39lt.
dazai po 7lt. ligtai, bet as trumpam uzbegau, labi laiko neturejau, reik kita diena paziureti kas ir po kiek smile.gif

Aaa, tai visai normaliai tada.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 29, 16:40)
Aaa, tai visai normaliai tada.

skirtingu firmu pas jos ir kainos delto skiriasi
pvz. gerbara ta didzioji (kur ramunes galima daryti) pas jos po viena parduoda, tai po 26lt. gal ir brangoka, nes yra kas pigiau parduoda

maiseliu vienkartiniu konditeriniu nupirkau, po 50cnt. kaskas sake kad geri, ir galima naudoti daug kartu smile.gif
Atsakyti
mergaites iskilo dabar dar vienas klausimelis blush2.gif

nusipirkau drugeliu formeles, darau drugelius is jau paruosto aisingo, noreciau juos pagrazinti truputi aukso spalvyte, KADA REIKIA DAZYTI? KAI JAU PILNAI DRUGELIAI SUSTINGSTA, AR GALIU ISKARTO KAI TIK PADARIAU? dazai slapi, ne sausi milteliai g.gif

tikiu kad kvailai tokie klausimai atrodo tos kurios jau moka, dare ar bent jau musele ant sienos, pas darancia tokias grozybes, sedejo biggrin.gif
Atsakyti
mergaites ,sakykit pradejau daryti is sokolado geles ,bet man jos ko tai linksta na (nulepsta)ka ne taip darau ,sokolado mase laikiau saldytuve 2val ,gal dar reikia palaikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2011 06 29, 18:08)
nusipirkau drugeliu formeles, darau drugelius is jau paruosto aisingo,

nesupratau g.gif su formelem ir is aisingo? kaip cia taip? g.gif
QUOTE(azalija170 @ 2011 06 29, 18:28)
mergaites ,sakykit pradejau daryti is sokolado geles ,bet man jos ko tai linksta na (nulepsta)ka ne taip darau ,sokolado mase laikiau saldytuve 2val ,gal dar reikia palaikyti  g.gif

greiciausiai nespejo sokoladas visas sustingti.palik nakciai saldytuve
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 29, 17:33)

greiciausiai nespejo sokoladas visas sustingti.palik nakciai saldytuve

aciu, bandysiu daryti rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 29, 18:33)
nesupratau  g.gif  su formelem ir is aisingo? kaip cia taip?  g.gif

na pas mus cia ( UK ) yra pirkti jau paruosto aisingo tortu dengimui ir figureliu darymui, tai as tokio nusipirkau keliu spalvu ir darau, nes paciai pasigaminti kazkokia mase tai tikrai baugu, o ir nebaisiai cia kainuoja jau padaryta blush2.gif na kad ir toks user posted image tik as pirkau is konditerijos pardes, tai mano ne tokioj dezutej bet tas pats biggrin.gif tai uz 500 gr sumokejau 2 svarus beveik g.gif ir spalvu kokiu tik nori paruosta ir kiekiai kokiu tik tau reik ax.gif
Atsakyti
dažykit kai jau išdžius drugeliai.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 06 29, 19:28)
dažykit kai jau išdžius drugeliai.....

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 06 29, 16:43)
Sveikos, kepejeles  4u.gif
Reikia Jusu patarimo: dariau pastilaza...tortuka siaip ne taip apdengiau, bet matyt klaida ta, kad per mazai pudros idejau, nes jis nebuvo toks lygutelis, o su siokiais tokiais nelygumais (pats iskociotas blynas)...na bet cia ne beda...istobulesiu dar...man liko gabaliukas to pastilazo, susukau i maistine plevele ir idejau i saldytuva...(gaila mest juk lauk)...dabar sumasciau padaryti is jo gelyciu, bet man ta mase pasidare tokia trapi, kad net neimanoma pakociot...viskas byra...ar dar galima ja isgelbet? kokia mano klaida? suprantu, kad kvaila jums atrodo, bet kad naujokem taip buna  blush2.gif

tiek pirmu, tiek antru atveju reikėtų kišti 10- čiai sekundžių į mikrobangę, atsipalaiduotų želatina, atsiminkytumėt kaip reikiant ir būtų viskas lygu ir gražu, o jei dar trupa, dar 10 sekundžių, tol kol bus gera smile.gif

tarpusavy pastiliažines detales aš degtine klijuoju, o jau gatavus papuošimus prie masės aisingu ar bezu, kuo turiu po ranka puošiant smile.gif
Atsakyti
O as vandenuku suklijuoju atskiras detales... anksciau degtine, bet tas pats velnias, o vanduo pigesnis biggrin.gif
Atsakyti
įgudimo reikalas, degtinė greičiau išgaruoja, greičiau džiūsta, netižina masės smile.gif
Atsakyti