Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rasskee @ 2011 06 29, 12:38)
spygli2, kirbe, Aciu labai uz nuomone del geliu ir sokolado 4u.gif
Paciai tuoj teks kept vestuvini torta, tai nesinori netiketumu smile.gif
Ir dar, kaip manot, ar meduti, rafaelo ir snikerini tortus butina apteplioti su sviestiniu kremu pries puosiant slapia beze, nes bijau, kad kiek pastovejes karsta vasaros diena siltai gali tas sviestinis kremas begti pradet? Ar geriau nerizikuot ir tept g.gif

aš visus tortus plonai aptepu sviestiniu kremuku......tiek puošiant beze,tiek dengiant mase.....
Atsakyti
Mergytes, o kuom sulipdyti cipciuko cukrines mases gelytes (isdziovintas) viena su kita? Ir kuom prilipdyt jas prie pastilazo? Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 06 28, 17:55)
Jei imti is sal2, tai imciau visa elektrik spalvu gama. daziukai labai grazus ir ryskus. Dabar kai turiu ir vienu ir kitu, tai paprastus retai kada benaudoju.

Aciukas uz patarima

QUOTE(meljola @ 2011 06 28, 23:30)

Fainuis tortukas, labai patinka sviesiu spalvu papuosimai, reiks kaska panasaus ir man pabandyti smile.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2011 06 29, 14:46)
siaip, plonai aptepti sviestiniu - nepakenks. o bezas begs tuo atveju, jei bus nedavirtas/nedaplaktas wink.gif

O jej stipriau paplakti, ar nebus sviestas, nes man kaskada taip buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 29 birželio 2011 - 15:54
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 29, 16:20)

O jej stipriau paplakti, ar nebus sviestas, nes man kaskada taip buvo smile.gif

is bezo sviestas niekaip nepasidarys smile.gif sviestas pasidaro perplakus grietinele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 06 29, 15:25)
is bezo sviestas niekaip nepasidarys smile.gif sviestas pasidaro perplakus grietinele smile.gif

Oj, as apie gretinele ir pagalvojau, man is grietineles sviestas pasidare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 06 29, 14:46)
siaip, plonai aptepti sviestiniu - nepakenks. o bezas begs tuo atveju, jei bus nedavirtas/nedaplaktas wink.gif

QUOTE(kirbe @ 2011 06 29, 15:06)
aš visus tortus plonai aptepu sviestiniu kremuku......tiek puošiant beze,tiek dengiant mase.....

Aciu labai uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejeles 4u.gif
Reikia Jusu patarimo: dariau pastilaza...tortuka siaip ne taip apdengiau, bet matyt klaida ta, kad per mazai pudros idejau, nes jis nebuvo toks lygutelis, o su siokiais tokiais nelygumais (pats iskociotas blynas)...na bet cia ne beda...istobulesiu dar...man liko gabaliukas to pastilazo, susukau i maistine plevele ir idejau i saldytuva...(gaila mest juk lauk)...dabar sumasciau padaryti is jo gelyciu, bet man ta mase pasidare tokia trapi, kad net neimanoma pakociot...viskas byra...ar dar galima ja isgelbet? kokia mano klaida? suprantu, kad kvaila jums atrodo, bet kad naujokem taip buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 29, 08:18)

Saulės zuiki,
kiek reikia sunaudoti kilogrmaų sviestinio kremo,kad tortas toks lygus būtų  doh.gif  aš tai nesuprantu.... kiek bedarau vis celiulitas sad.gif

as dar nebandzius daryti niekarto blush2.gif bet manau kad su specialia lentute isliginama taip ligiai dailiai,
Siandien vilniuje radau parduotuvele neticia, kur yra formeliu ir visokiu daliku tortams ir visokiems salduminams, tai ir nusipirkau ta lentute (nezinau kaip ji vadinasi) su kuria sonus liginti reiktu ax.gif

va tokia nupirkau smile.gif
user posted image

ir antgaliu zolytems, pasirodo kad yra keliu didziu,nezinojau kuri imti doh.gif ,

tai toki nupirkau, ir storesniu skyluciu smile.gif
user posted image

cia turbut storesniu daryta ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 29, 17:54)
Siandien vilniuje radau parduotuvele neticia, kur yra formeliu ir visokiu daliku tortams ir visokiems salduminams, tai ir nusipirkau ta lentute (nezinau kaip ji vadinasi) su kuria sonus liginti reiktu ax.gif

O KUR VILNIUJE RADOT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2011 06 29, 16:01)
O KUR VILNIUJE RADOT  bigsmile.gif

konarskio 21
cia ju tinklapis, tik kainos nenuroditos ir ne viskas pavaizduota verysad.gif ,
http://www.scilis.lt/1/catalog/251/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 29 birželio 2011 - 16:34
Bet pas juos kaineles.... kiek domejausi...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 29, 16:34)
Bet pas juos kaineles.... kiek domejausi...

na pas jos keliu firmu, yra brangesniu ir pigesniu, tai kelis komplektukus paiemiau kur po tris vienetus po 16,97
ta lentute 16, su centais
antgalis zolytei 7 ir 10 su centais

yra komplektas skaiciuku metaliniu dezuteje, toki kai SAL2 parduoda, tai pas jos 29lt. o SA2 po 39lt.
dazai po 7lt. ligtai, bet as trumpam uzbegau, labi laiko neturejau, reik kita diena paziureti kas ir po kiek smile.gif
Atsakyti