Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 28, 17:45)
As ir pamaniau kad uzteks pradziai pagrindiniu spalvyciu smile.gif

Jei imti is sal2, tai imciau visa elektrik spalvu gama. daziukai labai grazus ir ryskus. Dabar kai turiu ir vienu ir kitu, tai paprastus retai kada benaudoju.
Atsakyti
saules zuikuti,marskineliai lygus grazus wub.gif labai grazi melyna spalva 4u.gif
naitas[B] jau kaip ateina tai su kriauklem ispudingom bigsmile.gif bet ir grozis ju wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 28, 17:34)
na,ziuriu,per ilgaji savaitgali visos darbavosi kaip reikiant  smile.gif  senbuves laikykites,naujokes lipa ant kulnu  bigsmile.gif

wub.gif gražutis. lygus... aš dar tokio modelio nedariau..

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 28, 18:11)
naitai,pasakiskos tavo kriaukles  wub.gif  ar sikart tenkina tave tavo tortas?  biggrin.gif

neee.. ilgai vargau su kompozicija, bet vistiek kriauklės liko kaip kriauklės, o bendras vaizdas kažkoks.. Ko gero, trūksta smėlio.. smėlis priduotų išbaigtumo, žaismingumo.. kitas šonas..šią fotkę ir buvau numačius įdėti, bet pasirinkau tipo gudriau.. doh.gif

user posted image
Atsakyti
tos kriaukles mistika kazkokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 28, 19:28)
o bendras vaizdas kažkoks..

Aš suprantu, kad visas grožis ir spalvinė gama - kriauklės viršuje, bet kompozijos išbaigtumui reikėjo kelias kriauklytes atversti mirksiukas.gif
Bet vistiek labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Naitai wub.gif wub.gif wub.gif kad būtų kokių trijų aukštų, ecchhhhhhhhhh wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mamytės, ar gerai supratau - pastilažas ir yra cukrinė gėlių masė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 28, 15:34)
na,ziuriu,per ilgaji savaitgali visos darbavosi kaip reikiant  smile.gif  senbuves laikykites,naujokes lipa ant kulnu  bigsmile.gif

o cia mano sios dienos  ax.gif 
''Vyšninis karamelinis'' tortukas(apie 2kg) i darbą.Liaudžiai turėtų patikti suvalgyti bosą  biggrin.gif  pastilazas

Labai grazus marskinukai thumbup.gif

QUOTE(naitas @ 2011 06 28, 16:04)
medutis, dengtas masyte, kriaukles ir visa kas papuosime - masyte.
Linkejimai.  4u.gif

Superines kriauklytes, kaip tikros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2011 06 28, 21:08)
mamytės, ar gerai supratau - pastilažas ir yra cukrinė gėlių masė?  blush2.gif

ne.

yra be galo daug visokių masių, kurios gali patekti kasdienėj kalboj po "cukrinė gėlių masė". Pastilažas yra daromas be kiaušinio baltymo. Tai būtų esminis skirtumas nuo cukrinės gėlių masės. Į gėlių masę dedamas kiaušinio baltymas kaip elastingumą duodanti, klijuojanti medžiaga.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 28, 19:26)
ne.

yra be galo daug visokių masių, kurios gali patekti kasdienėj kalboj po "cukrinė gėlių masė". Pastilažas yra daromas be kiaušinio baltymo. Tai būtų esminis skirtumas nuo cukrinės gėlių masės. Į gėlių masę dedamas kiaušinio baltymas kaip elastingumą duodanti, klijuojanti medžiaga.

oi, kaip painu, ieškau to Cypciuko pastilažo recepto blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduku: 28 birželio 2011 - 19:47
Vis kaupiuosi daryti tortą - krepšelį, lyg ir viskas aišku tik norėjau pasiteirauti, gal yra kažkokių būdų , kaip būtų galima tas juosteles pynimui padaryti lygias ir vienodas. Aišku ir rankom voliojant neblogai gaunasi, bet gal galima kaip nors paprasčiau.
P.S.
o kas tai per prietaisas, kurio pagalba daromos tos"vytelės"???
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 28, 14:38)
Kai aš paskutinį kartą buvau - man sake kad iki 16.30 dirba, o penktadieni - iki 16 val.

QUOTE(kirbe @ 2011 06 28, 16:45)
taip kasdien dirba,bet geriau visai 17 val nelaukti,nes buna kad ir anksčiau darba baigia.....

labai ačiū 4u.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 28, 16:34)
''Vyšninis karamelinis'' tortukas(apie 2kg) i darbą.Liaudžiai turėtų patikti suvalgyti bosą

laabai thumbup.gif

QUOTE(naitas @ 2011 06 28, 17:04)
medutis, dengtas masyte, kriaukles ir visa kas papuosime - masyte.

super....
naitai,išduokit paslaptį,kaip tokiais perėjimais kriaukles nudažote? čia gal reikia meno mokyklą baigti? hihihi.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti