Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 28, 10:16)
Jos zinok ekonomiskai supakuotos. Trys pundai. Isklotines ten, tai nedaug vietos uzima.

ne, turiu omeny, kad nežinau kur jas dėti, 50 vnt, kada aš tiek tortų iškepsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 06 28, 10:53)
o kokia kaina vnt?

1,55 + PVM
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 06 28, 12:38)
ne, turiu omeny, kad nežinau kur jas dėti, 50 vnt, kada aš tiek tortų iškepsiu biggrin.gif
Papildyta:
1,55 + PVM
bigsmile.gif

As mielai imciau, ale kad druskininkuose esu.... verysad.gif
Atsakyti
mamytės, dar pakartosiu klausimėlį, nes atsakymo taip ir nesulaukiau blush2.gif tikiuosi tinkamoj temoj klausiu - iš kokios masės, kad gražiai atrodytų ir tvirtai laikytųsi, geriausia daryti tokius kaspinėlius?

user posted image

iš anksto dėkoju 4u.gif

o sakykit, ar maistinių dažų nebūna didesniuose prekybcentriuose? blush2.gif juk pirmiems eksperimentams kaži ar verta užsisakinėti siųstis iš el. parduotuvių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduku: 28 birželio 2011 - 11:49
QUOTE(viduku @ 2011 06 28, 12:48)
mamytės, dar pakartosiu klausimėlį, nes atsakymo taip ir nesulaukiau  blush2.gif  tikiuosi tinkamoj temoj klausiu - iš kokios masės, kad gražiai atrodytų ir tvirtai laikytųsi, geriausia daryti tokius kaspinėlius?

user posted image

iš anksto dėkoju  4u.gif

Is pastilazo lipdymui, arba Cipciuko geliu mases (virsutinej papuosimu temoj yra receptukai) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 28 birželio 2011 - 11:50
o sakykit, ar maistinių dažų nebūna didesniuose prekybcentriuose?  blush2.gif  juk pirmiems eksperimentams kaži ar verta užsisakinėti siųstis iš el. parduotuvių...

Esu pirkus is Assorti, ten dezutele kelios spalvos milteliais (nezinau ar dar tera ju ten), tai nelabai man patiko schmoll.gif Kad ir ne daznai kepu ir tik sau, bet uzisakiau is sal2 Americolor dazu, tai vienas malonumas su jais kazka daryt thumbup.gif O PC kiek apejau niekur neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 28, 08:46)
Aha, per autobusu siuntas tai patogu tik is ekosferos... nes is infolainos labai neekonomiskai jos sudetos... reikia viso autobusiuko vietos, jei daugiau nori deziu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kad man va kas is ekosferos atveztu... gal kas i Druskininkus netycia vaziuojat is anu Lietuvos krastu? biggrin.gif

rugpjuti vaziuosiu mirksiukas.gif net dvie dienas vaidensiuos su suniuku jusu kraste
Atsakyti
mamytės, dar pakartosiu klausimėlį, nes atsakymo taip ir nesulaukiau  blush2.gif  tikiuosi tinkamoj temoj klausiu - iš kokios masės, kad gražiai atrodytų ir tvirtai laikytųsi, geriausia daryti tokius kaspinėlius?

user posted image

iš anksto dėkoju  4u.gif

o sakykit, ar maistinių dažų nebūna didesniuose prekybcentriuose?  blush2.gif  juk pirmiems eksperimentams kaži ar verta užsisakinėti siųstis iš el. parduotuvių...

parduotuvėse nebūna (nebent maisto institute Kaune kažkur, keli postai aukščiau minėjo mergina smile.gif ) užsisakykit iš sal2 , kainos normalios, pristato geitai, pradžiai galit kelias spalvas pasiimti tik, patiks - imsit daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 06 28, 12:58)
pradžiai galit kelias spalvas pasiimti tik, patiks - imsit daugiau smile.gif

Yra rinkinukas pradedanciajai, manau pasiteisintu, jai nera iskarto kazkokios idejos, su didesnes spalvu paletes panaudojimu, o be to maisant spalvas galima daug visokiu kitokiu isgauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 06 28, 12:01)
tikrai Kaune maisto institute 6 aukšte yra parduotuvele ir ten aš perku dežutes tortams,padekliukus po tortais,yra maistiniu dažu,visokiu pabarstuku ir t.t.....

ar jie kasdien nuo 8 iki 17 dirba? Taikos pr.,jeigu gerai radau? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 06 28, 13:49)
ar jie kasdien nuo 8 iki 17 dirba? Taikos pr.,jeigu gerai radau?  g.gif  blush2.gif

Kai aš paskutinį kartą buvau - man sake kad iki 16.30 dirba, o penktadieni - iki 16 val. Pabarstukai po 5 lt, o Lenkijoj pvz. 2,75 zl tokie patys, sausi dažai ten ekologiški, bet bent jau žali tai sūrūs doh.gif, kainos apie 4-8 Lt, labai daug padėkliukų, servetėliukų, indukų, dėžiukų.
Atsakyti
Antradieni ten ( instituto parduotuve) važiuoju assa.gif Sudie pinigėliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2011 06 28, 12:56)
rugpjuti vaziuosiu  mirksiukas.gif net dvie dienas vaidensiuos su suniuku jusu kraste

user posted image gal susitarsim.... as tave i svecius pasikviesiu blush2.gif
Atsakyti