O kuom paremta yra tradicija dovanoti krikšto tėvams dovana?
QUOTE(panelė J @ 2011 10 03, 10:50)
O kuom paremta yra tradicija dovanoti krikšto tėvams dovana?
Tikriausiai forumu "supermama"
Mes nedovanojom nieko. Bus ju gimtadieniai, Kaledos, tada ir sveikinsim.
na galvoju, kad būtų gražu, jeigu krikšto tėveliai gautų mažas simbolines dovanėles prisiminimui.
QUOTE(Lindre @ 2011 10 03, 11:52)
Tikriausiai forumu "supermama"
TIKRIAUSIAI
Na, aš visgi sugalvojua ką tokio prasmingo įteikt, tai dovanosiu, bet lbaiu tai bus įpareigoijimas del krikšto sūnaus nei dovana
o tema kokia apmirus, na gal kam padės mano mintis nes labai jau planuodama pasigedau kazko konkretaus, arba viskas tas pats arba tik prasymi scenatijus atsiusti nu nesvarbu...
krikšto tevams dovanojome knyga " biblijos ismintis" ir pati padariua dekupazuota dezute į kurios vidų įdėjau tris graviruotus graikinius riešutus su užrašais " orginalumo, nuoširdumo ir optimizmo".
krikšto tevams dovanojome knyga " biblijos ismintis" ir pati padariua dekupazuota dezute į kurios vidų įdėjau tris graviruotus graikinius riešutus su užrašais " orginalumo, nuoširdumo ir optimizmo".
Aš kadangi baisi nemėgėja visų diplomų/nuotraukų/pasižadėjimų ir visų kitų atributikų rėmeliuose, tai dovanojom sūnaus šampano ir aplink sūnaus saldainiai, supakuota gražiai. Praktiškiau bent mano galva
Man irgi patinka dovanos krikštatėviams - ir pati dovanojau, ir kai krikštijau aš taip pat gavau
Savo dukrytės krikštatėviams dovanojom po marškinėlius su krikštaduktės foto ir užrašu "aš esu jos krikšto mama/tėtis" ir paprašėm, kad per kiekvieną dukrytės gimtadienį apsirengtų tuos marškinukus. Dar buvo diplomai ir įsakymai įrėminti irgi kaip ir prie dovanų. Krikšto tėveliai liko patenkinti.
O aš kai buvau krikšto mama gavau dovanų siuvinėtą rankšluostį su tekstu - "mylimai krikšto mamytei nuo Miglutės". Taip pat labai patiko.
Ir išviso galvoju, kad nesvarbu kokia dovana, svarbiausia parodytas dėmesys.
Savo dukrytės krikštatėviams dovanojom po marškinėlius su krikštaduktės foto ir užrašu "aš esu jos krikšto mama/tėtis" ir paprašėm, kad per kiekvieną dukrytės gimtadienį apsirengtų tuos marškinukus. Dar buvo diplomai ir įsakymai įrėminti irgi kaip ir prie dovanų. Krikšto tėveliai liko patenkinti.
O aš kai buvau krikšto mama gavau dovanų siuvinėtą rankšluostį su tekstu - "mylimai krikšto mamytei nuo Miglutės". Taip pat labai patiko.
as labai noreciau padovanoti krikstateviams pirties kepureles (jie dievina pirti) su uzrasu, bet nesugalvoju nei teksto ir dar nezinau kas tai atliktu...
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 26, 16:02)
Padovanokit graziu kriktynu nuotrauku (albuma, fotoknyga ar pan.) Nes vistiek manau nores turetu atsiminimui ir uzsakines.
Kita ideja (man labai patikusi, kadangi t.p. nemegstu bereikalingu bezdelusku ), tai gardumynu krepselis, i kuri galima ideti butelaiti gero vyno, suriu, vytintu mesyciu, kumpio, desrikiu, medaus ir pan.
Kita ideja (man labai patikusi, kadangi t.p. nemegstu bereikalingu bezdelusku ), tai gardumynu krepselis, i kuri galima ideti butelaiti gero vyno, suriu, vytintu mesyciu, kumpio, desrikiu, medaus ir pan.
man šios abi idėjos superinės
Manau, kad labai gražu ir miela dovanoti krikšto tėveliams dovanėles.
Mes per krikštynas dovanojome rankų darbo dovanas- tapytus linksmus foto rėmelius su šmaikščiom nuotraukytėm (fotografuota kartu su krikšto tėveliais. Atskirai, nes krikšto tėvai iš skirtingų šeimų).
Dovanos abiems labai patiko Tikrai niekur toli nepadėtos, stovi matomose vietose pas abu krikšto tėvus namuose, šalia kitų (šeimos) nuotraukų. Juk krikšto vaikas- tai dalis šeimos
Mes per krikštynas dovanojome rankų darbo dovanas- tapytus linksmus foto rėmelius su šmaikščiom nuotraukytėm (fotografuota kartu su krikšto tėveliais. Atskirai, nes krikšto tėvai iš skirtingų šeimų).
Dovanos abiems labai patiko Tikrai niekur toli nepadėtos, stovi matomose vietose pas abu krikšto tėvus namuose, šalia kitų (šeimos) nuotraukų. Juk krikšto vaikas- tai dalis šeimos
QUOTE(Lina J @ 2011 11 04, 22:51)
Man irgi patinka dovanos krikštatėviams - ir pati dovanojau, ir kai krikštijau aš taip pat gavau
Mano draugė irgi dovanojo krikštatėviams siuvinėtus rankšluosčius su užrašais ir vardais, labai kokybiški ir gražūs buvo