http://public.fotki.com/Ssisi/
cia daro ir siuncia kur reikia darbeliai kruopstusirgi supakuoja kainytes nesikandzioja,o moteriske nuosirdumo isikunijimas.as pas ja jau kelinta syki uzsakau.
sveikos mamytes as ir vis suku galva ka dovanoti kriksto teveliams ir seneliams,sveciams tai net nesuku galvos ,bus zaidimai sventes metu ,gaus prizus ir uzteks.bet va beda man su tom kriksto teveliu dovanom,kriksto teveliai jauni studentai ir abu dar gyvena su tevais.tai net neisivaizduoju ka dovanot.gal turit minciu? man labiausiain patiko mintis ranksluosciu ...bet prie ju kazko mazo norisi?
sigita.lad@gmail.com 8-698-82333 va kur zadejau suzynoti kontaktus siuvyneja ant rankluostuku.esu imetus kita nuoroda ten jos darbeliai
niekada nedovanociau suvenyru su savo vaiko foto. savas vaikas kiekvieniems tevams brangus, o kriksto tevai gal but turi savo vaikus arba yra labai jauni, tai jiems, gal ir svarbus mazylis, bet bandau isivaizduoti, kur deti gauta dovanu su kriksto vaiko foto puodeli, maikute ar pan. - aisku, didziausia tikimybe, kad kur nors ikis giliai, o po kiek metu ir ismes. su remeliais ir foto panasu - gal kriksto teveliai turi 5 kriksto vaikus, mazai tiketina, kad issistate laikys visu ju foto. na, bet cia tik mano nuomone.
QUOTE(Lindre @ 2011 09 19, 01:55)
niekada nedovanociau suvenyru su savo vaiko foto. savas vaikas kiekvieniems tevams brangus, o kriksto tevai gal but turi savo vaikus arba yra labai jauni, tai jiems, gal ir svarbus mazylis, bet bandau isivaizduoti, kur deti gauta dovanu su kriksto vaiko foto puodeli, maikute ar pan. - aisku, didziausia tikimybe, kad kur nors ikis giliai, o po kiek metu ir ismes. su remeliais ir foto panasu - gal kriksto teveliai turi 5 kriksto vaikus, mazai tiketina, kad issistate laikys visu ju foto. na, bet cia tik mano nuomone.
teisingai pasakyta as ir taip pat manau.tokius puodelius ar remelius su nuotraukom daugiau mociutem seneliam dovanot ,bet ne kriksto tevam.
tik va ,ka tiem kriksto tevam?
QUOTE(airiukste @ 2011 09 19, 15:44)
teisingai pasakyta as ir taip pat manau.tokius puodelius ar remelius su nuotraukom daugiau mociutem seneliam dovanot ,bet ne kriksto tevam.
tai vat kad nieko nesugalvoju promociutem ir mociutem jau paruosiau remelius su foto, nes pacios prase vaiko foto, o su kriksto tevais vargstu, nes jie - pirmakursiai studentai (mano brolis ir sesuo), leliuka myli, labai ruosiasi krikstynom, nu bet vis tiek nesugalvoju nieko, nors as visada "uz" smulkias dovaneles sveciams. dar turiu tam 3 dienas, o jei nieko nesugalvosiu, tai gal nieko ir nedovanosiu. nenoriu ju ipareigoti, kad jie turetu mano dvanota dovana laikyti pas save kambary. idesiu lauktuviu daug - torto (as daznai per sventes papildoma, mazai puosta torta nuperku lauktuvems, kad visiems galeciau ideti), saldainiu ir pan. uzaugs vaikas - pats padekos, bus kriksto tevu gimtadieniai, kitos sventes, tai krikstasunis gales piesti piesinius ir dovanoti kriksto mamai geles
QUOTE(Lindre @ 2011 09 19, 16:05)
tai vat kad nieko nesugalvoju promociutem ir mociutem jau paruosiau remelius su foto, nes pacios prase vaiko foto, o su kriksto tevais vargstu, nes jie - pirmakursiai studentai (mano brolis ir sesuo), leliuka myli, labai ruosiasi krikstynom, nu bet vis tiek nesugalvoju nieko, nors as visada "uz" smulkias dovaneles sveciams. dar turiu tam 3 dienas, o jei nieko nesugalvosiu, tai gal nieko ir nedovanosiu. nenoriu ju ipareigoti, kad jie turetu mano dvanota dovana laikyti pas save kambary. idesiu lauktuviu daug - torto (as daznai per sventes papildoma, mazai puosta torta nuperku lauktuvems, kad visiems galeciau ideti), saldainiu ir pan. uzaugs vaikas - pats padekos, bus kriksto tevu gimtadieniai, kitos sventes, tai krikstasunis gales piesti piesinius ir dovanoti kriksto mamai geles
as tai kaip kriksto mama gavau puoduka su krikstaduktes foto- man tai labai grazu ir daznai prismenu- kava arbata juk kas diena geriu:D
QUOTE(beneciuju @ 2011 09 20, 19:23)
as tai kaip kriksto mama gavau puoduka su krikstaduktes foto- man tai labai grazu ir daznai prismenu- kava arbata juk kas diena geriu:D
tada super as tikrai ne kategoriskai preis tokias dovanas, o tiesiog, jei dovanociau, tai tureciau buti 15o proc. isitikinusi, kad zmogus ja apsidziaugs ir naudos pagal paskirti
Gal kas žinot, kas gali užrašyti žodžius ant foto rėmelių? Kažkur čia mačiau, bet dabar nerandu. Rašykit į až
as pernai tapau seses mergytes kriksto mama. tai dovanu gavau stiklinius remelius su uzrasu labai graziu pati isidejau mergytes krikstynu foto, taip pat ranksluostuka kriksto teveliams, mergytes nuotraukos-atvirute su isakymais, dar buteli idejo tetukas lygtais tiek, nors gal kazka pamirsau.. o va siemet krikstysim savo berniuka tad reikia dabar jau man pasukt galva ka cia padovanojus
Papildyta:
na tai vadinas prasti kriksto tevai jei nukisa foto.. as pvz foto laikau ant komodos prie tv ir nemanau kad kazkam ji trukdo lai mato visi kokia nuostabia kriksto dukryte turiu
Papildyta:
QUOTE(Lindre @ 2011 09 19, 01:55)
na tai vadinas prasti kriksto tevai jei nukisa foto.. as pvz foto laikau ant komodos prie tv ir nemanau kad kazkam ji trukdo lai mato visi kokia nuostabia kriksto dukryte turiu
Aš nedovanočiau krikštatėviams savo vaiko foto rėmeliuose, nes taip pat manau, kad jie savo vaikus turi ir statys rėmelius su savo vaikais. Nemanau, kad blogi krikštatėviai todėl, kad nepastatė nuotraukos Aš turiu devynis krikšto vaikus ir savo du vaikus, tai jei man pridovanotų devynis foto rėmelius ir dar mano vaikų foto rėmeliai, tai kiek man reikėtų vietos visiems
patarkite, ką būtų galima padovanoti krikštatėviams per krikštynas? Ar tikrų puodeliai su krikšto dukros nuotraukyte? O ką padovanoti seneliams? Kitiems svečiams - ką nors simboliško, nebrangaus....