Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikšto tėvams

mes kriksto teveliams dovanojome ranksluoscius mano pacios siuvinetus blush2.gif
Atsakyti
Na va galiu ir aš jau pasidalinti dovanų idėjomis.
Va tokius molinius angeliukus dovanojom visiems krikštynų svečiams, krikšto tėvams irgi:
user posted image

Ir dar krikšto tėvams dovanojom rėmelius (su mintim, kad liktų prisiminimas kaip jų krikšto dukrytės atrodė krikštynų dieną):
user posted image
user posted image
Atsakyti

Labai graziai remeliai isgraviruoti. Kokiam mieste ir kur cia taip padaro? Labai siltai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shine: 04 rugpjūčio 2011 - 13:26
QUOTE(shine @ 2011 08 04, 14:26)
Labai graziai remeliai isgraviruoti. Kokiam mieste ir kur cia taip padaro? Labai siltai atrodo  wub.gif

Darė Lina, kaune. va čia Galerija jos http://public.fotki.com/Linike77/
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2011 08 04, 15:37)

Gal galetumet jos kontaktus i AZ? Aciu is anksto, nes nematau niekur jos numerio.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2011 08 03, 15:00)
Na va galiu ir aš jau pasidalinti dovanų idėjomis.
Va tokius molinius angeliukus dovanojom visiems krikštynų svečiams, krikšto tėvams irgi:

Kaip visada viskas labai gražu, miela ir šilta... 4u.gif

Mes tai padarėm nuotraukytę an puodelio, sumaketavau štai ką:
user posted image

taip pat padariau ir įžadus abiems krikšto tėveliams....
user posted image

Daugiau neišlaidavom kitiems svečiams nieko nedovanojom, manau gera dovana buvo smagiai pabendrauti ir pasisėdėti 4u.gif
Atsakyti
aisku cia kiekvieno skonio reikalas bet mano nuomone sveciams isviso jokiu dovanu nereiketu . Jog svente, vaises rengiami visiems tiek vaikeliui tiek sveciams. Manau ir taip islaidu tevams pakanka , o dar sukti galva del dovanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2011 08 04, 16:37)

Labai gražu wub.gif Būčiau dėkinga už jos kontaktus į az 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2011 08 08, 17:42)
aisku cia kiekvieno skonio reikalas bet mano nuomone sveciams isviso jokiu dovanu nereiketu . Jog svente, vaises rengiami visiems tiek vaikeliui tiek sveciams. Manau ir taip islaidu tevams pakanka , o dar sukti galva del dovanu smile.gif

drinks_cheers.gif
Pas mus svečiams dovanų nebus. Kažkaip nėra pas mus tokios mados. Aš eidama į svečius irgi nesitikiu kažką iš ten išsinešti... doh.gif
Išvis, jei ne šis forumas, net nebūčiau pagalvojus apie dovanas krikštatėviams blush2.gif Dėl šito tai pritariu - gražu įteikt ką nors atminimui. Darysim puodelius su foto arba graviruotus rėmelius, dar nenusprendžiau.
Atsakyti
As tikriausiai padovanosiu vyno buteli ir kvietimus i teatras, arba koki plakata padarysiu krikstynu tema, bet net nezinau, realiai tai net nebuciau sumascius, kad reikia
Atsakyti
o as kryksto teveliams uzsakiau ranksluoscius su uzrasu kryksto teveliuj tokiam ir tokiam nuo tokio ir data.tiesa dar ir po berniuka issiuvyneta bus.o sveteliam simboliskai,kadangi mazelis po kryktynu igis angela sarga tai ir sveciam nupirkau ranku darbo nertus angeliukus.gales pasistatyti ar pasikabinti.
Atsakyti
Aš po ilgų apmąstymų, ieškojimų ir šiaip galvojimų nusprendžiau kūminams nedovanot nieko, kai gausiu fotografu foto planuoju padaryt jiems po foto knygą vistiek ten ir jų vaikai ir jie ir jų antros pusės bus - vis įdomiau nei vien tik manoji. Buvau galvojus padovanot rėmelį ir išgraviraviruot ačiū, kad esi mano krikštamotė/krikštatėvis, bet finale krikštynu labai džiaugiausi kad to nepadariau, nes tarkim kūma net nesifotografavo su mūsų dukryte, nors visi fotografavos arba vien su ja arba ir su mumis, o kūma pasakė, kad mes su krikštuke nenorim, mes norime vien tik mūsų šeima, tai žinot kam jai tas rėmelis su mano vaiko foto. Kad ir kaip būtų vis kas ką mes darome su savo vaiku mums atrodo gražu prasminga ir reikalinga, bet kitiems toli gražu jūsų vaikas nėra toks artimas. Jie turi savų vaikų, kuriuos ir nori rėmintis, dėti foto ant puodukų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2011 08 10, 08:37)
o as kryksto teveliams uzsakiau ranksluoscius su uzrasu kryksto teveliuj tokiam ir tokiam nuo tokio ir data.tiesa dar ir po berniuka issiuvyneta bus.o sveteliam simboliskai,kadangi mazelis po kryktynu igis angela sarga tai ir sveciam nupirkau ranku darbo nertus angeliukus.gales pasistatyti ar pasikabinti.

gal galit pasidalinti kur uzsakinejot ranksluoscius ir kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti