mes kriksto teveliams dovanojome ranksluoscius mano pacios siuvinetus
Labai graziai remeliai isgraviruoti. Kokiam mieste ir kur cia taip padaro? Labai siltai atrodo
QUOTE(shine @ 2011 08 04, 14:26)
Labai graziai remeliai isgraviruoti. Kokiam mieste ir kur cia taip padaro? Labai siltai atrodo
Darė Lina, kaune. va čia Galerija jos http://public.fotki.com/Linike77/
QUOTE(Kvaksytė @ 2011 08 04, 15:37)
Gal galetumet jos kontaktus i AZ? Aciu is anksto, nes nematau niekur jos numerio..
QUOTE(Kvaksytė @ 2011 08 03, 15:00)
Na va galiu ir aš jau pasidalinti dovanų idėjomis.
Va tokius molinius angeliukus dovanojom visiems krikštynų svečiams, krikšto tėvams irgi:
Va tokius molinius angeliukus dovanojom visiems krikštynų svečiams, krikšto tėvams irgi:
Kaip visada viskas labai gražu, miela ir šilta...
Mes tai padarėm nuotraukytę an puodelio, sumaketavau štai ką:
taip pat padariau ir įžadus abiems krikšto tėveliams....
Daugiau neišlaidavom kitiems svečiams nieko nedovanojom, manau gera dovana buvo smagiai pabendrauti ir pasisėdėti
aisku cia kiekvieno skonio reikalas bet mano nuomone sveciams isviso jokiu dovanu nereiketu . Jog svente, vaises rengiami visiems tiek vaikeliui tiek sveciams. Manau ir taip islaidu tevams pakanka , o dar sukti galva del dovanu
QUOTE(Kvaksytė @ 2011 08 04, 16:37)
Labai gražu Būčiau dėkinga už jos kontaktus į az
Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2011 08 08, 17:42)
aisku cia kiekvieno skonio reikalas bet mano nuomone sveciams isviso jokiu dovanu nereiketu . Jog svente, vaises rengiami visiems tiek vaikeliui tiek sveciams. Manau ir taip islaidu tevams pakanka , o dar sukti galva del dovanu
Pas mus svečiams dovanų nebus. Kažkaip nėra pas mus tokios mados. Aš eidama į svečius irgi nesitikiu kažką iš ten išsinešti...
Išvis, jei ne šis forumas, net nebūčiau pagalvojus apie dovanas krikštatėviams Dėl šito tai pritariu - gražu įteikt ką nors atminimui. Darysim puodelius su foto arba graviruotus rėmelius, dar nenusprendžiau.
o as kryksto teveliams uzsakiau ranksluoscius su uzrasu kryksto teveliuj tokiam ir tokiam nuo tokio ir data.tiesa dar ir po berniuka issiuvyneta bus.o sveteliam simboliskai,kadangi mazelis po kryktynu igis angela sarga tai ir sveciam nupirkau ranku darbo nertus angeliukus.gales pasistatyti ar pasikabinti.
Aš po ilgų apmąstymų, ieškojimų ir šiaip galvojimų nusprendžiau kūminams nedovanot nieko, kai gausiu fotografu foto planuoju padaryt jiems po foto knygą vistiek ten ir jų vaikai ir jie ir jų antros pusės bus - vis įdomiau nei vien tik manoji. Buvau galvojus padovanot rėmelį ir išgraviraviruot ačiū, kad esi mano krikštamotė/krikštatėvis, bet finale krikštynu labai džiaugiausi kad to nepadariau, nes tarkim kūma net nesifotografavo su mūsų dukryte, nors visi fotografavos arba vien su ja arba ir su mumis, o kūma pasakė, kad mes su krikštuke nenorim, mes norime vien tik mūsų šeima, tai žinot kam jai tas rėmelis su mano vaiko foto. Kad ir kaip būtų vis kas ką mes darome su savo vaiku mums atrodo gražu prasminga ir reikalinga, bet kitiems toli gražu jūsų vaikas nėra toks artimas. Jie turi savų vaikų, kuriuos ir nori rėmintis, dėti foto ant puodukų ir pan.
QUOTE(erikuza @ 2011 08 10, 08:37)
o as kryksto teveliams uzsakiau ranksluoscius su uzrasu kryksto teveliuj tokiam ir tokiam nuo tokio ir data.tiesa dar ir po berniuka issiuvyneta bus.o sveteliam simboliskai,kadangi mazelis po kryktynu igis angela sarga tai ir sveciam nupirkau ranku darbo nertus angeliukus.gales pasistatyti ar pasikabinti.
gal galit pasidalinti kur uzsakinejot ranksluoscius ir kiek kainavo?