Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikšto tėvams

QUOTE(sija8 @ 2011 06 30, 10:38)
Oi, kokia nereali mamytė! Kokkių grožybių prikūrusi. Ir aš susigundžiau wub.gif

Čia turbūt ir aš ką nors išsirinksiu, nes daug originalių daikčiukų yra. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 07 04, 18:59)
Čia turbūt ir aš ką nors išsirinksiu, nes daug originalių daikčiukų yra. thumbup.gif

Aš jau pasirinkau šios mamytės kūrinukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2011 07 04, 20:45)
Aš jau pasirinkau šios mamytės kūrinukus  thumbup.gif

Ar paslaptis, ką išsirinkote? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
mes padarem tokius puodlius kur i sirdele susideda, vienas kriksto mamai kitas teciui su nuotraukomis

http://www.maximafot...-4.p_pos-3.html
Atsakyti
Paskaičiau temą ir nutariau, dovanosim krikštatėviams pakabas išpuoštas dekupažo pagalba, bus graži praktiška dovana, nes tie siuvenyrai , puodukai tik stovi nenaudojami ir galiausiai išmetami. Be to žinau kad kad krikšto mamytei patiks tokia dovana, nes jei patinka dekupažo darbai smile.gif dabar tik reik ieškot kas nebrangiai tai padarytų, nes pati nebespėsiu niekaip.
Atsakyti
Kai krikštijome savo Pupą krikšto tėveliams dovanojom po puodelį su dukrytės nuotrauka ir užrašais ,,Krikšto motinėlei", ir ,,Krikšto tėveliui". Krikštatėviai buvo labai patenkinti thumbup.gif Po šventės praėjo treji metai, o jei kasryt geria kavą iš tų puodelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lyra* @ 2011 07 14, 15:48)
Kai krikštijome savo Pupą krikšto tėveliams dovanojom po puodelį su dukrytės nuotrauka ir užrašais ,,Krikšto motinėlei", ir ,,Krikšto tėveliui". Krikštatėviai buvo labai patenkinti  thumbup.gif Po šventės praėjo treji metai, o jei kasryt geria kavą iš tų puodelių  thumbup.gif

kai dukryte krytyjom, o tai bvo pries gerus 4 metukus tai irgi kriksto tevams buvo puodeliai su jos nuotraukyte ir uzrasas kam, o si karta nuo sunaus bus kriksto tevams po dideli siuvineta ranskluosti taip pat su uzrasais nuo ko ir kam smile.gif bus prakstiska dovana ir nerinks dulkiu ax.gif
Atsakyti
renkames tarp mazosios daryto ir ireminto meno ir angeliuku smile.gif
buvau pagalvojus apie puodelius, bet lieku prie to kad gali netycia suduzti, ranksluosciai irgi nelabai prie sirdies, o pries marskinelius tetis labai nusistates rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselija: 17 liepos 2011 - 17:14
Sveikos merginos
Mes irgi esame pakviesti i krikstynas!dabar galvos skausmas ka padovanoti beveik 3 metu berniukui galvojau toki albuma (http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180465834473&ssPageName=STRK:MEWAX:IT)(nemoku kaip ikelti paveiksliuka tai imeciau visa interneto adresa)
bet neissivaizduoju ka isgraviruoti!!! gal turite kokiu ideju?Buciau dekinga
Atsakyti
na mes rinkomes rinkomes, kol galiausiai nusirinkom lotuliukas.gif ir nupirkom stai tokius smile.gif paprasti, bet man siluma nesa wub.gif http://www.hsamuel.c...p;useFlash=true
Atsakyti
mes kriksto tevams dovanojom ir po molini puodeli, be nuotraukytes, bet su data ir uzrasais kriksto mamai, kriksto tetei smile.gif o musu klause ka padovanot mums, kadangi tikrai namie ner vietos kazkam tai sakem gali laikrodi padovanot pakabinama jei taip nori kazka dovanot, tam rasim vietos, na ir 1 ct uz ji davem biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi intensyviai ruosiames krikstynom. Kriksto tevams dovanosim puodelius su nuotraukom (matau daug kas tai renkasi). Manau labai praktiska ir silta dovana. O visiems sveciams (tarp ju ir kriksto tevams zinoma) dar iteiksime po magnetuka su krikstuko nuotrauka. Uzsisakem Kaune, Smaltijos leidykloj, tikrai puikiai pagamino, nebrangiai, kokybiskai ir greitai.
Atsakyti