Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikšto tėvams

QUOTE(Black Queen @ 2011 06 29, 15:59)
Na nezinau asmeniskai tai nenoreciau sau tokios dovaneles, nezinau man kazkaip jie nelimpa ax.gif  Zinoma cia skonio reikalas, tikrai nieko nenoriu izeisti

O man priešingai, būtų smagu gauti kažką tokio, visos šios lėlytės turi prasmę, tai nėra kažkokio skuduro / medžiagos gabalas, juk ten aprašo ką jos simbolizuoja, o vat puodelių su nuotrauka ar marškinėlių ir pan., kurių niekada neužsivilkčiau, aš asmeniškai tikrai nenorėčiau gauti...
Aišku, čia skonio reikalas, nieks ir nepyksta dėl to, aš tik pasidalinau savo idėja smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Idream @ 2011 06 29, 16:05)
O man priešingai, būtų smagu gauti kažką tokio, visos šios lėlytės turi prasmę, tai nėra kažkokio skuduro / medžiagos gabalas, juk ten aprašo ką jos simbolizuoja, o vat puodelių su nuotrauka ar marškinėlių ir pan., kurių niekada neužsivilkčiau, aš asmeniškai tikrai nenorėčiau gauti...
Aišku, čia skonio reikalas, nieks ir nepyksta dėl to, aš tik pasidalinau savo idėja  smile.gif .

Na ir as nenoreciau gauti marskineliu ar puoduko su nuotrauka 4u.gif
Papildyta:
user posted image
maisiukas sveciams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black Queen: 29 birželio 2011 - 15:54
QUOTE(escada* @ 2011 06 29, 10:51)
NEJAUGI NIEKAS NIEKO NEDOVANOS KRISKTO TEVAM? KAD TEMA TOKIA TUSCIA? unsure.gif

aš paprastą diplomėlį padovanosiu ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 06 29, 15:56)
O aš prisiminiau tokią mergaitę kuriančia mielus ir šiltus darbelius, ir ten jau sutariau dėl dovanėlės, bet kol kas neviešinsiu, nes manau mūsų Kūmutė taip pat apsilanko šituose puslapiuose. O ta mergaitė yra mama gulbe http://www.supermama...howtopic=725348

Oi, kokia nereali mamytė! Kokkių grožybių prikūrusi. Ir aš susigundžiau wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes wink.gif
Ruosiausi ir as krikstyti savo stebukleli. Scenarijus su visomis tradicijomis ir paprociais. Labai noriu ir atsiminimo davaneles iteikti visiems - nuo teveliu iki visu sveciu. Tik turiu problema - musu krikstateviai grizta is uzsienio. Pabus vos keleta dienu ir vel keliaus atgal. Problema ta, kad nzn kokia butu jiems tinkama dovana? kad daug vietos lagamine neuzimtu... g.gif
Labai laukiu jusu minciu...
Atsakyti
Mes kriksto teveliams dovanojome dekupazuota arbatos dezute smile.gif ,pas viena forumiete uzsisakiau mirksiukas.gif ir ranksluoscius didelius su uzrasais kriksto mamytei ir kriksto teveliui,vienam rozinis,kitam melsvas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 07 01, 22:23)
Mes kriksto teveliams dovanojome dekupazuota arbatos dezute smile.gif ,pas viena forumiete uzsisakiau mirksiukas.gif  ir ranksluoscius  didelius su uzrasais kriksto mamytei ir kriksto teveliui,vienam rozinis,kitam melsvas mirksiukas.gif

Idomu, o kur tuo sranksluoscius uzsaket?
Atsakyti
QUOTE(asesugiedre @ 2011 07 01, 00:56)
Sveikos mamytes wink.gif
Ruosiausi ir as krikstyti savo stebukleli. Scenarijus su visomis tradicijomis ir paprociais. Labai noriu ir atsiminimo davaneles iteikti visiems - nuo teveliu iki visu sveciu. Tik turiu problema - musu krikstateviai grizta is uzsienio. Pabus vos keleta dienu ir vel keliaus atgal. Problema ta, kad nzn kokia butu jiems tinkama dovana? kad daug vietos lagamine neuzimtu... g.gif
Labai laukiu jusu minciu...

mes esame taip pat is uzsienio,po krikstynu visi leksime atgal...taigi as sugalvpjau nupirkti gera grazu remeli,gal koki pasidabruota,kad nebutu labai prastas,nunesti isgraviruoti,( tik mastau zodzius unsure.gif ir niekaip negaliu sugalvoti,jei mamytes kiltu minciu parasykite 4u.gif ) va ir ideti nuotraukele,bet tame remelyje bus po to sventes nuotrauka smile.gif cia kazkurios mamytes mintimi pasinaudojau smile.gif taigi manau tikrai lagamine daug vietos neuzims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 07 01, 22:23)
Mes kriksto teveliams dovanojome dekupazuota arbatos dezute smile.gif ,pas viena forumiete uzsisakiau mirksiukas.gif  ir ranksluoscius  didelius su uzrasais kriksto mamytei ir kriksto teveliui,vienam rozinis,kitam melsvas mirksiukas.gif

thumbup.gif va cia puiki ir praktiska dovana manau wink.gif thumbup.gif
mes kadangi nedarom jokiu baliu, o tik piknikas po sventes, tai mastau ar isvis bedovanoti ka nors krikstateviams... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2011 07 02, 09:28)

man ranksluoscius drauge issiuvinejo mirksiukas.gif ,jos darbas su tuom susijes...o ranksluosciu galima uzsisakyti ir cia siuvineti ranksluosciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2011 07 02, 10:28)

Ar tik ne erikae mamytė siuvinėja? paieškokit panašaus niko.
Atsakyti
as dabar mastau,ar dovanele turi buti susijusi su kriksto sunumi,ar kaip?
na tarkim as buvau dovanu parduotuveje ,ten maciau labai daug visokiu grozybiu,statuleliu rolleyes.gif g.gif
Atsakyti