Tokius dovanoju Medlionus ant vairo
QUOTE(auryte2 @ 2016 04 09, 07:24)
o jus toki ant savo vairo turit? Nes man tai labai nepatogu butu.
QUOTE(Alexandra.R. @ 2016 04 09, 14:47)
o jus toki ant savo vairo turit? Nes man tai labai nepatogu butu.
na kakaip netrukdo nelaksto jis po visa vaira apacioj prisegtas.
Nieko nedovanojom, tik vėliau SM paskaičiau, kad reikia Bet ir patys nieko negavome. Rankšluosčiai, šaukštai, bliūdai kaip dovanos krikštatėviams iš viso man kažkoks nesusipratimas atrodo.
QUOTE(muminukas @ 2016 04 20, 17:44)
Nieko nedovanojom, SM nepaskaičiau, kad reikia Bet ir patys nieko negavome. Rankšluosčiai, šaukštai, bliūdai kaip dovanos krikštatėviams iš viso man kažkoks nesusipratimas atrodo.
kad niekada tokios tradicijos ir nebuvo, dabar cia zmones susigalvojo. Man irgi atrodo, kad visokiu mazmoziu, tai kazin ar zmonem reikia, tik namus nereikalingais daiktas apsikrauna. Jei man kas dovanotu uz krikstijima dovana ( ), tai noreciau tik vaiko nuotraukos ir kokie saldumynai praverstu
QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 14, 16:18)
...mums nepadovanojo nė už centą...Nors mes visus gausiai...laikraštukas, dovanėlės tėvukams, tėvams ir t.t. Kaip jie jautėsi? Aš būčiau iš gėdos sudegusi vietoje
tai gal jusu niekas neprase, kad visa gimine apdovanotut?
Mane tai stebina tokie zmones, kurie svaistosi dovanom i kaire ir i desne ir piktinasi, kad mainais nieko negauna. O zmonem gal visai negeda, nes tu dovanu nei prase, nei norejo, nei patenkinti yra.
QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 14, 16:18)
...mums nepadovanojo nė už centą...Nors mes visus gausiai...laikraštukas, dovanėlės tėvukams, tėvams ir t.t. Kaip jie jautėsi? Aš būčiau iš gėdos sudegusi vietoje
tai reikejo dar visiem kaimynam ir sutiktiem praeiviam dovanas sudovanot ir piktinis, kad mainais nieko negavot.
O jei rimtai, tai dovanas reikia dovanoti tik kai tikrai zmogus pats to nori ir nieko nesitiki atgal. Tai ir yra dovanos esme.
Papildyta:
Nesvaikit Jūs, čia, išmanančios. jei pačios esat skrudžės - taip ir prisipažinkit. Visiškai man negaila buvo nieko - nesigiriu, bet tos kad ir smulkmenos - kad ir rėmeliuose gražūs žodžiai tėvukams, laikraštukai dalyvaujančioms šeimoms, ir t.t.Padarė įspūdį tikrai ir dar klausė iš kur tokių šaunių idėjų pasisėmiau. KRITIKĖS ATSIRADO.