Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikšto tėvams

Krikšto tėvai - draugų šeima, tai krikšto manai - Trollbeads karoliukas, krikšto tėčiui - gurmaniškų gėrybių krepšelis.
Dar galvojam apie paveikslą. .bet reik labai jaust žmonių skonį, kad pataikyti.

O krikšto tėvams giminaičiams, pirmų dviejų vaikų, dovanų nebuvo.
Tik fotoalbumas (po kelių savaičių). Bet pas mus ir krikštas daugiau tikėjimo dalykas nei pramoga ar balius. Krikšto tėvai jokių atrakcijų neorganizuoja, nel. pageidaujam...
Atsakyti
O nuo kada krikštavaikiai vos gimę turi dovanoti krikštatėviams dovanas. Manau, tai visiškas popsas, komercija ir dar kas tik norit. neturi nieko bendro su krikštynų tradicijomis.
Pats "kvailiausias" bajeris kurį teko matyti - tai maikutės su užrašais "Aš ... krikštatėvis".
Atsakyti
QUOTE(Ferda @ 2014 02 19, 17:33)
Pats "kvailiausias" bajeris kurį teko matyti - tai maikutės su užrašais "Aš ... krikštatėvis".

Bet kaip faina su tom "kvailom maikutėm" matyt abu krikštatėvius apsirengusius per vaiko gimtadienį...ir taip 6 metai...tikiuosi atlaikys iki 18. Juk niekas nesako/neįgalioja tėvus nešioti kasdien, eiti į gatvę ir t.t.

Įtalpinkit į rėmelius krikštynų datos kalendoriaus lapelį ir bus priminimas, ir šiaip nebloga dovanėlė

user posted image

Pakabėlės irgi visai nieko smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(malvinka33 @ 2013 08 07, 18:40)
dar yra variantas tiesiog padovanoti krikštuko nuotrauką įrėminta kokiose gražiuose rėmeliuose smile.gif

Tikrai pritariu smile.gif Galima priderinti prie krikstynu temos, spalvos ir t.t. arba prie krikstateviu pomegiu:

user posted image

Dar jau aptartas variantas pakabos:

user posted image

O krikstateviu gimimo dienos proga galima padovanoti gimimo dienos metrikas, su originaliu gimimo dienos kalendoriaus lapeliu:

user posted image
Atsakyti
Ką manote apie tokią simbolinę dovanėlę?

http://www.fotofabri...nas-250-ml.html
Atsakyti
Mes kai krikštinom, tai nė menkiausios dovanėlės negavom, nors mes ardovanojom visus Krikštynų laikraštukais ir t.t. Būtume buvę laimingi kad ir mažmožį gavę, svarbu dėmesys parodomas...
Atsakyti
O mes padovanojome "Dziugo" surio dovanini rinkini, kuriame buvo surio gabalas, medus, firmine lentute ir firminis peiliukas suriui. Veliau dar krikstynu foto dovanosite, kai bus padarytos. Manau, tai geriau, nei nepraktiski, dulkes renkantys daikciukai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2011 10 03, 10:50)
O kuom paremta yra tradicija dovanoti krikšto tėvams dovana?

klausimas labai senas...bet manau, kad krikštotėvai daug įdeda laiko ir pastangų suorganizuot šventės eigą, svečių užimtumą ir pan. juk tądien viskas atiduodama į krikštatėvių rankas, taip kad manau už vargą gražu padovanot nors simbolines dovanėles.
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2014 08 13, 18:30)
klausimas labai senas...bet manau, kad krikštotėvai daug įdeda laiko ir pastangų suorganizuot šventės eigą, svečių užimtumą ir pan. juk tądien viskas atiduodama į krikštatėvių rankas, taip kad manau už vargą gražu padovanot nors simbolines dovanėles.

o aš, manau, kad daugiausiai darbo įdeda patys tėvai. Krikštatėvių pareigos kitos
Atsakyti
Mes dovanojome gražias popierines dėžutes, o tose dėžutėse kvapni arbata maišeliuose bei štai tokie piešti akmenukai - https://www.facebook...2...e=3

Kitoje pusėje užrašas - jūs mano angelas žemėje.

o va radau mūsų dovanėles - https://www.facebook...K...e=3

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 08 14, 12:02)
o aš, manau, kad daugiausiai darbo įdeda patys tėvai. Krikštatėvių pareigos kitos

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tikrai taip, o man ir pačiai buvo labai smagu planuoti dukrytės krikštynas , ir laiko turėjau į valias smile.gif
Atsakyti
Dovanojame porceliano puodelius su išdegintu užrašu Krikšto mamytei, Krikšto tėveliui ir data. Čia Kaune s
užsisakėme.
Atsakyti