Sveikos
Ir mes jau po krikstynu
Kriksto teveliams nusprendeme padovanoti puodelius su mazosios nuotrauka.
Uzsakem eurokosfoto, kokybe itin gera!
Dovanele labai patiko I puodeli pridejome arbatos,
po puodeliu saldainiu dezute ir supakavom
Seneliams padovanojom mazosios iremintas nuotraukas, o visi sveciai gavo po maza dovanele:
arbata, saldainiai ir sausainiukai - pedutes
Aš krikšto tėvams užsakiau išlieti plytelę juodo šokolado su užrašu krikštamotei, krikštatėviui. Nebrangu, gražiai atrodo, praktiška
QUOTE(Pumasha @ 2012 07 18, 08:57)
Aš krikšto tėvams užsakiau išlieti plytelę juodo šokolado su užrašu krikštamotei, krikštatėviui. Nebrangu, gražiai atrodo, praktiška
Kur galima užsisakyti?
QUOTE(ausrele @ 2012 07 24, 22:20)
Kur galima užsisakyti?
AJ sokoladas. Paskambinau, susakiau viska. Pristato i artimiausia savo parduotuve. Viskas pagal svori, 100g - 10 lt
Krikštynos bus savaitgalį, bet dar nesugalvojau ką dovanoti
Bet greičiausias variantas bus puodelis su foto ..
Bet greičiausias variantas bus puodelis su foto ..
Sveiki, liepos 20d. krikstysim savo suneli. krikstateviams pasirinkom mano sese su draugu. noriu pasigirti savo dovanelemis. nupirkau du chalatus. viena akinamai balta o kita pilka kriksto teciui. ir nusiunciau vienai moteriskei, kuri siuvineja su masina ant medziagos. tai jinai ryskiai zalia/salotine spalva issiuvinejo "Dominikucio kriksto mama nuo 2013 07 20" ir atitinkamai kriksto teciui. o spalva zalia kadangi krikstynu spalva bus tokia...
Sveikos Galim pasidalinti idėja, ką padovanoti seneliams, krikšto tėveliams. Pagal užsakymą pagaminome rankų darbo pakabukus iš žalvario su vaiko nupieštu piešinuku (piešinį nuskanavom ir nusiuntėm e-mailu). Kitoje pusėje paprašėme išgraviruoti, kam skirtas pakabukas ir kiek vaikučiui buvo metukų, kai piešė šį piešinuką
Dovanos visiems labai patiko
Nuotraukėlė tik vieno iš pakabukų - pasiskolinom iš mums pagelbėjusio juvelyro puslapio (kitų kažkaip nespėjom ir įamžinti ):
Dovanos visiems labai patiko
Nuotraukėlė tik vieno iš pakabukų - pasiskolinom iš mums pagelbėjusio juvelyro puslapio (kitų kažkaip nespėjom ir įamžinti ):
o mes padarem pakabas kriksto tevams, seneliam stiklainius o sveciams lininiuose maiseliuose sventinta duona ir sirsiu medus.. viska darem patys
Mes irgi neseniai krikštijom sūnelį. Dovanojom krikšto tėvams (nes iš skirtingų šeimų) po atminimo suvenyrą bei AJ šokolado plytelę su užrašu. Bet tiesą pasakius tas užrašas man nelabai patiko Užrašyta nelygiai, raidės gale suspaustos... nelabai estetiškai atrodo. Gaila, bet per vėlai kilo idėja tokia, gal kam bus naudinga. Pvz krikšto mamai galima užsakyti šokoladinę gėlių puokštelę-kompoziciją o krikšto tėčiui pvz šokoladinius šachmatus ar panašiai. Manu įspūdinga ir tikrai neįpareigojanti dovana. O vaikelis dovanų gavo vaikišką bibliją ir paveiksliuką labai mielą taip pat dar aukso dirbinių, kuriuos ateitį gal kur panaudos.
Laba diena,
gal kas žinote kontaktą, kas degina /raižo medinius gaminius? Noriu dovanoti krikšto tėvams ir tie Kauniečiai atsakė...
gal kas žinote kontaktą, kas degina /raižo medinius gaminius? Noriu dovanoti krikšto tėvams ir tie Kauniečiai atsakė...