Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikšto tėvams

QUOTE(Ulė @ 2012 05 22, 14:32)
mes dovanojom albuma su sventes nuotraukom 4u.gif

Aš ir tą patį darysiu ax.gif
Atsakyti
As galvoju uzsakyti dekoracija i kuria ieis gerimas ir saldainiai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, savaitgali turesim krikstynas.

Kriksto tevams sugalvojau padovanot balta sedinti angeliuka ir gal atvirute su vaiko rankytes antspaudu (ziuresim kaip iseis). Ta statulele - labai siuolaikiska, tinka prie bet kokio interjero - as pati turiu toki gauta nuo savo kriksto mamos dovanu smile.gif Tik nzn kur jo ieskot - gal kokiam Jysk' e ar Senukuose. Ne brangume esme smile.gif

Cia radau sauniu ideju Kriksto dovanoms https://www.facebook...96443?sk=photos

Garbes zodis ne reklama, pati tik siandien atradau ju puslapi, man labai patiko, o gal kam pravers ax.gif
Atsakyti
O mes Krikšto tėveliams nusprendėm dovanoti po medinį varpelį su išdegintu angeliuku ir šventės data bei dekupažu puoštus puodelius su užrašais. Dar pridėsim įrėmintus Krikšto tėvelių pasižadėjimus, o vėliau, kai jau bus foto, įteiksim įrėmintą nuotrauką su krikšto dukryte smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...666386-500.html
Cia man patiko, dovanu pasirinkimas nerialus... Siaip kai pamaciau siuos darbus, paieskojau daugiau, kad ir cia Supermamo forume, yra tikrai nemazai daranciu tuos darbelius, o kas man patiko, kad orginalu ir kainos nesikandzioja smile.gif
Mamai, gimtadienio proga uzsakysiu padekla i lova su uzrasu ir anuku isdegintais veidukais smile.gif Ir naudinga ir taip asmeniskai jiems daryta...
O mes savo kriksto tevams sienini kalendoriu su ju seimos nuotraukoms darom ir asmeninius pakabukus prie rakto.
Atsakyti
Stai ir musu dovanos krikstateviams tongue.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Kadangi pas mus vienam is prasymu (ale isakymu) krisksto tevams yra minimas puodelis su krikstasunio atvaizdu, tai juos ir padovanosiu ax.gif
Atsakyti
[quote=kristiene,2012 06 27, 16:26]
Stai ir musu dovanos krikstateviams tongue.gif wub.gif

Waw, kokios nerealios.... thumbup.gif Labai originalios ir tokios nematytos...
Noėčiau ir aš tokias gauti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evusk@: 28 birželio 2012 - 10:04
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 26, 16:02)
Padovanokit graziu kriktynu nuotrauku (albuma, fotoknyga ar pan.) mirksiukas.gif  Nes vistiek manau nores turetu atsiminimui ir uzsakines.

Kita ideja (man labai patikusi, kadangi t.p. nemegstu bereikalingu bezdelusku  doh.gif ), tai gardumynu krepselis, i kuri galima ideti butelaiti gero vyno, suriu, vytintu mesyciu, kumpio, desrikiu, medaus ir pan.  thumbup.gif

Ir man patiko su tais gardumynais smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Viena iš dovanų idėjų - pačių kurtas fotoalbumas su žodžiais 4u.gif Tai visiškai nesudėtinga thumbup.gif Vieną tokį albumą turiu.

http://www.blurb.com/

Galite sukelti įvairiausias nuotraukas, surašyti pačius gražiausius žodžius, palinkėjimus, klausimus.

Šilta ir jauki dovana Krikšto Tėvams wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BA: 04 liepos 2012 - 21:13
sveikos mamytes 4u.gif
Ir as ruosiuos krikstyti savo maziuka,pasiskaicius cia radau daugybe nerealiu patarimu ka dovanoti kriksto teveliams,aciu visoms uz idejas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
praėjo mūsų mažiuko krikštynos, tai galiu ir aš pasidalinti patirtimi ax.gif
Krikštatėviams dovanojome šiaudines skrybėles, va tokias: http://www_dovanera_.../#axzz20FRlDWKb "Kad saulutė neperkaitintų ir kad pažymėti būtų kaip patys geriausi" thumbup.gif Seneliams pegase nupirkau po pasakų knygą "kad su anūkėliu visada veiklos atsirastų", man taupyklės, prijuostės, šaukštai ir t.t.pasirodė kažkaip ne taip.. smile.gif Visiems svečiams lauktuvių po "Krikštynų dėžutę", kurioje saldainiai įvairiausi ir po magnetuką su krikštuko foto (magnetukų antras krikštynas organizuodama nebedaryčiau, tik po laiko pagalvojau kur jie vėliau atsidurs, neaišku kur mėtysis, bet visiems labai patiko kai rado tarp saldainių juos, ir buvo tokia dar viena staigmena) smile.gif Dovanos visiems patiko, visi buvo patenkinti ir nustebinti smile.gif
Atsakyti