Laba diena,
gyvenate smagiomis idėjų kūrimo dienomis- aš irgi po truputį ruošiuosi šiai šventei namuose, nes pas mane du vaikai ir abu vis dar nekrikštyti
, bet po truputį ruošiu, rankiojuosi mintis, idėjas. Taip beskaitinėjant temą kilo mintis pasigaminti kuklias dovanas, kurias galima įteikti bet kokia proga- artimiesiems pranešti, kad jie taps seneliais, proseneliais, dėdėmis ir tetomis. O kodėl to nepanaudojus krikštynoms, gimtadieniams, vardadieniams- n progų pritaikomų šiai smulkmenai- molinės sagos su užrašu- močiutės saga, tėvuko saga, dėdės saga, kūmo ir kūmos guzikai ir pan., Galima ir su vardais, datom padaryti, bet aš, kaip suvalkietė žiūriu praktiškai- aš padovanosiu su neutraliu užrašu, o jau tas žmogus kur ją padės- jo reikalas.O svečiams padariau po nedidelę sagutę- paįvairinimui bus atrakcijų šventėje- nominacijos už kažką, tai ir čia pritaikysiu sagutes. Neišlaidausiu labai daug, bet būsiu orginali ir pagerbsiu kiekvieną svečią.
Aišku, artimiesiems pateiksiu prisiūta ant lininės mažos pagalvytės ar įrėmintą- dar nenusprendžiau, bet bus gražu ir įdomu kai susidės visuma.
pvz
Podė- mūsų tarme- krikšto mama, krikšto tėtis- podžius (daugumai keistai skamba, bet pas mus taip vadina šiuos žmones)