Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikšto tėvams

QUOTE(point @ 2012 03 09, 18:04)
Balandi planuojame krikstyti savo pupa:)
Noreciau kriksto tevams dovanu angelo statulele su isgraviruotais zodziais ax.gif
Gal zinote, kur galima butu isisgyti, kas gamina?

Mes kriksto tevams dovanojome tokia zvake- angela, realiai jis yra zymiai grazesnis ir didesnis, vietoje uzrase ant jo auksinem raidem pageidaujamus zodzius.... wub.gif

nuroda cia, tik randasi visa tai Kaune...
http://www_candles_lt/zvakes.php?g=11
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGNI_1979: 04 balandžio 2012 - 17:41
Sveiki,gal kas esate susisiekia su mamayte kuri sake dare medalius molinius su krikstateviu foto????kazkaip neatraso ji. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2011 08 08, 16:42)
aisku cia kiekvieno skonio reikalas bet mano nuomone sveciams isviso jokiu dovanu nereiketu

Visiškai sutinku. drinks_cheers.gif Nėrimasis iš kailio tik..., pasirodyt, pasipuikuot...
QUOTE(Ieva555 @ 2011 08 24, 14:33)
Ant vienos pagaves isiuvineta  'miegok ramiai kriksto teti".

Nu čia man užrašas tai kaip ant paminklo... doh.gif
Atsakyti
As uz praktiskas dovanas. Kriksto tevams uzsakiau dekupazo dirbinius - medini padekla su uzrasu "geriausiam kriksto teciu", kad tureti su kuo i terasa kavos nusinesti, o mamai medine arbatos dezute irgi su uzrasu, radau visai nebrangiai, nors kitur kainos ojojoi
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2012 03 20, 12:38)
Matau kad niekas neatsako, tai teko pačiai paieškoti  ax.gif  nes ir man labai reikia tokių rankšluostukų, tai radau skelbimuose kas juo siuvinėja

http://www.supermama...?...2271&st=516

http://www.supermama...howtopic=624016 cia dar paziurekite smile.gif
Atsakyti
aš irgi už praktiškas dovanas, nes suvenyrų ir taip kiekvienuose namuose prisikaupia smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
gyvenate smagiomis idėjų kūrimo dienomis- aš irgi po truputį ruošiuosi šiai šventei namuose, nes pas mane du vaikai ir abu vis dar nekrikštyti blush2.gif , bet po truputį ruošiu, rankiojuosi mintis, idėjas. Taip beskaitinėjant temą kilo mintis pasigaminti kuklias dovanas, kurias galima įteikti bet kokia proga- artimiesiems pranešti, kad jie taps seneliais, proseneliais, dėdėmis ir tetomis. O kodėl to nepanaudojus krikštynoms, gimtadieniams, vardadieniams- n progų pritaikomų šiai smulkmenai- molinės sagos su užrašu- močiutės saga, tėvuko saga, dėdės saga, kūmo ir kūmos guzikai ir pan., Galima ir su vardais, datom padaryti, bet aš, kaip suvalkietė žiūriu praktiškai- aš padovanosiu su neutraliu užrašu, o jau tas žmogus kur ją padės- jo reikalas.O svečiams padariau po nedidelę sagutę- paįvairinimui bus atrakcijų šventėje- nominacijos už kažką, tai ir čia pritaikysiu sagutes. Neišlaidausiu labai daug, bet būsiu orginali ir pagerbsiu kiekvieną svečią.
Aišku, artimiesiems pateiksiu prisiūta ant lininės mažos pagalvytės ar įrėmintą- dar nenusprendžiau, bet bus gražu ir įdomu kai susidės visuma.

pvzuser posted image
Podė- mūsų tarme- krikšto mama, krikšto tėtis- podžius (daugumai keistai skamba, bet pas mus taip vadina šiuos žmones)

Atsakyti
Marmaledas, labai šauni dovana ne tik krikštatėviams, bet ir visiems svečiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 18, 09:00)
Marmaledas, labai šauni dovana ne tik krikštatėviams, bet ir visiems svečiams smile.gif

tikiuosi, kad įvertins ax.gif
Atsakyti
mes dovanojom albuma su sventes nuotraukom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti ar kas jau uzsakinejo balandzius is Vilniaus? Kokios kainos? Ir kur uzsakot? 4u.gif
Atsakyti
labai smagu gauti prisiminimų dovanas smile.gif Labai gerai, kad dovana būtų praktiška smile.gif
Atsakyti