Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikšto tėvams

QUOTE(Kikker @ 2012 03 14, 23:52)
O man sove i galva padovanoti kriskto tevams veltus batus,kad kojos nesaltu,nesusirgtu krisko teveliai .Kaip jums tokia ideja???? g.gif

man tai super, as noreciau tokios dovanos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbinukas @ 2012 03 08, 15:32)

Labai gražūs, pasidalinkit kontaktais, kur darėte? 4u.gif Ir kiek kainavo, jeigu ne paslaptis?
Papildyta:
QUOTE(Spindi* @ 2011 10 23, 00:36)
dovanojom sūnaus šampano ir aplink sūnaus saldainiai, supakuota gražiai. Praktiškiau bent mano galva blush2.gif  biggrin.gif

O man tai kažkaip tos butelių ir saldainių etiketės visai ne prie širdies...Nors ir nepraktiška, bet man gražu helio balionai su vaikučio foto (arba angeliukais kokiais) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2012 03 16, 14:38)
Labai gražūs, pasidalinkit kontaktais, kur darėte? 4u.gif  Ir kiek kainavo, jeigu ne paslaptis?
Papildyta:
O man tai kažkaip tos butelių ir saldainių etiketės visai ne prie širdies...Nors ir nepraktiška, bet man gražu helio balionai su vaikučio foto (arba angeliukais kokiais) wub.gif

Man ir idomu del ranksluostuku 4u.gif
Taip pat sutinku su Jusu nuomone abie buteliu ir saldainiu etiketes... Man visai negrazu, o ir turbut supykciau, kad kas sugalvotu mano dukrytes foto ant butelio klijuoti doh.gif
Atsakyti

Taip pat sutinku su Jusu nuomone abie buteliu ir saldainiu etiketes... Man visai negrazu, o ir turbut supykciau, kad kas sugalvotu mano dukrytes foto ant butelio klijuoti doh.gif
[/quote]

As pilnai su Jumis sutinku. Man taip pat tie buteliai ir saldainiai, tai jau tokie atgyvene dalykai atrodo. Nesupykit, kurios tokius dalykus savo krikstynom vis dar darote 4u.gif
Bet ant Butelio vaiko veidas - nu tai is viso ne i tema man atrodo. Visiskai nesuderinami dalykai. Vestuvems tai dar dar, bet jau krikstynom. Man kazkaip vulgariai atrodo. O ir saldainiu porpiereliai su vaiko atvaizdu, kurios zmones suvalgo, o popierelius ismeta su Jusu vaiko atvaizdu i siuklsiu deze taip pat susimastyti vercia.
Mes tai kriksto tevams dovanosime sveikatinimo rinkinukus: biciu duonele, biciu kori, medaus trauktine ir medaus statinaite biggrin.gif
Atsakyti
gal kas zinote kur galeciau uzsisakyti molinius medalius su savo nurodytais uzrasais..galvoju kriksto teveliam nuo kriksto dukrytes tokias dovaneles iteikt.. su uzrasu pvz Jonuko kriksto tetis..

o seneliam labai noretus moliniu taupykliu, irgi su savo sugalvotu uzrasu..tarkim Ievutes bankas smile.gif

dabar tik klausimas kur ieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2012 03 18, 14:39)
gal kas zinote kur galeciau uzsisakyti  molinius medalius su savo nurodytais uzrasais..galvoju kriksto teveliam nuo kriksto dukrytes tokias dovaneles iteikt.. su uzrasu pvz Jonuko kriksto tetis..
o seneliam labai noretus moliniu taupykliu, irgi su savo sugalvotu uzrasu..tarkim Ievutes bankas smile.gif

dabar tik klausimas kur ieskot  g.gif

As pries 3 metus savo duktereciai dovanojau didziule kiaule taupykle su specialiu uzrasu. Ja radau Vilniuje pas Pilies gatveje isikurusius prekeivius. Ten tokios dideles kiaules taupykles kainavo 50 Lt, as paprasiau, kad ant taupykles pagamintu uzrasa ir jie be jokio papildomo uzmokescio sutiko biggrin.gif Tiesa sakant, manau, kad ju ir dabar ten yra. Nes prekiu asortimentas ten jau eile metu nesikeicia. Tag gal ir Jus susitartumete 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 03 17, 15:50)
Bet ant Butelio vaiko veidas - nu tai is viso ne i tema man atrodo. Visiskai nesuderinami dalykai... O ir saldainiu porpiereliai su vaiko atvaizdu, kuriuos zmones suvalgo, o popierelius ismeta su Jusu vaiko atvaizdu i siuklsiu deze taip pat susimastyti vercia.
Mes tai kriksto tevams dovanosime sveikatinimo rinkinukus: biciu duonele, biciu kori,  medaus trauktine ir medaus statinaite biggrin.gif

Mano mintis išsakėt smile.gif
O jūsų sugalvota dovana man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Ukininku turguje esu uzmacius gardumynu kioskeli,ten viskas kepama is meduolines teslos-ragavau labai gardu.Zadu kriksto tevam uzsakyti krepselius su grybukais,braskytem ir pan-kaip atidekojimo zenkla,gales patys suvalgyti,gales kitus "leles koja"pavaisinti.Kita sav apziuresiu detaliau kas ir kaip,dar zadu uzsakyti is ten gardumynu su vaikelio vardu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2012 03 20, 11:30)
Ukininku turguje esu uzmacius gardumynu kioskeli,ten viskas kepama is meduolines teslos-ragavau labai gardu.Zadu kriksto tevam uzsakyti krepselius su grybukais,braskytem ir pan-kaip atidekojimo zenkla,gales patys suvalgyti,gales kitus "leles koja"pavaisinti.Kita sav apziuresiu detaliau kas ir kaip,dar zadu uzsakyti is ten gardumynu su vaikelio vardu ax.gif

Ir ant Krikšto tėvelių krepšelių paprašykite, kad užrašytų pvz. "Krikšto mamytės/ Krikšto tėvelio gardumynai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyra @ 2012 03 12, 13:12)
Gulbinuk, kur gavot tokius rankšluostukus? Ir man labai reikia... ax.gif

Matau kad niekas neatsako, tai teko pačiai paieškoti ax.gif nes ir man labai reikia tokių rankšluostukų, tai radau skelbimuose kas juo siuvinėja

http://www.supermama...?...2271&st=516
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2012 03 20, 12:38)
Matau kad niekas neatsako, tai teko pačiai paieškoti  ax.gif  nes ir man labai reikia tokių rankšluostukų, tai radau skelbimuose kas juo siuvinėja

http://www.supermama...?...2271&st=516

visoms i AZ atsakinejau, kazkaip net nepagalvojau, kad cia galima ax.gif
ir va net nezinojau, kad ta nuostabi auksaranke ir SM darbuojasi... taip, taip, musu ranksluostukai SiSi darbelis thumbup.gif
Atsakyti
nors musu svente tik vasara, bet jau tvirtai zinau ka dovanosiu kriksto teveliams. kadangi jie turi du vaikucius, tai uzsakysiu jiems asmenine foto sesija pas fotografe.
Atsakyti