musu svente buvo praejusia vasara, kriksto tevams dovanojome medalius is molio a la 3D formato ir ne siaip sau kokius, pries tai reikejo nusiusti meistrui kriksto tevu foto - pagal jas zmogus truputi su juoko forma nulipde kriksto tevu veidus. Visi sveciai buvo suzaveti siais medaliais. Imesciau foto, bet deja nezinau kaip. Tad jei ka domins, rasykit i AZ
QUOTE(Twiste @ 2012 02 13, 15:41)
Manau, kad labai gražu ir miela dovanoti krikšto tėveliams dovanėles.
Mes per krikštynas dovanojome rankų darbo dovanas- tapytus linksmus foto rėmelius su šmaikščiom nuotraukytėm (fotografuota kartu su krikšto tėveliais. Atskirai, nes krikšto tėvai iš skirtingų šeimų).
Dovanos abiems labai patiko Tikrai niekur toli nepadėtos, stovi matomose vietose pas abu krikšto tėvus namuose, šalia kitų (šeimos) nuotraukų. Juk krikšto vaikas- tai dalis šeimos
Mes per krikštynas dovanojome rankų darbo dovanas- tapytus linksmus foto rėmelius su šmaikščiom nuotraukytėm (fotografuota kartu su krikšto tėveliais. Atskirai, nes krikšto tėvai iš skirtingų šeimų).
Dovanos abiems labai patiko Tikrai niekur toli nepadėtos, stovi matomose vietose pas abu krikšto tėvus namuose, šalia kitų (šeimos) nuotraukų. Juk krikšto vaikas- tai dalis šeimos
Sita mintis, man labai patiko, busiu dekinga, jei placiau pakomentuosite arba siek tiek parodysite kaip atrode
Na, o as sumasciau kad kriksto teveliams pati dekupazuosiu dezutes su duryciu foto, kadangi abi krikstysim, tai veniems su vienos foto, kitieks su kitos.o i jas idesiu kokios skanios arbatos, koki mini butelaiti ir pan.
QUOTE(Agnute21 @ 2012 02 24, 17:26)
Na, o as sumasciau kad kriksto teveliams pati dekupazuosiu dezutes su duryciu foto, kadangi abi krikstysim, tai veniems su vienos foto, kitieks su kitos.o i jas idesiu kokios skanios arbatos, koki mini butelaiti ir pan.
Dar man patinka pakabos krikšto tėveliams, kaip idėja, nes jos yra praktiškos ir naudojamos, o ne į sekciją padedamos. Kaskart kabinant rūbą prisimins šventę
Labutės
na mes mūsų mažiuko krikštatėviams dovanojome tradicines dovanas - siuvinėtus rankšluosčius, dėžutes papuošiau pati. Aišku, liepiau, kad nelaikytų tų rankšluosčių spintose, o intensyviai naudotų, ale ką ten gali žinot...
na mes mūsų mažiuko krikštatėviams dovanojome tradicines dovanas - siuvinėtus rankšluosčius, dėžutes papuošiau pati. Aišku, liepiau, kad nelaikytų tų rankšluosčių spintose, o intensyviai naudotų, ale ką ten gali žinot...
mes buvom tris kartus kriksto tevais, tai gavom: pagalvele su kriksto sunaus nuotraukyte nuo vienos kriksto dukros ranksluoscius su uzrasais kriksto teciui ir kriksto mamai o nuo kitos kriksto dukros didele taure isgraviruota geriausiems kriksto teveliams
vasara krikstysim savo sunu, tai planuoju padaryti puodelius su sunaus nuotraukyte ir uzrasyti geriausiai kriksto mamai ir geriausiam kriksto teciui
vasara krikstysim savo sunu, tai planuoju padaryti puodelius su sunaus nuotraukyte ir uzrasyti geriausiai kriksto mamai ir geriausiam kriksto teciui
Balandi planuojame krikstyti savo pupa:)
Noreciau kriksto tevams dovanu angelo statulele su isgraviruotais zodziais
Gal zinote, kur galima butu isisgyti, kas gamina?
Noreciau kriksto tevams dovanu angelo statulele su isgraviruotais zodziais
Gal zinote, kur galima butu isisgyti, kas gamina?
QUOTE(gulbinukas @ 2012 03 08, 15:32)
Labutės
Gulbinuk, kur gavot tokius rankšluostukus? Ir man labai reikia...
O man sove i galva padovanoti kriskto tevams veltus batus,kad kojos nesaltu,nesusirgtu krisko teveliai .Kaip jums tokia ideja????
QUOTE(Kikker @ 2012 03 15, 00:52)
O man sove i galva padovanoti kriskto tevams veltus batus,kad kojos nesaltu,nesusirgtu krisko teveliai .Kaip jums tokia ideja????
Man ši idėja atrodo originali ir praktiška
QUOTE(estetė @ 2012 03 15, 09:13)
Man ši idėja atrodo originali ir praktiška
Aciu labai kad pasakete nuomone galvojau gal visai netinka o pasirodo visai neblogai
QUOTE(Kikker @ 2012 03 14, 23:52)
ideja tikrai laaabai faina, bet asmeniskai man tai butu tik dekoro elementas, nes pakest negaliu nei kojiniu, nei tapkiu..