Įkraunama...
Įkraunama...

Prolaktinoma

Nauja temelė, anas dvi sujungiau į vieną.
Atsakyti
Merginos ,man iškilo toks klausimas.Man gydytoja sakydavo ,kad PRL reikia pasitikrinti ryte nevalgius.bet va kad gerius vaistukus tai kaip ir nevalgyti negaliu.Tai manau nieko jei nueičiau nuleisti kraujo ir pavalgius g.gif
Atsakyti
Prolaktinas vienintelis hormonas, kurį galima daryt bet kokią ciklo dieną, bet kuriuo paros metu ir pavalgius.
Atsakyti
Nu va pasidaraiu ,jaU sedžiu visa laiminga kraujo nuleidus
Atsakyti
Sėkmės tau Prince 4u.gif
Aš tai vargstu su tuo prolaktinu karsta.gif Jis pas mane toks aukštas, kad viršija visas normos ribas. Visus metus gėriau BR, vasarą buvo susinormalizavęs, o prieš savaitėlę vėl tas pats verysad.gif . Vėl tie vaistai blink.gif . Linkiu sulaukti gerų rezultatų 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 03 06, 17:16)
Sėkmės tau Prince  4u.gif
Aš tai vargstu su tuo prolaktinu  karsta.gif Jis pas mane toks aukštas, kad viršija visas normos ribas. Visus metus gėriau BR, vasarą buvo susinormalizavęs, o prieš savaitėlę vėl tas pats verysad.gif . Vėl tie vaistai  blink.gif . Linkiu sulaukti gerų rezultatų  4u.gif .

Ačiū,
aš tai jau pripratus prie to ritualo ,kad reikia nepamiršti išgerto BR.nes jau geriu apie 5 metus.Ir jis vis neklauso manes.tai pakyla tai vel nusileidžia.
Tai va šiandien pano PRL parode 17,4 thumbup.gif ,bet gydytoja liepe laikyti 10 doh.gif verysad.gif .tai teks iki penktadienio kaip nors truputi numušti
Atsakyti
Ojej schmoll.gif aš galvojau, kad tai tik man taip. Pusantrų metų vargstu su tuo prolaktinu, o, pasirodo, čia dar ir "veteranų" yra blush2.gif . Užjaučiu. O tavęs gydytoja nesiuntė dėl to pas endokrinologą ar neurologą pasitikrinti? wub.gif Va mane tai dabar siunčia. Ir mano prolaktino parodymai skaičiukų truputį kitokie g.gif .
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 03 06, 19:13)
Ojej schmoll.gif aš galvojau, kad tai tik man taip. Pusantrų metų vargstu su tuo prolaktinu, o, pasirodo, čia dar ir "veteranų" yra  blush2.gif . Užjaučiu. O tavęs gydytoja nesiuntė dėl to pas endokrinologą ar neurologą pasitikrinti?  wub.gif Va mane tai dabar siunčia. Ir mano prolaktino parodymai skaičiukų truputį kitokie g.gif .

Nieko mirksiukas.gif ,as gydžiausi pas endokr.dare man visas nuotraukas ir MG ir KT.bet aciu dievui augliuko nerado.As tai manau ,kad man jis pakyla,nes labai jautri esu ir žliumbiu kas biški.bet jau bandau save raminti.
Atsakyti
Oi dievuliau, tai mes abi panašios blush2.gif čiut kas ir aš žliumbiu, jautrumu labai pasižymiu. Eisiu ir aš tikrintis, bijau, vis visokių minčių kyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 03 06, 19:35)
Oi dievuliau, tai mes abi panašios blush2.gif čiut kas ir aš žliumbiu, jautrumu labai pasižymiu. Eisiu ir aš tikrintis, bijau, vis visokių minčių kyla  g.gif

tik baik galvotii negeromis mintimis,tu juk IUi pasidarei(jei nemaišau) 4u.gif ,tai dabar tik geros mintys
Atsakyti
O tu dar sakai, kad esi jautri blush2.gif , tu labai stipri, nes teisingai kalbi thumbup.gif . Aš lyg ir nusiteikiu, lyg ir tikiu ir begalo noriu tikėti, bet staiga tokios blogos mintys apima... doh.gif Aš jau 6 IUI dariausi ir žinau, kad lygiai taip pat laukiau ir galvojau ir begalo optimistė buvau tuos 5 kartus, bet išėjo toks šnipštas verysad.gif .
Skaudžiausia man nuliūdinti tuos, kurie už mane serga ir irgi laukia blush2.gif
Bet vistiek galvoju, kad tu ŠAUNUOLĖ thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 03 06, 20:07)
O tu dar sakai, kad esi jautri  blush2.gif , tu labai stipri, nes teisingai kalbi thumbup.gif . Aš lyg ir nusiteikiu, lyg ir tikiu ir begalo noriu tikėti, bet staiga tokios blogos mintys apima...  doh.gif Aš jau 6 IUI dariausi ir žinau, kad lygiai taip pat laukiau ir galvojau ir begalo optimistė buvau tuos 5 kartus, bet išėjo toks šnipštas verysad.gif .
Skaudžiausia man nuliūdinti tuos, kurie už mane serga ir irgi laukia  blush2.gif
Bet vistiek galvoju, kad tu ŠAUNUOLĖ  thumbup.gif .

Tu tai tikrai šaunulė,jau 5 IUI turejai,o aš va tik pirma.Gydeme vyro problemas verysad.gif Labai daug iskenciau.bet dabar tikiuosi ,kad man už tai atlygins biggrin.gif .Labai noriu to leliuko ,tai ir tikiu kiek galiu,o ir palaikymo cia labai daug,tai to optimizmo uztenka.Pamatysi viskas bus gerai,tikek tuo,ko trokšti
Atsakyti