QUOTE(GammaOrionis @ 2011 12 04, 11:56)
aš kaip tik neseniai apžiūrinėjau šitą lainerį, bet sudvejojau - turiu tokią bėdą - vokai šiek tiek užkritę, tai man atsispaudžia, ar šitas gerai laikosi? nes turiu ir skystą pravedimą, bet su juo labai daug vardo - rankos dreba ir t.t. o tarkim dar turiu made to stay šešėlius (ten kur visoki metalo spalvų), tai naudojant juos kaip pravedimą man super, ar ir šitas kažkas panašaus? (tarkim made to stay šešėliai kaip laineris man netepa vokų, o ir paletės vienas pravedimas, taip pat Catrice, tepa). kaip su šituo? jei netepa, tai pirksiu

beje, man rods yra ir kitokių spalvų. iš esmės tai norėjau paklausti, ar jis ant voko uždžiūsta ar visada atrodo drėgnas?
Pas mane irgi užkritę šiek tiek, pieštukas būna, kad atsispaudžia, bet šitas laineris tikrai greit sudžiūna ant voko, užtat rašiau dėl laikymosi-valymo. Jei iškart nenuvalai, po to jau sunkiau nusikrapšto

Manau, kad būsi patenkinta

Reiks pažiūrėti daugiau spalvų eurokose, nors gal pirmiau šį sunaudoti, man rodos merginos rašė, kad jis pats gan greit uždžiūna, gaila būtų kelis prisipirkti ir išmesti

Nes ir tikrai taupus, sodri ta juoda spalvytė, manau ilgai naudosis

Man su juo piešti visai patogu, skystas pravedimas kaip ir rašai-ranka dreba atrodo, bangomis gaunasi. O čia pasiimi šepetėlį, vos įmerki-perbrauki linija ir ji lieka, tylu ramu
QUOTE(Eljerny @ 2011 12 04, 14:00)
Sudomino, bet ar sepetelis prie jo yra? Ir kokia kaina?
Šepetėlį reikia atskirai pirkti, iki 15lt berods kainuoja jei iš catricės, tas lenktu galu. O laineris irgi apie 15-16LT
Aš puikiai nusibrėžiu ir tokiu, nepirkau specialaus

Turėjau daug šepetėlių rinkinį, bet jau kažkur nugaravo mylimiausias, kirstus galu (antakiams ir t.t.)

tai reiks kogero pirktis naują.