Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

QUOTE(Jolirta @ 2011 10 15, 07:31)
bet esu bedarbe, o seima socialiai remtina. Tik va ta pazyma gavau uz rugseji,spalio men. Idomu ar priims?

priimt,tai priims,bet kompensacija uz darzeli bus tik spalio menesiui.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 15, 08:04)
priimt,tai priims,bet kompensacija uz darzeli bus tik spalio menesiui.

o pas mus rugsejo pazyma galioja ir rugsejui ir spaliui. nes pati tik dabar gavau pazyma uz rugseji- tai darzelyje saskaiteles nedave, nes perspejau, kad turesiu pazyma, tik labai labai paveluotai, kaip ir sekanti menesi.....
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 10 16, 12:57)
o pas mus rugsejo pazyma galioja ir rugsejui ir spaliui. nes pati tik dabar gavau pazyma uz rugseji- tai darzelyje saskaiteles nedave, nes perspejau, kad turesiu pazyma, tik labai labai paveluotai, kaip ir sekanti menesi.....

tai matai,tu perspejei.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 10 16, 12:57)

As irgi dar nepristaciau pazyma uz rugseji, bet direktore sake kad galiu atnesti, tada prasyma parasysiu ir viskas gerai bus.
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 10 16, 14:25)
As irgi dar nepristaciau pazyma uz rugseji, bet direktore sake kad galiu atnesti, tada prasyma parasysiu ir viskas gerai bus.

o pas mus reikalaujama is anksto perspeti, nes tuomet saskaitos neisraso, nes jei israso saskaita- tuomet atbuline data savivaldybe nekompensuoja darzeliui, todel teveliams tenka susimoketi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 16 spalio 2011 - 14:56
Gal žinote, jei esi bedarbė ir registruota darbo biržoje, gal yra kokia kompensacija už darželį? Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justulia @ 2011 10 16, 16:50)
Gal žinote, jei esi bedarbė ir registruota darbo biržoje, gal yra kokia kompensacija už darželį? Dėkui  mirksiukas.gif

Vilniuj nera,nebent jus esat soc.remtina seima.
Atsakyti
Sveiki mano abu vaikai eina į darželį pagal dokumentus vienas vaikas su tėvų o kitas be. Ir iš esmės aš esu vieniša mama (nes tėvas gim. liudijime neįrašytas)

Kokia man nuolaida priklauso. Skaičiau, kad vienišai mamai priklauso 50%. Tai abiem vaikams ar tik tam, kuris neturi tėvo? Juk jie abu mano ( o aš vieniša mama) vaikai.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvaikus @ 2011 10 18, 18:47)
Sveiki mano abu vaikai eina į darželį pagal dokumentus vienas vaikas su tėvų o kitas be. Ir iš esmės aš esu vieniša mama (nes tėvas gim. liudijime neįrašytas)

Kokia man nuolaida priklauso. Skaičiau, kad vienišai mamai priklauso 50%. Tai abiem vaikams ar tik tam, kuris neturi tėvo? Juk jie abu mano ( o aš vieniša mama) vaikai.
4u.gif

kaip pirmoje zinuteje parasyta- kompensacija priklauso nuo to, kokiame rajone gyvenate ir kokie to rajono nutarimai.... be to labai daug priklauso nuo paties darzelio, kuriame rasote prasyma kompensacijai gauti ir kuriam pristatote savo seimos pajamas.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 10 18, 21:35)
kaip pirmoje zinuteje parasyta- kompensacija priklauso nuo to, kokiame rajone gyvenate ir kokie to rajono nutarimai.... be to labai daug priklauso nuo paties darzelio, kuriame rasote prasyma kompensacijai gauti ir kuriam pristatote savo seimos pajamas.

Rimtai? tai visose darzeliose skirtingo kompensacijos?
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 10 18, 21:51)
Rimtai? tai visose darzeliose skirtingo kompensacijos?

kiekvienoj miesto savivaldybei buna skirtingos kai kurios kompensacijos,beto ir darzeliai dar savo taisykles turi,todel geriau suzinoti savam darzeli kokios lengvatos pas juos taikomos.
Atsakyti
QUOTE(myliuvaikus @ 2011 10 18, 18:47)

4u.gif

Jei Vln, tai nuolaida priklausytų tik už tą vaiką, kuris gimimo liudijime neturi įrašyto tėvo mirksiukas.gif Nesvarbu, kad jie Jūsų, bet vienas turi tėvą pagal gimimo liudijimą, o kitas - ne. Vadinasi, vieną vaiką auginat kaip vieniša mama, o kitą kartu su tėvu (nesvarbu, kad realiai negyvenat, esat išsiskyrę, nesusituokę ir t.t.)
Atsakyti