Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

QUOTE(Nikutė @ 2014 01 15, 14:16)
sveiki, norejau paklausti,gal kas atsakys ax.gif
siuo metu vaikas serga ir nelanko darzelio,tikimes iki kitos savaites pasveikti ir eit I darzeli, bet jai nepasveiksim.... o uzmoketi reikia iki 25d. tai jai nepasveiksim galesim veliau uzmoketi ar reikia nueiti iki grupes ir pasiimti lapeli?,nes baisu,kad nepasalintu is darzelio  blush2.gif

Pas mus irgi reikia iki 25 d. uzmoketi,as visada moku po 25 d. ir niekada jokiu pritenziju nebuvo,tikrai neisbrauks,jeigu uzmokesit veliau.
Atsakyti
Mano situacija tokia stoviu darbo biržoje, soc. pašalpa nepriklauso pajamos 52 Lt. Ar yra kokia galimybė, kad nereikėtų mokėti už darželį? Ir ar būtina stovėti darbo biržoje ? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2014 03 14, 09:48)
Mano situacija tokia stoviu darbo biržoje, soc. pašalpa nepriklauso pajamos 52 Lt. Ar yra kokia galimybė, kad nereikėtų mokėti už darželį? Ir ar būtina stovėti darbo biržoje ? Ačiū.

O kodel soc.pasalpa nepriklauso?
Koks miestas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 14 kovo 2014 - 10:52
Marijampolė, nes tėvystė nenustatyta ir alimentai nepriteisti. Prašymą už pildžiau, bet darbuotoja garantavo, kad jį atmes dėl minėtų priežasčių. Tai galvoju ką tokiu atveju daryti dėl darželio?
Atsakyti
QUOTE(Baružėlė @ 2014 03 14, 13:36)
Marijampolė, nes tėvystė nenustatyta ir alimentai nepriteisti. Prašymą už pildžiau, bet darbuotoja garantavo, kad jį atmes dėl minėtų priežasčių. Tai galvoju ką tokiu atveju daryti dėl darželio?

Tai palaukit sprendimo,gal ir neatmes.
Cia apie mokesti ir lengvatas
http://ldsypsenele.l...2...aikymą.pdf
Atsakyti
Sveikutes. noriu ir as jusu paklausti vieno klausimelio:-) pvz vaikas lanko darzeli Vilniaus mieste. bet socialine pasalpa gaunam Vilniaus rajono skyriui. ar galetu buti kazkokia kompensacija uz darzeli? aciu gal atsilieps kuriom teko su tuo susidurt?
Atsakyti
QUOTE(ivoncik123 @ 2014 03 14, 23:00)
Sveikutes. noriu ir as jusu paklausti vieno klausimelio:-) pvz vaikas lanko darzeli Vilniaus mieste. bet socialine pasalpa gaunam Vilniaus rajono skyriui. ar galetu buti kazkokia kompensacija uz darzeli? aciu gal atsilieps kuriom teko su tuo susidurt?

Taip,pazyma isimkit is socialinio,kad gaunat soc.pasalpa ir mokesit tik po 20 lt/men
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 03 15, 10:45)
Taip,pazyma isimkit is socialinio,kad gaunat soc.pasalpa ir mokesit tik po 20 lt/men

Aciu. o man sako kad jeigu vaikas ne vilnietis bet lanko darzeli vilniaus mieste o socialine pasalpa gaunam vilniaus raj tai nieko nekompensuoja.
Atsakyti
QUOTE(ivoncik123 @ 2014 03 15, 13:30)
Aciu. o man sako kad jeigu vaikas ne vilnietis bet lanko darzeli vilniaus mieste o socialine pasalpa gaunam vilniaus raj tai nieko nekompensuoja.

Na man atrodo nesvarbu kur ta pasalpa gauna,svarbiausia,kad soc.remtini.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2014 03 15, 14:04)
Na man atrodo nesvarbu kur ta pasalpa gauna,svarbiausia,kad soc.remtini.

Dekui uz atsakyma. Pabandysiu nunest dokumentus.:-)
Atsakyti
veikasmas - Kaune. Jaigu mano vyresni vaikai negali lankyti darzelio del asmeniniu priezasciu. ar galiu pateikti pazyma, kad esant vaiko prieziuros atostogose, galeciau nevest vyresniu vaiku i darzeli ir uz tas dienas nemoketi?? ?? aciu
Atsakyti
QUOTE(aile @ 2014 03 15, 15:34)
veikasmas - Kaune. Jaigu mano vyresni vaikai negali lankyti darzelio del asmeniniu priezasciu. ar galiu pateikti pazyma, kad esant vaiko prieziuros atostogose, galeciau nevest vyresniu vaiku i darzeli ir uz tas dienas nemoketi?? ?? aciu

Ne,tik bunant NGA galima nevesti.
Atsakyti