Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

QUOTE(Jarida @ 2013 10 14, 15:15)
Zodziu siandien viska issiaiskinau, vaiko pinigai pliusuojasi i bendras seimos pajamas, gal kam prireiks smile.gif

Kaista,cia kaip ir neparasyta,nes tai ne pajamos,tai ismoka vaikams,tai turetu nesiskaiciuoti.

"4. vaikams, augantiems šeimoje, kurioje vidutinės pajamos vienam šeimos nariui per mėnesį yra mažesnės kaip 1,5 valstybės remiamų pajamų dydžio:

4.1. prašymas dėl mokesčio už darželį sumažinimo;

4.2. pristatoma šeimos sudėties pažyma (gyvenamosios vietos deklaracija) iš seniūnijos;

4.3. pažymos apie gaunamas šeimos pajamas (iš darboviečių, darbo biržos, gaunamus alimentus) už praėjusius 3 mėnesius. "

http://www.vaidilute...t/?qw=txt&id=43
Atsakyti
kiek mokat Kaune už darželį?mums priklauso nemokami pietūs tai mes mokam 107lt už pusryčius ir vakarienę ir už ugdymą,už mėnes. Darželis ne savaitinis.tiesiog pasidarė įdomu kodėl Kaune skiriasi kainos kaip ir miestas tas pats savivaldybė ta pati sad.gif kažkodėl atrodo kad darželių buhalteres kitaip skaičiuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2013 10 17, 22:01)
kiek mokat Kaune už darželį?mums priklauso nemokami pietūs tai mes mokam 107lt už  pusryčius ir vakarienę ir už ugdymą,už mėnes. Darželis ne savaitinis.tiesiog pasidarė įdomu kodėl Kaune skiriasi kainos kaip ir miestas tas pats savivaldybė ta pati sad.gif kažkodėl atrodo kad darželių buhalteres kitaip skaičiuoja blink.gif

6.26 lt uz lopseli ir 2lt uz ugdyma (cia be jokiu nuolaidu jeigu). Tai i menesi gaunas apie 180 lt, priklausomai nuo dienu skaiciaus menesy
Atsakyti
na mes už darželį mokam 8,98 už dieną, tai pvz spaliui, kai 23 darbo dienos, sumokėjau 206 lt smile.gif (be jokių nuolaidų)
Atsakyti
QUOTE(gnute @ 2013 10 18, 14:25)
na mes už darželį mokam 8,98 už dieną, tai pvz spaliui, kai 23 darbo dienos, sumokėjau 206 lt smile.gif (be jokių nuolaidų)

na nemažai tikrai doh.gif
Atsakyti
Man toks klausimas iskilo:
darzeli pradejom lankyti 2011 rugsejo men., uz darzeli uz rugseji buvo paskaiciuota pilna suma, o paskui atminusuodavo. viskas tvarkoj, paskui 2012 metu rugsejis, vel gavom pilna saskaita ir paskui minusuojasi, bet nuejus pas buhaltere, ta pilna suma sumazejo.. viskas tvarkoj. si rudeni uz rugseji vel paskaiciuoja pilna menesi..
gal kas zinot, moki tvarkingai i prieki, minusuojasi uz lankytas dienas, ir kodel staiga atejus rugsejui tas moketas mokestis i prieki dingsta, ir vel pilna suma skaiciuoja.. ar cia as blogai galvoju, ar cia tevu apgaudinejimas..
tai tada atejus vasarai turetu grazinti tuos i prieki moketus pinigus, nes per vasara nelankem, ir tada rugseji vel is naujo skaiciuoja i prieki, o dabar ju niekas negrazina, kur jie dingsta tada? ir kur kreiptis tokiu klausimu?
ir dar jei per vasara nelanko vaikas darzelio ar vis tiek reikia moketi uz vasara po tuos 13lt?
Atsakyti
QUOTE(smilga** @ 2013 10 18, 20:29)
Man toks klausimas iskilo:
darzeli pradejom lankyti 2011 rugsejo men., uz darzeli uz rugseji buvo paskaiciuota pilna suma, o paskui atminusuodavo. viskas tvarkoj, paskui 2012  metu rugsejis, vel gavom pilna saskaita ir paskui minusuojasi, bet nuejus pas buhaltere, ta pilna suma sumazejo.. viskas tvarkoj. si rudeni uz rugseji vel paskaiciuoja pilna menesi..
gal kas zinot, moki tvarkingai i prieki, minusuojasi uz lankytas dienas, ir kodel staiga atejus rugsejui tas moketas mokestis i prieki dingsta, ir vel pilna suma skaiciuoja.. ar cia as blogai galvoju, ar cia tevu apgaudinejimas..
tai tada atejus vasarai turetu grazinti tuos i prieki moketus pinigus, nes per vasara nelankem, ir tada rugseji vel is naujo skaiciuoja i prieki, o dabar ju niekas negrazina, kur jie dingsta tada? ir kur kreiptis tokiu klausimu?
ir dar jei per vasara nelanko vaikas darzelio ar vis tiek reikia moketi uz vasara po tuos 13lt?

Jei vasarą nelankot - rugsėjį visada skaičiuojasi už pilną mėnesį, todėl susidaro tokios sumos. Ypač, kai mokama už einamąjį mėnesį mirksiukas.gif Vėliau viskas perskaičiuojama, nes buhalterija gauna vaikų lankymo tabelius mirksiukas.gif O ugdymo mokestis tikriausiai mokamas už visus metus be jokių lengvatų g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės kaunietės. Aš po truputį pradėjau judinti reikalus dėl tų neaiškių mokėjimų "į priekį". Lapkričio mėnesį turėsiu kiek daugiau info, pasidalinsiu, ką pavyks sužinoti.
Atsakyti
SVEIKOS,MANE DOMINA LENGVATOS MOEKSTIS UZX DARZELI,KAI SEIMOS ASMENIMS ISEINA MAZAIU NEI 525 LT. KUR REIKIA RASYTI PRASYMA? PAS BUHALTERE?IR IS KUR PASIIMTI PAZYMAS APIE DARBO UZMOKESTI JEI AS ESU VAIKO PRIEZIUROS ATOSTOGOSE,ACIU
Atsakyti
QUOTE(lauryte1984 @ 2013 10 21, 12:51)
SVEIKOS,MANE DOMINA LENGVATOS MOEKSTIS UZX DARZELI,KAI SEIMOS ASMENIMS ISEINA MAZAIU NEI 525 LT. KUR REIKIA RASYTI PRASYMA? PAS BUHALTERE?IR IS KUR PASIIMTI PAZYMAS APIE DARBO UZMOKESTI JEI AS ESU VAIKO PRIEZIUROS ATOSTOGOSE,ACIU

Koks miestas?
Is sodros jums reikia pazyma iseimti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 10 21, 13:25)
Koks miestas?
Is sodros jums reikia pazyma iseimti.

kaunas 4u.gif
Atsakyti
sveikos, kokia tvarka mokėjimo/nemokėjimo už darželį, jeigu daržely paskelbė karantiną, o aš savo sveiko vaiko norėčiau į jį nevesti. reiks man už tas karantino dienas mokėti? ar reiks pažymos iš daktaro?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gnute: 21 spalio 2013 - 16:34