Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

Laba
Norėjau sužinoti, ar yra kokia nuolaida darželio mokesčiui, jei mano vaikiukas turi lengvos formos neįgalumą?
Gal žinote, kiek dienų galima nelankyti darželio turint pažymą apie sirgimą?
Atsakyti
Sveikos smile.gif norejau paklausti, jei dirbu slenkanciu grafiku 2dirbu 2 laisvos, nera turbut jokiu lengvatu noreciau per tas laisvas su vaiku buti nes tada taip iseina kad jo beveik nematysiu jei dar koki savaitgali ispuola dirbti ax.gif cia butu siauliu darzelis, arba sakykim jei nera jokiu lengvatu bet per tas laisvas dienas as ji pasiimciau daug anksciau pvz gautusi tik 2 maitinimai, tai kaip tada visitek pilna kaina skaitytusi g.gif g.gif g.gif gal kas zino, nes pirmakart keliausim i darziuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika1986 @ 2013 08 26, 16:37)
Sveikos smile.gif  norejau paklausti, jei dirbu slenkanciu grafiku 2dirbu 2 laisvos, nera turbut jokiu lengvatu noreciau per tas laisvas su vaiku buti nes tada taip iseina kad jo beveik nematysiu jei dar koki savaitgali ispuola dirbti ax.gif  cia butu siauliu darzelis, arba sakykim jei nera jokiu lengvatu bet per tas laisvas dienas as ji pasiimciau daug anksciau pvz gautusi tik 2 maitinimai, tai kaip tada visitek pilna kaina skaitytusi g.gif  g.gif  g.gif gal kas zino, nes pirmakart keliausim i darziuka smile.gif

Jūs savo rajono puslapyje pabandykit info paieškot apie tai. Arba dar geriau su direktore pakalbėkit.

Pas mus darželyje jeigu dirbi slenkančiu grafiku, pristatai pažymą ir nereikia mokėti už tas dienas. Kaip kitur sunku pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 08 26, 17:40)
Jūs savo rajono puslapyje pabandykit info paieškot apie tai. Arba dar geriau su direktore pakalbėkit.

Pas mus darželyje jeigu dirbi slenkančiu grafiku, pristatai pažymą ir nereikia mokėti už tas dienas. Kaip kitur sunku pasakyti.

tai vat pas mumis man rodos panaikino seniau taip budavo, kokia nesamone is tikro ir taip vaiko nematai dar turesiu noriu nenoriu vesti
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti. Vyras stovi darbo birzoje,gauna soc.pasalpa,as gaunu vaiko auginimo pinigelius,musu keturiu asmenu pajamos vienam asmeniui nesiekia 525lt,kokius dokumentus reikia pristatyti,kad darzelis butu kompensuojamas 50%. Kokiu pazymu reikia ir is kur? Aciu
p.s. Atsiprasau,jei kartojuosi netycia, bet taip aiskiai ir neradau,kad parasyta,kokiu dok.ir is kur reikia unsure.gif
Atsakyti
gal kas turit nuoroda Kauno miesto lengvatu darzeliui po ranka naujausia vairianta? aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
labas, ar atskaiciuoja ugdymo mokesti, jei nunesi medicinine pazyma?
Atsakyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 09 10, 12:17)
labas, ar atskaiciuoja ugdymo mokesti, jei nunesi medicinine pazyma?

Ne,tik uz maitinima nemokat tomis dienomis.
Papildyta:
QUOTE(Realesne @ 2013 09 02, 10:38)
gal kas turit nuoroda Kauno miesto lengvatu darzeliui po ranka naujausia vairianta? aciu  mirksiukas.gif

http://www.ldpagrand..._rinkmenos.html
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2013 09 02, 10:29)
Sveiki, noriu paklausti. Vyras stovi darbo birzoje,gauna soc.pasalpa,as gaunu vaiko auginimo pinigelius,musu keturiu asmenu pajamos vienam asmeniui nesiekia 525lt,kokius dokumentus reikia pristatyti,kad darzelis butu kompensuojamas 50%. Kokiu pazymu reikia ir is kur? Aciu
p.s. Atsiprasau,jei kartojuosi netycia, bet taip aiskiai ir neradau,kad parasyta,kokiu dok.ir is kur reikia unsure.gif

Pati ir atsakysiu, gal pravers tokiom "zaliom" kaip as. Buvo reikalinga pazyma ir Socialines paramos skyriaus, Kaune jis Nemuno g. 29, Kaunas, 40 kab. (vyras nedirba, gauna soc pasalpa), pazyma is Sodros (as gaunu vaiko auginimo pinigelius), is seniunijos pazyma apie seimos sudeti, vaiko gimimo liudijimo kopija, ir prasymas skirti lengvata. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nandriu: 11 rugsėjo 2013 - 16:33
Perskaiciau begales info, ir vis vien nedaeina man biggrin.gif jei pajamos virsyja 525 lt kiekvienam seimos asmeniui tai vadinasi nieko nebegaunu? pagal mano paskaiciavimus su didziausia bedarbio pasalpa butu asmeniui 526 lt biggrin.gif siaip as birzoje esu ir man priklauso ta bedarbio pasalpa, bet vat neaisku kiek gausiu, o gausiu tai tik po gero menesio, man dabar uz darza skaiciuoja pilna suma ir aisku jei priklausytu kazkokia nuolaidele tai niekas neperskaiciuos manau smile.gif negaliu tvarkytis jokiu dokumentu kadangi sodra perves bedarbio pasalpa ir tai neaisku kokia suma tik spalio paciam gale, o uz darza reikai susimoketi iki 20 d.nu zodziu taip vat ir sedziu nezinioj.Siaip minimumas tai kilo, idomu ko jie tu 525 lt nepakelia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2013 09 28, 19:58)
Perskaiciau begales info, ir vis vien nedaeina man biggrin.gif  jei pajamos virsyja  525 lt kiekvienam seimos asmeniui tai vadinasi nieko nebegaunu? pagal mano paskaiciavimus su didziausia bedarbio pasalpa butu asmeniui 526 lt  biggrin.gif siaip as birzoje esu ir man priklauso ta bedarbio pasalpa, bet vat neaisku kiek gausiu, o gausiu tai tik po gero menesio, man dabar uz darza skaiciuoja pilna suma ir aisku jei priklausytu kazkokia nuolaidele tai niekas neperskaiciuos manau  smile.gif  negaliu tvarkytis jokiu dokumentu kadangi sodra perves bedarbio pasalpa ir tai neaisku kokia suma tik spalio paciam gale, o uz darza reikai susimoketi iki 20 d.nu zodziu taip vat ir sedziu nezinioj.Siaip minimumas tai kilo, idomu ko jie tu 525 lt nepakelia? smile.gif

O kodel turetu pakelti smile.gif
Turi perskaiciuoti uz ta menesi,jeigu jums neiseitu 525 lt/zmogui,jeigu nesutiks,skambinkit i svetimo skyriu ir pamatisit,kaip greitai perskaiciuos.
Atsakyti
pakelti manau turetu del to, kad kyla pragyvenimo lygis, kyla minimumas bet 525 ne, idomiai kazkaip vadinasi visa laika turi pragyvent vienas asmuo is 525 lt smile.gif
Atsakyti