Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

QUOTE(TuteSun @ 2013 05 24, 12:00)
del pazymos apie socialine padeti: vienur sako, kad reikia pristatyti i darzeli, kitur - kad darzeliai patys mato prisijunge prie duomenu, tad nieko nereikia. o kaip is tikruju?

Bent pas mus tai tikrai mato, popierinių pažymų nebeduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anzelika.paramonova @ 2013 05 09, 09:46)
sveikos kyla toks klausymas jei nzn kad priklauso tas vaiko krepselis kai dukra rugsejo men ejo i paruosiamaja presmokykline grupe tai jua po laiko man nekas tu pinigeliu negrazins?

gal galima placiau apie si krepseli. ar jis priklauso kai gauni soc. pasalpa, ar kai maziau 525?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2013 05 28, 15:45)
gal galima placiau apie si krepseli. ar jis priklauso kai gauni soc. pasalpa, ar kai maziau 525?
Aciu

Kai nevirsija 525 lt /zmogui
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 05 23, 20:30)
na tam jie ir skirti, mums pirkti nieko nebereikėjo smile.gif vieni miestai tai turėjo jau senai kitiems dar tik metai kai įsivedė smile.gif

Ziurint kam, priesmokyklinukam nebuvo,o nuo balandzio pridejo..nors ir gauna jie krepseli,bet krepselis pasirodo mokomajai literaturai.O pratybas ir peistukus reikia pirktis lotuliukas.gif Bet vat jau nebeuztenka net mokomojai literaturai,tai to krepselio esme lygi 0.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galetu patikslinti, jei du vaikuciai lanko skirtingus darzelius ar jiems priklausys kokia nuolaida maistui, ar cia tik galioja kai abu vaikai lanko ta pati darzeli?
Atsakyti
QUOTE(Dijura @ 2013 06 02, 01:12)
Sveiki, gal kas galetu patikslinti, jei du vaikuciai lanko skirtingus darzelius ar jiems priklausys kokia nuolaida maistui, ar cia tik galioja kai abu vaikai lanko ta pati darzeli?

Apraše nenurodoma, kad vaikai privalo lankyti tą patį darželį.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=61599093
Atsakyti
Sveiki, mano du vaikai lanko darzeli, taikoma 20% nuolaida. Turiu klausimeli: jei as teisiskai pagaliau issiskyriau ar neturetu buti man taikoma 50% nuolaida g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alija @ 2013 06 28, 09:16)
Sveiki, mano du vaikai lanko darzeli, taikoma 20% nuolaida. Turiu klausimeli: jei as teisiskai pagaliau issiskyriau ar neturetu buti man taikoma 50% nuolaida  g.gif

Ne
Atsakyti
QUOTE(Alija @ 2013 06 28, 09:16)
Sveiki, mano du vaikai lanko darzeli, taikoma 20% nuolaida. Turiu klausimeli: jei as teisiskai pagaliau issiskyriau ar neturetu buti man taikoma 50% nuolaida  g.gif

" Mokestis už vaiko maitinimą ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupėse tėvų prašymu mažinamas 50 procentų Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimu nustatytos vaiko dienos maitinimo normos už kiekvieną lankytą, nelankytą ir nepateisintą dieną, jeigu:
9.1. vaikas (vaikai) turi tik vieną iš tėvų (jeigu vienas iš vaiko tėvų yra miręs, nenurodytas vaiko gimimo liudijime, teismo pripažintas dingusiu be žinios ar nežinia kur esančiu, teismo pripažintas neveiksniu arba atlieka laisvės atėmimo bausmę pataisos įstaigose), pateikus tai patvirtinančius dokumentus;"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 28 birželio 2013 - 08:31

Aciu, supratau 4u.gif

O lengvatos mamos su 3 vaikais taikomos nuo kurio momento? Kai trecias pradeda eit i darza? O jei pirmas iki to laiko jau lanko mokykla vel niekas nepriklauso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alija: 28 birželio 2013 - 08:34
QUOTE(Alija @ 2013 06 28, 09:32)
Aciu, supratau  4u.gif

O lengvatos mamos su 3 vaikais taikomos nuo kurio momento? Kai trecias pradeda eit i darza? O jei pirmas iki to laiko jau lanko mokykla vel niekas nepriklauso?

Reikia ne DK ziureti,o darzelio taisykles apie lengvatas.
Kai gimsta trecias vaikas.
Nuo to,kad vaikas eina i mokykla,jus netampat NEdaugiavaike smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 28 birželio 2013 - 08:35