Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

QUOTE(indica @ 2013 04 26, 19:37)
Jei kažkas verčiasi tik individualia veikla, yra pats sau viršininkas ir nori paatostogauti, tai galima pačiam sau pasirašyti pažymą darželiui apie atostogas? Įdomu, ką ten reiktų įrašyt?..  g.gif

Individuali Vardenes pavardenes veikla pagal pazyma

Darzelio "Lopselis"
Direktorei
PAZYMA
2013-04-29
Vietove

Pranesu, kad Vardene pavardene, dirbanti pagal individualios veiklos pazyma NR 0000000, atostogaus nuo 2013-05-01 iki 2013-06-01, ir jos atostogu metu vardeniukas pavardeniukas nelankys darzelio.

Vardene pavardene (parasas)

Atsakyti
sveikos,gal cia pataikiau su klausimeliu 4u.gif ,maziukas lanko darzeli,gaunu socialine pasalpa tad moku 30lt per menesi,vaikas daznai serga,bronchine astma,kartais pagereja per dvi dienas,namuose visada turim vaistu,tai ir gydytojos nevisada reikia,bet vaziuojam vien del pazymos i darzeli,sakykit ar visur taip reikalauja tu pazymu,kad ir uz dvi dienas?mokestis uz darzeli juk vistiek nesikeicia....
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 05 03, 16:35)
sveikos,gal cia pataikiau su klausimeliu 4u.gif ,maziukas lanko darzeli,gaunu socialine pasalpa tad moku 30lt per menesi,vaikas daznai serga,bronchine astma,kartais pagereja per dvi dienas,namuose visada turim vaistu,tai ir gydytojos nevisada reikia,bet vaziuojam vien del pazymos i darzeli,sakykit ar visur taip reikalauja tu pazymu,kad ir uz dvi dienas?mokestis uz darzeli juk vistiek nesikeicia....

pas mus jeigu maziau 3-ju dienu nelanko,tai pazymos nereikia.Jeigu virs 3-ju dienu,jau reikia pazymos.
Ji pristatuoma ne vien del mokescio,o ir del to,kad butu patvirtinta,kad vaikas pasveiko ir neuzkres kitu.
Atsakyti
sveikos kyla toks klausymas jei nzn kad priklauso tas vaiko krepselis kai dukra rugsejo men ejo i paruosiamaja presmokykline grupe tai jua po laiko man nekas tu pinigeliu negrazins?
Atsakyti
QUOTE(anzelika.paramonova @ 2013 05 09, 10:46)
sveikos kyla toks klausymas jei nzn kad priklauso tas vaiko krepselis kai dukra rugsejo men ejo i paruosiamaja presmokykline grupe tai jua po laiko man nekas tu pinigeliu negrazins?

Kiek zinau negrazina.
Atsakyti
sveiki, gal kas žinot kaip dėl šios lengvatos? 9.6. vaikas auga moksleivių ar studentų šeimoje, kurioje vienas iš tėvų mokosi mokymo įstaigos dieniniame skyriuje, pateikus pažymas apie mokslo tęsimą vasario ir rugsėjo mėnesiais. čia abu tėvai turi būti studentai? jei vyras dirba, o aš mokaus dieniniam tai negalioja tuomet? g.gif

Atsakyti
QUOTE(moonchild @ 2013 05 14, 19:01)
sveiki, gal kas žinot kaip dėl šios lengvatos? 9.6. vaikas auga moksleivių ar studentų šeimoje, kurioje vienas iš tėvų mokosi mokymo įstaigos dieniniame skyriuje, pateikus pažymas apie mokslo tęsimą vasario ir rugsėjo mėnesiais. čia abu tėvai turi būti studentai? jei vyras dirba, o aš mokaus dieniniam tai negalioja tuomet?  g.gif

Taigi parasyta aiskiai smile.gif
Atsakyti
Jei gaunam socialine pasalpa, tai kompensacija darzeliui priklauso bet kuriuo atveju ar kiekviename darzelyje kitaip (Kaunas)?
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2013 05 22, 14:39)
Jei gaunam socialine pasalpa, tai kompensacija darzeliui priklauso bet kuriuo atveju ar kiekviename darzelyje kitaip (Kaunas)?

Savivaldybės nustatytos lengvatos galioja visuose tai savivaldybei priklausančiose ikimokyklinėse įstaigose.
Atsakyti
Jei gaunama socialinė pašalpa, tai už darželį mokėt nereikia, o kaip su 2lt per dieną ugdymui? Kaunas g.gif

Paskaičiau daugiau ir radau, kad tai naujas įsakymas ir kad reik už tą ugdymą mokėt nežiūrint, kad gauni soc pašalpą.
Tik man įdomu ką jie veiks su tais pinigais, gal man į darželį nebereiks pirkt nei pieštukų nei popieriaus nei knygučių g.gif kotais abejoju
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 05 23, 20:03)
Paskaičiau daugiau ir radau, kad tai naujas įsakymas ir kad reik už tą ugdymą mokėt nežiūrint, kad gauni soc pašalpą.
Tik man įdomu ką jie veiks su tais pinigais, gal man į darželį nebereiks pirkt nei pieštukų nei popieriaus nei knygučių g.gif kotais abejoju

na tam jie ir skirti, mums pirkti nieko nebereikėjo smile.gif vieni miestai tai turėjo jau senai kitiems dar tik metai kai įsivedė smile.gif
Atsakyti
del pazymos apie socialine padeti: vienur sako, kad reikia pristatyti i darzeli, kitur - kad darzeliai patys mato prisijunge prie duomenu, tad nieko nereikia. o kaip is tikruju?
Atsakyti