Labas vakaras,
esu issiskyrusi 2 vaiku mama (4,5 ir 2,5 m), abu eina i darzeli (Vilnius). Siuo metu nedirbu. Gauname po 20 proc nuolaidos maitinimui. Norejau paklausti, gal zinote, gal mums dar kokios nuolaidos priklauso? Aciu is ankto uz atsakyma
QUOTE(MaiMa @ 2013 01 30, 19:46)
Labas vakaras,
esu issiskyrusi 2 vaiku mama (4,5 ir 2,5 m), abu eina i darzeli (Vilnius). Siuo metu nedirbu. Gauname po 20 proc nuolaidos maitinimui. Norejau paklausti, gal zinote, gal mums dar kokios nuolaidos priklauso? Aciu is ankto uz atsakyma
Eikit i soc.centra,jeigu nesigauna zmogui po 350 lt,tai gaudinesit soc.pasalpa,tada uz darzeli kompensuos 100%,reikes tik uz ugdima moketi po 1 Lt/d.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 30, 20:37)
Eikit i soc.centra,jeigu nesigauna zmogui po 350 lt,tai gaudinesit soc.pasalpa,tada uz darzeli kompensuos 100%,reikes tik uz ugdima moketi po 1 Lt/d.
Aciu. O kad soc pasalpa gauti, ziuri paskutiniu 12 men pajamas?
QUOTE(MaiMa @ 2013 01 30, 22:46)
Aciu. O kad soc pasalpa gauti, ziuri paskutiniu 12 men pajamas?
Ziuri paskutiniu 3-ju menesiu pajamas.Alimentus gaunat?
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 30, 20:53)
Ziuri paskutiniu 3-ju menesiu pajamas.Alimentus gaunat?
Tai gaunu, tai negaunu.. Labai nepastoviai Ir si menesi i DB atsistojau, bet dar negavau ismokos (net nezinau, ar ja gausiu).
Reikia pabandyt pasiskaiciuot, kas cia pas mane gaunasi. Labai aciu uz info
QUOTE(MaiMa @ 2013 01 30, 22:59)
Tai gaunu, tai negaunu.. Labai nepastoviai Ir si menesi i DB atsistojau, bet dar negavau ismokos (net nezinau, ar ja gausiu).
Tai jums reikia i vaiku islaikimo fonda kreiptis.
Sveikos supermamos jaunas nieko nezinantis tevelis noretu konsultacines pagalbos, planuojame vaika leisti i darzeli, Vilniuje, vaikuj kolkas tuoj 2 metai bus jau. Norejau suzinoti, kam ir kokios kompensacijos yra skiriamos uz darzeli? bei kur tuo klausimu reiketu kreiptis?
Isanksto aciu
Isanksto aciu
QUOTE(belzebubas @ 2013 02 05, 13:39)
Sveikos supermamos jaunas nieko nezinantis tevelis noretu konsultacines pagalbos, planuojame vaika leisti i darzeli, Vilniuje, vaikuj kolkas tuoj 2 metai bus jau. Norejau suzinoti, kam ir kokios kompensacijos yra skiriamos uz darzeli? bei kur tuo klausimu reiketu kreiptis?
Isanksto aciu
Isanksto aciu
http://www.vilnius.l...;DocId=30212510
https://sites.google...iai/teisesaktai
Dekingas. Kaip suprantu taikoma tik valstybinems istaigoms, o privaciam sektoriuj jokiu galimybiu oficeliai nera gauti valstybes paramos?
QUOTE(belzebubas @ 2013 02 05, 14:14)
Dekingas. Kaip suprantu taikoma tik valstybinems istaigoms, o privaciam sektoriuj jokiu galimybiu oficeliai nera gauti valstybes paramos?
Ne,tik valstybinese.
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 05, 14:31)
sakykite už ugdymą reikia mokėti 1lt dienai. jei vaikas pvz sirgo tai už tas dienas už ugdymą reiia mokėti ar ne? šeima gaus soc pašalpą, tai darželis bus nemokamas. ačiū
Reikia.