Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

QUOTE(skristinute @ 2012 09 16, 18:20)
Sveiki , as esu vienisa mama vaikas turi mano pavarde darzelyje gaunu 50% nuolaida. Mano pajamos mazesnes nei 525lt (truksta 100 lt )  vienam asmeniui ar galiu kreiptis i soc. rupyba del kokiu nors pinigeliu ar maisto daviniu ar dar kasko ?

Pasiskaitykite čia, surasite Jus dominančią informaciją.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 15, 17:50)
"3.Ikimokyklines (lopšelio ir darželio) grupes lankančių vaikų (išskyrus priešmokyklinio amžiaus vaikus) tėvai (globėjai) moka 1,5 Lt atlyginimą už ugdymo sąlygų tenkinimą už kiekvieną vaiko lankytą ir nelankytą nepateisintą dieną."
http://www.kaunosaul...uz_darzeli.html

O gal galite pasakyti kodel mokesti uz darzeli uz rugsejo menesi iteike jau rugsejo 8d. nors nezino kiek dienu mes sirgsim turedami daktaro rasteli, nes kaip tik ir susirgo ji ir neina jau keturios dienos, tai jos gi minusuojasi, dar vyras atostogose savaite uz jas taip pat darbovietes buhalteres rastas bus, tai kaip gali taip is anksto saskaita pateikti...
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 09 16, 22:52)
O gal galite pasakyti kodel mokesti uz darzeli uz rugsejo menesi iteike jau rugsejo 8d. nors nezino kiek dienu mes sirgsim turedami daktaro rasteli, nes kaip tik ir susirgo ji ir neina jau keturios dienos, tai jos gi minusuojasi, dar vyras atostogose savaite uz jas taip pat darbovietes buhalteres rastas bus, tai kaip gali taip is anksto saskaita pateikti...

Kai pristatysit visas pažymas, kitą mėnesį bus minusuota nelankytos pateisintos dienos ax.gif Kaune mokama už einamąjį mėnesį, o ne už praėjusį mirksiukas.gif
Atsakyti
O as kai sito paklausiau darzelio buhalteres, sake niekas pinigu negrazina.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 09 17, 12:36)

Pateisintas nelankytas dienas privalo perskaičiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 09 17, 12:36)

negrazina tik uz ugdyma, bet ne uz maitinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 09 17, 09:36)

negrazina, net isminusuoja is kito menesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
as turiu toki klausima, du menesius is eiles sumokejau uz darzeli paveluotai blush2.gif , tame tarpe ir per atostogas. Dabar atejo saskaita didele, bet as jau pries jau ateinant sumokeja "is akies " mazdaug puses tos bendros "skolos" ,
Jei dabar dar mokeciau butu didele permoka, ar galima pasiskambinti i apskaitos buhalterija, kazkaip paderinti mokejimus ar pan. kur suzinoti tel . numerius ? aciu jei gu kas pades. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2012 09 18, 13:04)
Laba diena,
as turiu toki klausima, du menesius is eiles sumokejau uz darzeli paveluotai blush2.gif , tame tarpe ir per atostogas. Dabar atejo saskaita didele, bet as jau pries jau ateinant sumokeja "is akies " mazdaug puses tos bendros "skolos" ,
Jei dabar dar mokeciau butu didele permoka, ar galima  pasiskambinti  i  apskaitos buhalterija, kazkaip paderinti mokejimus ar pan. kur suzinoti tel . numerius ? aciu jei gu kas pades. mirksiukas.gif

Tėvų įnašų apskaitos grupė, Vilnius
Tel: (8 5) 2124761
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2012 09 18, 12:27)
Tėvų įnašų apskaitos grupė, Vilnius
Tel: (8 5) 2124761

O kas čia per grupė? 4u.gif Pirmą kartą girdžiu, bet man vis dar kol kas nauja viskas su darželiais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2012 09 18, 17:01)
O kas čia per grupė?  4u.gif Pirmą kartą girdžiu, bet man vis dar kol kas nauja viskas su darželiais  blush2.gif

Nurodžiau savivaldybės biudžetinės apskaitos kontaktus. Ten konkretus numeris, kuriuo paskambinus sužinosit viską apie darželio mokestį mirksiukas.gif Seniau reikėdavo skambinti bendru numeriu, tada perskambinti konkrečiam buhalteriui ax.gif Kai skambinsit, pasiimkit kvitą, nes reiks darželio pavadinimo, grupės ir mokėtojo kodo ax.gif
Atsakyti
Skiriuosi su vyru. Vaikas liks su manim. Vyras mokes alimentus. Ar man priklausytu kompensacijos kokios nors darzelyje (sumazintas mokejimas)?
Atsakyti