Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

QUOTE(ugreviciene123 @ 2012 09 10, 15:21)
o jeigu vaiko tevai nenori kad ji perdeklaruot, nes su vaiko tevu nelabai sutariam? tai nebus tos kompensacijos

Tada manau teks moketi brangiau.
http://www.darzeliai.tk/
Be to,kad vaika perdeklaruot pas teva,jo tevu,.y seimininku sutikimo nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 10 rugsėjo 2012 - 14:27
Negali buti kad seimininku sutikimo nereikia, bet ir as pati nelabai noriu kistis, nes santykiai musi itempti ir t.t. aciu kad atsaket i mano klausimuka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugreviciene123 @ 2012 09 10, 19:10)
Negali buti kad seimininku sutikimo nereikia, bet ir as pati nelabai noriu kistis, nes santykiai musi itempti ir t.t. aciu kad atsaket i mano klausimuka. 4u.gif

Gali buti,jeigu vienas is tevu ten registruotas,tai,kad priregistruot vaika,savininko nereikia,mes pas vyra 2 dukras deklaravom,nei su viena nereikejo savininko sutikimo.
Atsakyti
o sakykit kur dabar reikia eiti kad prideklaruot vaika, i to rajono savivaldybe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugreviciene123 @ 2012 09 11, 13:39)
o sakykit kur dabar reikia eiti kad prideklaruot vaika, i to rajono savivaldybe? 4u.gif

I seniunija vyras ejo.
Atsakyti
Norejau paklausti, Jus rasote, kad uz ugdymo priemones per menesi darzeliui reikia moketi po 1 lt i diena, tai per menesi turetu ateiti saskaita 20 lt. Ar 30 lt? Nes mums liepia moketi 30 lt. Cia Kaune. Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 09 14, 12:20)
Norejau paklausti, Jus rasote, kad uz ugdymo priemones per menesi darzeliui reikia moketi po 1 lt i diena, tai per menesi turetu ateiti saskaita 20 lt. Ar 30 lt? Nes mums liepia moketi 30 lt. Cia Kaune. Dekui.

tai gal Kaune ne po 1lt, o po 1,5 ima. mes Vilniuje mokame po 2,50 4u.gif
Atsakyti
Nu niekur nerandu, jei vyras iseina atostogu (as registruota darbo birzoj), tai jis is darbo turi paimti pazyma, kad iseina atostogu savaitei, ir tada nunesu ta pazyma i darzeli, kada ja nunesti ar pries atostogas ar po atostogu, ir ar turi buti kazkokia speciali forma ar laisva forma...? Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 09 14, 10:20)

taip, teisingai liepia, kaune 1,5 uz viena diena, pakele pavasari.
Atsakyti
Noriu suzinoti/ Gyvename Kaune. Vienas vaikas lanko lopseli, ar mums bus mokejimas 50proc. Jeigu tevai nedirba, bet del socialiniu pasalpu nesikreipiame. Kitas lanko mokykla. Kaip gauti nemokamus pietus vaikui mokykloje. Ar butina kreiptis del socialines pasalpos ir ar tik tada gausim nemokama maitinima. KIek laiko reikia buti darbo birzoje, kad gauti sias lengvatas. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 09 14, 13:20)

"3.Ikimokyklines (lopšelio ir darželio) grupes lankančių vaikų (išskyrus priešmokyklinio amžiaus vaikus) tėvai (globėjai) moka 1,5 Lt atlyginimą už ugdymo sąlygų tenkinimą už kiekvieną vaiko lankytą ir nelankytą nepateisintą dieną."
http://www.kaunosaul...uz_darzeli.html
Atsakyti
Sveiki , as esu vienisa mama vaikas turi mano pavarde darzelyje gaunu 50% nuolaida. Mano pajamos mazesnes nei 525lt (truksta 100 lt ) vienam asmeniui ar galiu kreiptis i soc. rupyba del kokiu nors pinigeliu ar maisto daviniu ar dar kasko ?
Atsakyti