Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

Aišku.
Iškilo toks klausimas tiesiog dėl to, kad kai turėjome problemų su anstoliais, buvo nurašyti visi sąsk buvę pinigai, tačiau paskui grąžino visus, kadangi kažkaip užskaitė kaip vaiko pinigus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali69 @ 2012 08 27, 11:51)
Aišku.
Iškilo toks klausimas tiesiog dėl to, kad kai turėjome problemų su anstoliais, buvo nurašyti visi sąsk buvę pinigai, tačiau paskui grąžino visus, kadangi kažkaip užskaitė kaip vaiko pinigus  blush2.gif

Tevystes pasalpos liesti anstoliai negali.
Atsakyti
sveikos iskilo ir man klausimas skaiciau skaiciau bet ant galo susibalatutinau, kaip sakant kuo toliua i miska tuo daugiau medziu.
situacija tokia. Auginame viena vaika as esu vaiko auginimo atostogose iki vaikui sueis 3 metai, vyras dirba ir gauna i rankas apie 1300 lt, taigi 1 zmogui neiseina 525 lt. Mergaite nuo rugsejo 1 i darzeli keliaus. Klausimas ar mums kokios nors nuolaidos priklauso darzelyje ar ne, ar koks maitinimas gal? veiksmas Vilkavisky Labai is anksto dekoju uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2012 08 28, 18:02)
sveikos iskilo ir man klausimas skaiciau skaiciau bet ant galo susibalatutinau, kaip sakant kuo toliua i miska tuo daugiau medziu.
situacija tokia. Auginame viena vaika as esu vaiko auginimo atostogose iki vaikui sueis 3 metai, vyras dirba ir gauna i rankas apie 1300 lt, taigi 1 zmogui neiseina 525 lt. Mergaite nuo rugsejo 1 i darzeli keliaus. Klausimas ar mums kokios nors nuolaidos priklauso darzelyje ar ne, ar koks maitinimas gal? veiksmas Vilkavisky Labai is anksto dekoju uz atsakymus.

Paemiau pirma pasitaikiusi google Vilkaviskiu darzeli,tai tokios nuolaidos nera
http://www.buratinas....lt/?id=6&lg=lt
O jeigu vienam darzeli nera,tai ir kituose nebus.
Atsakyti
o pas mane iskylo toks klausimas:
mes daugiavaike seima, mazajai 3metukai ,sunui beveik 5metukai, o didziajai 18 metu.Siemet baige 12 klasiu.
Abu mazieji lanko darzeli,rugpjucio menesi tvarkiausi kompensacija del darzelio, paskirta iki 2013 07 31 dienos.
Bet didzioji dukra niekur nestudijuos, ar reikia tokiu atveju pranesti darzelin?Jokios pazymos ar dukra toliau mokysis manes neprase g.gif

rugpjucio menesi,kai tvarkiausi prase tik gimimo liudijimu visu vaiku.
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą:

2 vaikai pradėjo eiti į darželį, aš registruota darbo biržoje, vyras netrukus pradės dirbti, tai norėjau paklausti, mums 20 proc . nuolaida už darželį tepriklauso ar daugiau, jei šeimos pajamos neviršys 525 lt žmogui. Dabar kol kas soc. remtini esam, tai už maistą nemokėdavom iki šiol sūnui, dabar ir dukra eis į darželį.
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2012 09 04, 18:26)
o pas mane iskylo toks klausimas:
mes daugiavaike seima, mazajai 3metukai ,sunui  beveik 5metukai, o didziajai 18 metu.Siemet baige 12 klasiu.
Abu mazieji lanko darzeli,rugpjucio menesi tvarkiausi kompensacija del darzelio, paskirta iki 2013 07 31 dienos.
Bet didzioji dukra niekur nestudijuos, ar reikia tokiu atveju pranesti darzelin?Jokios pazymos  ar dukra toliau mokysis manes neprase g.gif

rugpjucio menesi,kai tvarkiausi prase tik gimimo liudijimu visu vaiku.

Kompensacija darzeliui jums priklauso nes esat daugiavaike,o ne del to ar vyresne dukra mokinsis kur ar ne,vat vaiko pinigus,jeigu gaudinejat,tai ju negausit,nes vyresnis vaikas turi mokintis.
Papildyta:
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 09 04, 18:41)
Sveikos, turiu klausimą:

2  vaikai pradėjo eiti į darželį, aš registruota darbo biržoje, vyras netrukus pradės dirbti, tai norėjau paklausti, mums 20 proc . nuolaida už darželį tepriklauso ar daugiau, jei šeimos pajamos neviršys 525 lt žmogui. Dabar kol kas soc. remtini esam, tai už maistą nemokėdavom iki šiol sūnui, dabar ir dukra eis į darželį.

Ziurint ar jusu mieste yra tokia lengvata,nes ne visuose miestose yra lengvata,jeigu zmogui nevirsija 525 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 04, 20:05)
Kompensacija darzeliui jums priklauso nes esat daugiavaike,o ne del to ar vyresne dukra mokinsis kur ar ne,vat vaiko pinigus,jeigu gaudinejat,tai ju negausit,nes vyresnis vaikas turi mokintis.
Papildyta:

Ziurint ar jusu mieste yra tokia lengvata,nes ne visuose miestose yra lengvata,jeigu zmogui nevirsija 525 lt.

Vilniuj mes. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 09 04, 20:57)
Vilniuj mes. unsure.gif

Jeigu Vilniuj,tai nera tokios lengvatos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 05, 07:45)
Jeigu Vilniuj,tai nera tokios lengvatos.

Klausiau direktorės daržeio, tai sakė jei vaikas priešmokyklinėj grupėj, už maistą nereikia mokėti, liepė kreiptis į soc. paramos skyrių. Bet nežinau, kiek teisingos jos žinios. Bandysim.
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 09 05, 21:42)
Klausiau direktorės daržeio, tai sakė jei vaikas priešmokyklinėj grupėj, už maistą nereikia mokėti, liepė kreiptis į soc. paramos skyrių. Bet nežinau, kiek teisingos jos žinios. Bandysim.

Tai jeigu priesmokyklinej,tai taip,jus neraset kokia grupe smile.gif
http://spcentras.lt/...iniams-843.html
Atsakyti
Sveiki,pas mus tokia situacija.
Gyvenama vieta esame deklarave Vilniaus raj. Vaikas priesmokykline grupe lanko Vilniaus darzely. Musu seima del mazu pajamu gauna soc.pasalpa. Praeitais metais gaudavome kompensacija ir uz darzeli. Kokia situacija siais metais? Ar mums priklauso kompensacija uz maitinima ir mokyklines prekes.Rugsejo menesi iseinu i vaiko prieziuros atostogas.
Atsakyti