Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

QUOTE(JOLINTA @ 2012 06 28, 13:45)
laba diena noreciau paklausti,gal katra zinot vaikui tuoj bus 2 metukai,jei priims i darzeli ar as galiu negrysti i darba ir buti toliau atostogose,man priklausytu iki vaikui sueis 3 metai

Galit.
Atsakyti
labai aciu, o tai sese nugasdino,tik priims sake gausi gryst i darba,o kiek zinau siuo metu nera darbo,atleidineja zmones
Atsakyti
QUOTE(JOLINTA @ 2012 06 28, 19:38)
labai aciu, o tai sese nugasdino,tik priims sake gausi gryst i darba,o kiek zinau siuo metu nera darbo,atleidineja zmones

Galit but iki 3-ju metu namie,nesvarbu vaiksto vaikas i darzeli ar ne.
Atsakyti
QUOTE(JOLINTA @ 2012 06 28, 18:38)

tikrai galit buti iki 3 metu su vaiku, tik kad is sodros jau nieko negausit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 18, 12:28)
Jeigu normatyvu nevirsis,tai priklausis.

Na, bet kuris butas vivien kainuoja dešimtis tūkstančių - ar yra koks nors minimumas, kurio neviršyjus priklauso? Kurvtie turto normatyvai?
Atsakyti
Manau daug kam tai bus aktualu
Vilniuje - detektyvas dėl vaikų darželių
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 19, 08:27)

Gal nors kiek bus skaidriau unsure.gif
Atsakyti
gal kas man galit paaiskinti, jeigu esu soc remtina, bet patvirtinima, kad geguzes, birzelio, liepos menesi gausiu pasalpa gavau tik liepos men gale, tai uz darzeli sumokejau pilna kaina uz geguze ir birzeli, nes nebuvo dar nuspresta as busiu soc remtina. o liepos men negaliu paimti pazymos darzeliui, nes atostogauja soc skyriaus darbuotojai, tai gaunasi, kad reikia moketi pilna kaina uz darzeli visus siuos tris menesius? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciukas @ 2012 07 25, 17:04)
gal kas man galit paaiskinti, jeigu esu soc remtina, bet patvirtinima, kad geguzes, birzelio, liepos menesi gausiu pasalpa gavau tik liepos men gale, tai uz darzeli sumokejau pilna kaina uz geguze ir birzeli, nes nebuvo dar nuspresta as busiu soc remtina. o liepos men negaliu paimti pazymos darzeliui, nes atostogauja soc skyriaus darbuotojai, tai gaunasi, kad reikia moketi pilna kaina uz darzeli visus siuos tris menesius? doh.gif

Taip,nebent pas jus perskaiciuoja paskui,pas mus darzeli pvz,neperskaiciuoja.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 25, 17:56)
Taip,nebent pas jus perskaiciuoja paskui,pas mus darzeli pvz,neperskaiciuoja.

o pas mus buchaltere kompe mato kad tesiama,arba zino kad toliau tvarkoma soc pasalpa ,tai nereik moket pilnos kainos
Atsakyti
Laba vakara,
esu visiskai zalia tokiuose reikaluose, todel noriu Jusu paklausti:
1. pajamas apskaiciuoja pagal paskutiniu trieju men uzdarbi ar metu?
2. reikia rasyti darbovieteje prasyma del pazymos isdavimo apie pajamas darzeliui ar kokiai kt institucijai?
3. jei vyras "nestovi" darbo birzoje, bet oficialiai yra bedarbis, ar reikia butinai stoti i darbo birza?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 26, 15:22)
Jums gerai,pas mus buhaltere nemato tokiu dalyku.

Skambinkite į švietimo skyrių ir pasakykite, kuriame darželyje taip daro.
Kai mūsų darželyje auklėtoja pasakė, kad jei pavėluosime pateikti pažymas (o nepavėluoti yra neįmanoma, ir visi tai žino, nes nuo mūsų priklauso tik tiek, kad stengtis laiku parašyti naują prašymą soc. skyriuje, o paskui sėdi ir lauki), privalėsime mokėti pilną kainą, va, tipo, tokios tokios mergaitės mama vėluoja ir moka visą kainą, sako, aš paskambinau į švietimą, sakė, kad privalo perskaičiuoti nuo tos dienos, nuo kada dokumentuose parašyta, kad paskirta pašalpa, nesvarbu, kad pažyma pateikta pavėluotai, paklausė, koks darželis ir sakė tuoj sutvarkys šitą reikalą. Darželyje nieko net nebesakiau, bet net dar nepateikus pažymų, sąskaitą už tą mėnesį, kol laukiau dokumentų, gavau tik už ugdymą, kaip ir priklauso, tai tikiu, kad papurtė ten juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 29 liepos 2012 - 03:30