Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie mokestį už darželį

QUOTE(loja5 @ 2011 11 11, 08:58)
Gal kam buvo panasi situacija, gaunam nemokamus pietus darzelyje bet saskaitoje jokia nuolaida matosi nepritaikyta, idomiai g.gif turbut reikia vaziuoti i seniunija aiskintis g.gif

Reikia klausti darželyje arba tiesiogiai skambinti į buhalteriją mirksiukas.gif Seniūnija ne prie ko schmoll.gif Jei laiku pristatėt visas pažymas - reikia aiškintis su buhaltere.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 11 11, 12:42)
Reikia klausti darželyje arba tiesiogiai skambinti į buhalteriją  mirksiukas.gif Seniūnija ne prie ko  schmoll.gif Jei laiku pristatėt visas pažymas - reikia aiškintis su buhaltere.

Na, pazymu tai jokiu nepristatinejome, kadangi del nemokamu pietu tiesiogiai informuoja socialinis, zodziu reikes dar pasiklausti paciam darzelyje, bet jie del tu paskaiciavimu visada dabar siuncia i Biudzetiniu istaigu buhalterija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2011 11 11, 13:52)
Na, pazymu tai jokiu nepristatinejome, kadangi del nemokamu pietu tiesiogiai informuoja socialinis, zodziu reikes dar pasiklausti paciam darzelyje, bet jie del tu paskaiciavimu visada dabar siuncia i Biudzetiniu istaigu buhalterija ax.gif

Nes buhalterija skaičiuoja mokestį, bet ji turi visus duomenis dėl lengvatų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2011 11 11, 13:52)

Matau, jūs Vilniuje. Kokiame čia darželyje nereikia iš socialinio pažymų pristatyti? g.gif Mums reikėjo pristatyti pažymą patiems, kad šeima socialiai remtina, niekas nieko neinformuoja tiesiogiai... Atnešus pažymą, reikėjo parašyti prašymą, kuriame nurodoma, kokios kompensacijos prašoma ir pagrindas patenkinti prašymą yra toji pažyma.
Atsakyti
ateinu pas jus merginos su klausimu, esu istekejusi, bet turiu vaika ne nuo mano dabartinio vyro, vyras dirba pamainini darba, ar galiotu jo pamaininio darbo pazyma vaiko darzeliui? ar jeigu jis ne biologinis tevas, tai ir jokios pazymos is jo netinka? g.gif aciu uz atsakyma, jei bus zinanciu kaip yra ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu paklaust, man vis ramybės neduoda tas ugdymo mokestis 2,50 Lt. Ar įmanoma kažkaip reikalaut, rašyt kokias peticijas ar dar ką nors, kad tą mokestį nuimtų kai vaikas nelanko darželio dėl ligos arba vasaros metu pvz. ? unsure.gif Suprantu kai vaikas lanko darželį ir yra mokama už tą ugdymą, bet kai vaikas serga arba atostogauja darželis, tai jo gi niekas neugdo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 12 02, 16:19)
Sveikos,

noriu paklaust, man vis ramybės neduoda tas ugdymo mokestis 2,50 Lt. Ar įmanoma kažkaip reikalaut, rašyt kokias peticijas ar dar ką nors, kad tą mokestį nuimtų kai vaikas nelanko darželio dėl ligos arba vasaros metu pvz. ?  unsure.gif Suprantu kai vaikas lanko darželį ir yra mokama už tą ugdymą, bet kai vaikas serga arba atostogauja darželis, tai jo gi niekas neugdo  doh.gif

Jums vienai nenuims,reikia tada visoms mamoms rasyti kazkoki kolektivini skunda,kad ji nagrinetu seime.Kad keistu istatyma.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 12 02, 16:56)
Jums vienai nenuims,reikia tada visoms mamoms rasyti kazkoki kolektivini skunda,kad ji nagrinetu seime.Kad keistu istatyma.

tai tą kaip ir suprantu. Manau būtų daug mamų už tai unsure.gif Reiktų rašyt turbūt, o gal kreiptis į aktyvių mamų sambūrį, kad padėtų unsure.gif Kažką manau reiktų daryt, o gal jau buvo daroma mastau.gif
Atsakyti
labas vakaras,mamytes,paaiskinkit man,kad gauti vaiko lengvatas del darzelio maisto pinigeliu,butinai reikia eiti ir tvarkitis socialine?as pvz sausio men stosiu i darbo birza,gausiu gal kokius 500lt,vyras stovi darbo birzoi bet nieko negauna,ar yra galimybe kazkokia kad mokeciau uz darzeli maziau? :4u:sorry jei ne i tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 12 02, 18:43)
labas vakaras,mamytes,paaiskinkit man,kad gauti vaiko lengvatas del darzelio maisto pinigeliu,butinai reikia eiti ir tvarkitis socialine?as pvz sausio men stosiu i darbo birza,gausiu gal kokius 500lt,vyras stovi darbo birzoi bet nieko negauna,ar yra galimybe kazkokia kad mokeciau uz darzeli maziau? :4u:sorry jei ne i tema blush2.gif

tai eikit soc.pasalpa tvarkikit,jei vyras jau puse metu atstovejes birzoj,tada mokesit tik uz ugdima po 1 lt i diena,t.y turesit 100% nuolaida.
Atsakyti
http://www.ikimokykl...ties-tevu/11017
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2011 12 02, 15:19)
Sveikos,

noriu paklaust, man vis ramybės neduoda tas ugdymo mokestis 2,50 Lt. Ar įmanoma kažkaip reikalaut, rašyt kokias peticijas ar dar ką nors, kad tą mokestį nuimtų kai vaikas nelanko darželio dėl ligos arba vasaros metu pvz. ?  unsure.gif Suprantu kai vaikas lanko darželį ir yra mokama už tą ugdymą, bet kai vaikas serga arba atostogauja darželis, tai jo gi niekas neugdo  doh.gif

Deja, pasiekti nieko nepavyko. Net kai darželis uždarytas dėl remonto, vis tiek turėjom mokėti doh.gif Gavom raštą, kuriame paaiškinta, kad 2,50 lt/dienai reikia vertinti kaip abonentinį mokestį, nuo kurio niekas niekada neatleidžiamas doh.gif
Atsakyti