Daiktas tiesiog alsuoja Indija...daug spalviškos gamos, smulkus raštas ,o ir pats muzikinis fonas norom nenorom priverčia uoste užuost tos šalies kvapą...man kažkaip su Kairu asocijuojasi
Pavydžiu tau kelionės, šiemet man teko pasuoti JĄ, bet kitiems metams draugės pasiūlymas dar galios, juolab, kad per metus ji 3-4 kartus turi galimybę toj šaly lankytis.
QUOTE(sobieska @ 2012 02 23, 15:09)
Daiktas tiesiog alsuoja Indija...daug spalviškos gamos, smulkus raštas ,o ir pats muzikinis fonas norom nenorom priverčia uoste užuost tos šalies kvapą...man kažkaip su Kairu asocijuojasi
Pavydžiu tau kelionės, šiemet man teko pasuoti JĄ, bet kitiems metams draugės pasiūlymas dar galios, juolab, kad per metus ji 3-4 kartus turi galimybę toj šaly lankytis.
Ačiū
Žinai, ką tik po kelionės sakiau, jog ten daugiau nevažiuočiau (skurdas, purvas, infekcijos...), bet čia matyt suveikė ta taisyklė "niekada nesakyk niekada", nes kuo toliau tuo dažniau mintys nuklysta atgal į Indiją. Kažkokia magija čia vis gi yra Indijos "šoką" išgyvenau, todėl antrą kartą nuvažiavus viską matyčiau šiek tiek kitaip...
Taip kad būtinai naudokis draugės kvietimu, juolab, kad turėtum puikią gidę, jei jau taip dažnai ten būna Tik važiuoti reikia ilgesniam laikui, nes daug šansų, kad bent kelios dienos iškris lovoje su kokia nors virškinimo sistemos infekcija (mūsų 7 žmonių kompanijoj šešiems tai pasireiškė sunkesne ar lengvesne forma )
labai grazi paskutine pakabele !
Nu tikrai, kad grazi
Ingullka, rasulka2 rimuojasi nick'ai Aciu jums
"Indiška aistra"
Dėžutė papuošalams kol kas laisva, todėl besidomintiems plačiau:
spausdintas paveiksliukas, servetėlė, metalinė detalė, swarovski kristaliukas, viduje filcas (dirbtinis veltinis)
Šonai auksuoti metalo folija, nemažai pritapyta
Išmatavimai:
16x12x8
12x10 (vidinis tūris)
Kam smalsu...
DARBŲ GALERIJA
Dėžutė papuošalams kol kas laisva, todėl besidomintiems plačiau:
spausdintas paveiksliukas, servetėlė, metalinė detalė, swarovski kristaliukas, viduje filcas (dirbtinis veltinis)
Šonai auksuoti metalo folija, nemažai pritapyta
Išmatavimai:
16x12x8
12x10 (vidinis tūris)
Kam smalsu...
DARBŲ GALERIJA
Populiarusis povas, tik kaip ir dera pavasarį, šį kartą daugiau šiltų spalvų
Paauksuotos metalinės detalės, swarovski kristalai...
DARBŲ GALERIJA
DARBŲ GALERIJA
абалдеть можно kaip viskas gražu, net lietuvių kalbą užmiršau, nu bet ir produktyvi pas tamstą savaitėlė grožių grožiais. Ta indiška dėžutė kaip ir dera-margut margutėlė, kaip ir viskas Indijoj, rodos ir smilkalū kvapas iš pradarytos padvelkė...pakabėlė-alsuoja vaikiškumu, kompozicija
Na ir auskarai...tu juk žinai ,ką aš apie tokius manau...
Pateikimas darbų 10 balų, ypač auskariukų
Žaviuosi tavimi nuoširdžiai
QUOTE(sobieska @ 2012 03 14, 18:26)
абалдеть можно kaip viskas gražu, net lietuvių kalbą užmiršau, nu bet ir produktyvi pas tamstą savaitėlė grožių grožiais. Ta indiška dėžutė kaip ir dera-margut margutėlė, kaip ir viskas Indijoj, rodos ir smilkalū kvapas iš pradarytos padvelkė...pakabėlė-alsuoja vaikiškumu, kompozicija
Po tavo komentaru kaip visad taip gera ir silta palieka... Aciu, labai vertinu tavo nuomone
QUOTE(L.M.A. @ 2012 03 14, 14:50)
Populiarusis povas, tik kaip ir dera pavasarį, šį kartą daugiau šiltų spalvų
DARBŲ GALERIJA
DARBŲ GALERIJA
Sveiki labai grazu kokia kaina butu komplekto?
QUOTE(sypsniuke @ 2012 03 14, 21:40)
Sveiki labai grazu kokia kaina butu komplekto?
Aciu labai
Sis komplektelis jau nebelaisvas, taciau ka nors panasaus visada galiu pagaminti Del kainos parasiau i AZ.