Įkraunama...
Įkraunama...

Lauritos Deco-studija

Daiktas tiesiog alsuoja Indija...daug spalviškos gamos, smulkus raštas ,o ir pats muzikinis fonas norom nenorom priverčia uoste užuost tos šalies kvapą...man kažkaip su Kairu asocijuojasi rolleyes.gif

Pavydžiu tau kelionės, šiemet man teko pasuoti JĄ, bet kitiems metams draugės pasiūlymas dar galios, juolab, kad per metus ji 3-4 kartus turi galimybę toj šaly lankytis.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 02 23, 15:09)
Daiktas tiesiog alsuoja Indija...daug spalviškos gamos, smulkus raštas ,o ir pats muzikinis fonas norom nenorom priverčia uoste užuost  tos šalies kvapą...man kažkaip su Kairu asocijuojasi rolleyes.gif

Pavydžiu tau kelionės, šiemet man teko pasuoti JĄ, bet kitiems metams draugės pasiūlymas dar galios, juolab, kad per metus ji 3-4 kartus turi galimybę toj šaly lankytis.

Ačiū wub.gif

Žinai, ką tik po kelionės sakiau, jog ten daugiau nevažiuočiau (skurdas, purvas, infekcijos...), bet čia matyt suveikė ta taisyklė "niekada nesakyk niekada", nes kuo toliau tuo dažniau mintys nuklysta atgal į Indiją. Kažkokia magija čia vis gi yra rolleyes.gif Indijos "šoką" išgyvenau, todėl antrą kartą nuvažiavus viską matyčiau šiek tiek kitaip...
Taip kad būtinai naudokis draugės kvietimu, juolab, kad turėtum puikią gidę, jei jau taip dažnai ten būna mirksiukas.gif Tik važiuoti reikia ilgesniam laikui, nes daug šansų, kad bent kelios dienos iškris lovoje su kokia nors virškinimo sistemos infekcija lotuliukas.gif (mūsų 7 žmonių kompanijoj šešiems tai pasireiškė sunkesne ar lengvesne forma lotuliukas.gif )
Atsakyti
Su pavasariu!

user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image

DARBŲ GALERIJA
Atsakyti
labai grazi paskutine pakabele !
Atsakyti
Nu tikrai, kad grazi wub.gif
Atsakyti
Ingullka, rasulka2 rimuojasi nick'ai biggrin.gif Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
"Indiška aistra"
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Dėžutė papuošalams kol kas laisva, todėl besidomintiems plačiau:
spausdintas paveiksliukas, servetėlė, metalinė detalė, swarovski kristaliukas, viduje filcas (dirbtinis veltinis)
Šonai auksuoti metalo folija, nemažai pritapyta
Išmatavimai:
16x12x8
12x10 (vidinis tūris)

Kam smalsu... biggrin.gif
user posted image
user posted image

DARBŲ GALERIJA
Atsakyti
Populiarusis povas, tik kaip ir dera pavasarį, šį kartą daugiau šiltų spalvų 4u.gif
Paauksuotos metalinės detalės, swarovski kristalai...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

DARBŲ GALERIJA
Atsakyti
абалдеть можно bigsmile.gif kaip viskas gražu, net lietuvių kalbą užmiršau, nu bet ir produktyvi pas tamstą savaitėlė grožių grožiais. Ta indiška dėžutė kaip ir dera-margut margutėlė, kaip ir viskas Indijoj, rodos ir smilkalū kvapas iš pradarytos padvelkė...pakabėlė-alsuoja vaikiškumu, kompozicija wub.gif wub.gif

Na ir auskarai...tu juk žinai ,ką aš apie tokius manau... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Pateikimas darbų 10 balų, ypač auskariukų

Žaviuosi tavimi nuoširdžiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 14 kovo 2012 - 16:26
QUOTE(sobieska @ 2012 03 14, 18:26)
абалдеть можно bigsmile.gif  kaip viskas gražu, net lietuvių kalbą užmiršau, nu bet ir produktyvi pas tamstą savaitėlė grožių grožiais. Ta indiška dėžutė kaip ir dera-margut margutėlė, kaip ir viskas Indijoj, rodos ir smilkalū kvapas iš pradarytos padvelkė...pakabėlė-alsuoja vaikiškumu, kompozicija wub.gif  wub.gif

Na ir auskarai...tu juk žinai ,ką aš apie tokius manau... wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Pateikimas darbų 10 balų, ypač auskariukų

Žaviuosi tavimi nuoširdžiai 4u.gif

Po tavo komentaru kaip visad taip gera ir silta palieka... wub.gif wub.gif Aciu, labai vertinu tavo nuomone 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 03 14, 14:50)
Populiarusis povas, tik kaip ir dera pavasarį, šį kartą daugiau šiltų spalvų 4u.gif
Paauksuotos metalinės detalės, swarovski kristalai...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
DARBŲ GALERIJA

Sveiki labai grazu kokia kaina butu komplekto?
Atsakyti
QUOTE(sypsniuke @ 2012 03 14, 21:40)
Sveiki labai grazu kokia kaina butu komplekto?

Aciu labai 4u.gif
Sis komplektelis jau nebelaisvas, taciau ka nors panasaus visada galiu pagaminti mirksiukas.gif Del kainos parasiau i AZ.
Atsakyti