Įkraunama...
Įkraunama...

Lauritos Deco-studija

"Užšąlę lede"

Fotografuojant taip pat panoro papozuoti ir mažas voriukas, kuris čia mano manymu visai tinka biggrin.gif mirksiukas.gif
Jau matytas motyvas mano darbuose, bet jis papuošalams tinka idealiai ir daug kam labai patinka. Šis komplektukas darytas užsakius, todėl jau užimtas.
Sidabrinės, pasidabruotos detalės, swarovski kristalai.
Auskarai, dvi apyrankės.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

DARBŲ GALERIJA
Atsakyti
user posted image

Šioms dviems damoms ateina asistuoti vyriškis... mirksiukas.gif
P.S. pagaliau kažkas vyriško tarp mano darbų thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image

DARBŲ GALERIJA
Atsakyti
L.M.A...stringa net žodžiai galvoje, kaip noriu juos išliet kompiuterio klaviatūros pagalba...papuošalai man tokie jaukūs, ir pats motyvas sukurtas būtent jiems apipavidalint...nu labai,labai...nekalbu jau apie pačių nuotraukų grožį wub.gif wub.gif

O pakaba su vyrioku wub.gif wub.gif permest šlipsą per pakabą ir gaunasi kuo puikiausia stilinga dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 01 11, 12:34)
L.M.A...stringa net žodžiai galvoje, kaip noriu juos išliet kompiuterio klaviatūros pagalba...papuošalai man tokie jaukūs, ir pats motyvas sukurtas būtent jiems apipavidalint...nu labai,labai...nekalbu jau apie pačių nuotraukų grožį wub.gif  wub.gif

O pakaba su vyrioku wub.gif  wub.gif permest šlipsą per pakabą ir gaunasi kuo puikiausia stilinga dovana thumbup.gif

Žinai, tu ne tik dekupažo meistre, širdis apsąla nuo tavo žodžių wub.gif Niu fain... 4u.gif
Atsakyti
Skoningai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangaus šviesulys @ 2012 01 12, 02:43)
Skoningai.  thumbup.gif

wub.gif 4u.gif Stengiuosi...
Atsakyti
Povas privertė sugrįžt...nu labai dailus papuošalų komplektukas wub.gif wub.gif wub.gif Būtinai tokį patį pasigaminsiu sau...gražiau juk nesugalvosi biggrin.gif
Atsakyti
Ech, Sobieska, dziaugiuosi, kad kai kurie mano darbai suveikia kaip magnetas biggrin.gif Su sia servetele darbai buna fantastiski, ypatingai papuosalai, todel lauksiu, kada galesiu i tavaji akis pavarvinti drinks_cheers.gif

Na, o as 2 savaitem dingstu:akiniai, labai tikuosi daug ispudziu, kurie pavirs i koki nors deco rezultata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2012 01 16, 16:05)
lauksiu, kada galesiu i tavaji akis pavarvinti drinks_cheers.gif

O aš tai niekam nesirodysiu...kad...niekas nenukopijuotų lotuliukas.gif

Sėkmės kelionėj ir ni pucha, ni pira mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image Su Meilės diena!

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 01 16, 17:34)
O aš tai niekam nesirodysiu...kad...niekas nenukopijuotų lotuliukas.gif

Sėkmės kelionėj ir ni pucha, ni pira mirksiukas.gif

Kopijuok i sveikata biggrin.gif mirksiukas.gif
Visai nieko tokio, jei nusikopijuojama viena karta savo asmeniniam naudojimui 4u.gif
Atsakyti
"Spalvos iš Indijos"

...daugybė kvapų, spalvų, garsų... įspūdžiai tookie... jų dydį suvokiau tik grįžus namo, nes ten kartais atrodė, jog sapnuoju biggrin.gif Dalį tų spalvų perkėliau į šitą šviežiai pabaigtą dubenį.mirksiukas.gif

Jei kam norėtųsi - Indijos instrumentalistinė muzika

user posted image

user posted image

user posted image

DARBŲ GALERIJA
Atsakyti