"Užšąlę lede"
Fotografuojant taip pat panoro papozuoti ir mažas voriukas, kuris čia mano manymu visai tinka
Jau matytas motyvas mano darbuose, bet jis papuošalams tinka idealiai ir daug kam labai patinka. Šis komplektukas darytas užsakius, todėl jau užimtas.
Sidabrinės, pasidabruotos detalės, swarovski kristalai.
Auskarai, dvi apyrankės.
DARBŲ GALERIJA
Šioms dviems damoms ateina asistuoti vyriškis...
P.S. pagaliau kažkas vyriško tarp mano darbų
DARBŲ GALERIJA
L.M.A...stringa net žodžiai galvoje, kaip noriu juos išliet kompiuterio klaviatūros pagalba...papuošalai man tokie jaukūs, ir pats motyvas sukurtas būtent jiems apipavidalint...nu labai,labai...nekalbu jau apie pačių nuotraukų grožį
O pakaba su vyrioku permest šlipsą per pakabą ir gaunasi kuo puikiausia stilinga dovana
O pakaba su vyrioku permest šlipsą per pakabą ir gaunasi kuo puikiausia stilinga dovana
QUOTE(sobieska @ 2012 01 11, 12:34)
L.M.A...stringa net žodžiai galvoje, kaip noriu juos išliet kompiuterio klaviatūros pagalba...papuošalai man tokie jaukūs, ir pats motyvas sukurtas būtent jiems apipavidalint...nu labai,labai...nekalbu jau apie pačių nuotraukų grožį
Žinai, tu ne tik dekupažo meistre, širdis apsąla nuo tavo žodžių Niu fain...
Povas privertė sugrįžt...nu labai dailus papuošalų komplektukas Būtinai tokį patį pasigaminsiu sau...gražiau juk nesugalvosi
Ech, Sobieska, dziaugiuosi, kad kai kurie mano darbai suveikia kaip magnetas Su sia servetele darbai buna fantastiski, ypatingai papuosalai, todel lauksiu, kada galesiu i tavaji akis pavarvinti
Na, o as 2 savaitem dingstu:akiniai, labai tikuosi daug ispudziu, kurie pavirs i koki nors deco rezultata
Na, o as 2 savaitem dingstu:akiniai, labai tikuosi daug ispudziu, kurie pavirs i koki nors deco rezultata
QUOTE(L.M.A. @ 2012 01 16, 16:05)
O aš tai niekam nesirodysiu...kad...niekas nenukopijuotų
Sėkmės kelionėj ir ni pucha, ni pira
Su Meilės diena!
QUOTE(sobieska @ 2012 01 16, 17:34)
O aš tai niekam nesirodysiu...kad...niekas nenukopijuotų
Kopijuok i sveikata
Visai nieko tokio, jei nusikopijuojama viena karta savo asmeniniam naudojimui
"Spalvos iš Indijos"
...daugybė kvapų, spalvų, garsų... įspūdžiai tookie... jų dydį suvokiau tik grįžus namo, nes ten kartais atrodė, jog sapnuoju Dalį tų spalvų perkėliau į šitą šviežiai pabaigtą dubenį.
Jei kam norėtųsi - Indijos instrumentalistinė muzika
DARBŲ GALERIJA
...daugybė kvapų, spalvų, garsų... įspūdžiai tookie... jų dydį suvokiau tik grįžus namo, nes ten kartais atrodė, jog sapnuoju Dalį tų spalvų perkėliau į šitą šviežiai pabaigtą dubenį.
Jei kam norėtųsi - Indijos instrumentalistinė muzika
DARBŲ GALERIJA