Nepepratai gražu ir labai savita, išskirtina, originalu... vienu žodžiu, jeiką panašaus turite laisvą,ar ruošiatės daryti,kad ir po švenčių labai labai norėčiau pamatyti ir įsigyti
QUOTE(KRV @ 2011 12 10, 14:10)
Nepepratai gražu ir labai savita, išskirtina, originalu... vienu žodžiu, jeiką panašaus turite laisvą,ar ruošiatės daryti,kad ir po švenčių labai labai norėčiau pamatyti ir įsigyti
aciu...
laisvo deja dabar nieko nera, bet galvodama apie jusu nora jau turiu numacius 3 daiktelius, is kuriu artimiausiu metu pradesiu gamint komplekta: lekste/dubuo, vazele gelem ir zvakide Taigi, jus pirma eileje ji isigyti
Bedarant indų komplektą kažkaip pasidarė dvi puošnios "sesutės"
Medinės pakabos, spausdinti paveiksliukai, servetėlės, du swarovskiukai...
Atrodo labai prabangiai
DARBŲ GALERIJA
Viską, ką parduodu, rasite ALBUME
Medinės pakabos, spausdinti paveiksliukai, servetėlės, du swarovskiukai...
Atrodo labai prabangiai
DARBŲ GALERIJA
pamačius tavąsias pakabas, taip ir norisi atsidurti tame laike, kaito meto madoje buvo beproto gražios tortinės suknios, perukai, skrybėlės...na ir lietsargiai bei cigarai
Beje bantukas
Beje bantukas
Ačiū Sobieska, JulijaB
Jaukių ir šiltų artėjančių švenčių!
Papildyta:
tiesioginiuose saules spinduliuose ar ryskiai apsvietus:
Papildyta:
DARBŲ GALERIJA
Jaukių ir šiltų artėjančių švenčių!
Papildyta:
tiesioginiuose saules spinduliuose ar ryskiai apsvietus:
Papildyta:
DARBŲ GALERIJA
labai,labai,labai ...nu bet kirba mintys galvoj tavoj tai nerealios...žavingas komplektukas toks su Kalėdinės dvasios polėkiu
Puikumėlis, daiktai pakeisti nuostabiai
QUOTE(sobieska @ 2011 12 22, 20:21)
labai,labai,labai ...nu bet kirba mintys galvoj tavoj tai nerealios...žavingas komplektukas toks su Kalėdinės dvasios polėkiu
kirba kirba retsykiais...
Kaledos cia pat, namie eglute zybsi, kuciuku maisas kazkaip jau nesulaukes Kuciu atsirado namuose, tai nori nenori viskas sugriuvo i viena vieta ir gavosi visai jaukus kaledinis fonas labai,labai,labai aciu tau Sobieska
QUOTE(rimute7 @ 2011 12 23, 00:23)
Puikumėlis, daiktai pakeisti nuostabiai
Patys daiktai pasufleruoja, ka su jais turiu padaryt Man labai artima dekupazo kaip seno daikto atnaujinimo ideja, be to taip bent siek tiek prisidedu prie mazesnio vartojimo nepirkdama nauju, o atnaujindama senus daiktus Aciu rimute7
IŠKELIAVO
Kai tas pats zmogus isigyja jau antra mano darba, didesnio ivertinimo ir nebereikia, is ties dziugauju
DARBŲ GALERIJA
Kai tas pats zmogus isigyja jau antra mano darba, didesnio ivertinimo ir nebereikia, is ties dziugauju
DARBŲ GALERIJA
QUOTE(L.M.A. @ 2011 12 29, 00:42)
IŠKELIAVO
DARBŲ GALERIJA
DARBŲ GALERIJA
Šiandien atsiėmiau savo grožį,jau pamačius dėžę supratau,kad bus nesmulkūs daiktai ,na bet išpakavus -tiesiog neturiu žodžių.Net ir vyras, prieš tai bandęs paburbėt,kad gal jau perdaug pagyrė naują pirkinį Labai ačiū
QUOTE(KRV @ 2011 12 30, 23:09)
Šiandien atsiėmiau savo grožį,jau pamačius dėžę supratau,kad bus nesmulkūs daiktai ,na bet išpakavus -tiesiog neturiu žodžių.Net ir vyras, prieš tai bandęs paburbėt,kad gal jau perdaug pagyrė naują pirkinį Labai ačiū
Yeeees!!!
Tikejausi, jog patiks, bet jei jau ir vyras pagyre... Zinau pagal savo vyra
Labai gerai, kad siuntini gavot dar pries naujuosius - ir stala pasipuosit sventiskai, o ir geros emocijos sventine nuotaika sustiprins.
Beje, zvakute yra kvepianti