kokia dovana grazi!!! pasiseke gevejui
rimute7 sveika užsukus Smagu, jei tau pas mane jauku ir įdomu Pradingti, užsirakinti nežadu tikrai, nes nors ir su pertraukėlėm darbuojuosi, bet trauka per didelė, kad galėčiau mest Lauksiu svečiuose
Sobieska ačiū! 4u: Buda matyt atsirado begalvojant apie laukiančią kelionę i GOA Dar patraukė juodos-aukso spalvu derinys, negaliu sustot
Julia B - smagu, ačiū Tau
Sobieska ačiū! 4u: Buda matyt atsirado begalvojant apie laukiančią kelionę i GOA Dar patraukė juodos-aukso spalvu derinys, negaliu sustot
Julia B - smagu, ačiū Tau
Kaip ir sakiau, įtraukė mane juodos ir auksinės spalvų derinys...
Visai šviežias ir dar laisvas rinkinys: žvakidė ir indelis/lėkštutė.
(Gan sunki medinė žvakidė, jos skersmuo 9 cm, aukštis 9 cm, skylės žvakei skersmuo 3 cm)
(Keramikinės lėkštutės visas skersmuo 17 cm, įdubimo skersmuo 12 cm)
Tikiuosi, jog patiks ir atsiras norintis gan prabangiai atrodančio dueto savo namų interjere
L.M.A., kaip gražu... nuotraukos fantastiškos
Nu ir vėl palikau iššsižiojusi ...kai ką prabanga dvelkia...man labai patiko.Jau matau rinkinuką tarp pušų šakelių ...gražuma
Ačiū Darfe , ačiū Sobieska , matau jau turiu nuolatines lankytojas, negailinčias gražių žodžių Žiaaaaaauriai smagu!!!
DARBŲ GALERIJA
DARBŲ GALERIJA
Nesuprantu, ko tylėt, jei patinka...man gerų žodžių negaila, o ypač, jei jų pagrįstumas akivaizdus.
Ačiū, Sobieska, gi žinai, man labai svarbus tavo įvertinimas ir pastabos
Na ką, pasimėgavau, paskanavau pagyrų ir gana.. Rodau, ką naujo pridirbau per paskutines dienas
O čia jau po mano įsikišimo:
...juodai baltas juodai baltame fone...
P.S. padėkliukas laisvas, todėl... jei tik kas pageidaus...
Na ką, pasimėgavau, paskanavau pagyrų ir gana.. Rodau, ką naujo pridirbau per paskutines dienas
O čia jau po mano įsikišimo:
...juodai baltas juodai baltame fone...
P.S. padėkliukas laisvas, todėl... jei tik kas pageidaus...
Sapnuosis man šitas grožis!
Tikrai labai mielas padekliukas
QUOTE(VasareV @ 2011 11 04, 17:33)
Sapnuosis man šitas grožis!
Grazus sapnai visada pakelia nuotaika , ACIU!
QUOTE(rasulka2 @ 2011 11 04, 18:20)
Tikrai labai mielas padekliukas
Aciu, rasulka2, labai gerai zodi parinkai, nes jis nei ispudingas, nei grazus, o tikrai labai mielas, paciai kazkaip is ranku nesinori jo paleisti Bet siandien teks padekliuka perleisti i kitas rankas
Taigi, padekliuko ir zvakides su dubeneliu jau nebeturiu, iskeliauja puosti kitus namus
Laisvi liko sie:
Dekupažo būdu dekoruotos lėkštutės.
Panaudojimas gali buti pats įvairiausias (padariau kelias nuotraukas su skirtingais panaudojimo variantais): galima naudoti kaip papuošalinę jūsų buduare, dar tai gali būti jūsų akinių laikymo vietelė, galima sudėti stalo įrankius dviem žmonėm... žodžiu, jūsų poreikių ir vaizduotės dalykas.
Viduje įklotas filcas, ant dugno priklijuoti guminiai padeliai, kurie neleidžia slidinėti ar braižyti jūsų baldų. Abu padėkliukai nulakuoti stiklo efekto laku, dekoruota stikliniais mikrorutuliukais.
"Buda"
"Graffiti kitaip"
DOVANOJU:
tai vieni pirmuju mano darbu, todel padaryta keletas klaideliu, labai truko praktikos ir patirties Taciau vis gi ismesti gaila, o naudoti nenaudoju... todel jei tik kas noretu priglausti ir kam akiu nebadytu tie netobulumai, prasom Reiketu tik pasiimti is manes Vilniuje arba susimoketi uz siuntima
tai vieni pirmuju mano darbu, todel padaryta keletas klaideliu, labai truko praktikos ir patirties Taciau vis gi ismesti gaila, o naudoti nenaudoju... todel jei tik kas noretu priglausti ir kam akiu nebadytu tie netobulumai, prasom Reiketu tik pasiimti is manes Vilniuje arba susimoketi uz siuntima