Aciu, mergaites Dziugu, kad aplankot
Kaip gražu Brūkštelsiu AŽ savo norą
O cia jau pries gera puse metu darytas stalo rinkinys. Kadangi ji neseniai papildziau, tai gera proga is naujo pasirodyti Smagiausia tai, jog taures, stiklines, dubenelis buvo prikelti naujam kvepavimui (nes jau ruosiausi ismesti), o zvakide tapo stiklinis permatomas geles, kuria gavau dovanu, vazonelis
Svajoju padaryti grazia nuotrauka viso sito rinkinio, naudojamo "gyvai", tam teks papluseti virtuveje
Svajoju padaryti grazia nuotrauka viso sito rinkinio, naudojamo "gyvai", tam teks papluseti virtuveje
Šis RINKINUKAS man pats pačiausias tavo darbas...labai stilingas, labai gražus...servetėlės paskirstymas, daiktų dekoravimui parinkimas ir aplamai visas popuri ... nu nuostabu...norėčiau tokiu klasikiniu rinkinuku pasipuošti savo šventinį stalą
iš tiesų labai gražu...
Labai patiko stalo rinkinys, ypač dubenėlis
Liabai įspūdingas rinkinukas Sunku patikėti, kad taip įmanoma servetėlėmis dekoruoti
VOV !!!
QUOTE(sobieska @ 2011 10 17, 16:29)
Šis RINKINUKAS man pats pačiausias tavo darbas...labai stilingas, labai gražus...servetėlės paskirstymas, daiktų dekoravimui parinkimas ir aplamai visas popuri ... nu nuostabu...norėčiau tokiu klasikiniu rinkinuku pasipuošti savo šventinį stalą
aciu
Tai ir linkiu, kad neilgai trukus pasipuostum savo stala, tik turbut sau laiko vos vos lieka, ane?
P.S. gerai nors tiek, kad didziosios taures bent nuotraukoje iamzintos liko, nes tikiuosi sukes laime atnes...
QUOTE(diuni @ 2011 10 18, 11:04)
iš tiesų labai gražu...
Diuni - dekavoju
QUOTE(Rene @ 2011 10 18, 16:32)
Labai patiko stalo rinkinys, ypač dubenėlis
Labai smagu, Rene, aciu
QUOTE(Sisi @ 2011 10 18, 17:46)
Liabai įspūdingas rinkinukas Sunku patikėti, kad taip įmanoma servetėlėmis dekoruoti
Na ir liaupsiu paziro, aciu!
QUOTE(prancuziuke @ 2011 10 18, 18:00)
VOV !!!
Liux, jei vov, vadinasi tikslas pasiektas Aciu
Du nauji eksperimentiniai darbai, kurie gali būti jūsų. Tai medinės lėkštutės, kurias nudekoravus, išėjo šis rezultatas
Viduje įklotas filcas, ant dugno priklijuoti guminiai padeliai, kurie neleidžia slidinėti ar braižyti jūsų baldus. Abu padėkliukai nulakuoti stiklo efekto laku, dekoruota stikliniais mikrorutuliukais.
Panaudojimas gali buti pats įvairiausias (padariau kelias nuotraukas su skirtingais panaudojimo variantais): galima naudoti kaip papuošalinę jūsų buduare, dar tai gali būti jūsų akinių laikymo vietelė (aš nuolat pamirštu, kur juos pasidedu ), galima sudėti stalo įrankius dviem žmonėm... žodžiu, jūsų poreikių ir vaizduotės dalykas.
"Buda"
"Graffiti kitaip"
Viduje įklotas filcas, ant dugno priklijuoti guminiai padeliai, kurie neleidžia slidinėti ar braižyti jūsų baldus. Abu padėkliukai nulakuoti stiklo efekto laku, dekoruota stikliniais mikrorutuliukais.
Panaudojimas gali buti pats įvairiausias (padariau kelias nuotraukas su skirtingais panaudojimo variantais): galima naudoti kaip papuošalinę jūsų buduare, dar tai gali būti jūsų akinių laikymo vietelė (aš nuolat pamirštu, kur juos pasidedu ), galima sudėti stalo įrankius dviem žmonėm... žodžiu, jūsų poreikių ir vaizduotės dalykas.
"Buda"
"Graffiti kitaip"
Labas. Netyčia užklydau į svetimus, bet šiltus ir jaukius namus. Pamačiau daug grožybių, puikių ir mielų darbų. Nuostabus rinkinys , mielos pakabos , super akinių ir jų dėklo atnaujinimas . Kaip buvo smagu pasižvalgyt ...
Jeigu neužsirakinsi, užsuksiu vėl
Sėkmės kūryboje
Jeigu neužsirakinsi, užsuksiu vėl
Sėkmės kūryboje
Nu L.M.A...pavariai , kaip originalu, tai ne tas žodis...man tas padėkliukas Indija padvelkė...išties gražu