Sveikinu su Gėriu
QUOTE(L.M.A. @ 2014 02 25, 10:31)
Mano gyvenime atsitiko nemažas pokytis, apvertęs visus planus. Tema apleista, kūryba , tikiuosi tai neužtruks...[/i]
Prisidedu prie sveikinimų Nuojauta man kuždėjo, kad būtent dėl to kūryba laikinai "užšaldyta"
Laukiam sugrįžtant
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 03 03, 11:41)
Sveikinu su Gėriu
QUOTE(Sielonešė @ 2014 03 03, 12:55)
Prisidedu prie sveikinimų Nuojauta man kuždėjo, kad būtent dėl to kūryba laikinai "užšaldyta"
Laukiam sugrįžtant
Laukiam sugrįžtant
Ačiū, Brūkšniuk, ačiū, Sieloneše! Tikiuosi mano gėris neatims iš manęs viso mano laiko ir galėsiu bent šį tą parodyt šioje temoje
Beje, labai atsiprašau tų moterų, kurioms neatrašiau į jų klausimus/prašymus dėl papuošalų, tiesiog tam tikra savijauta buvo atitraukusi mane nuo realybės
Kadangi iki šiol nieko naujo nesukūriau, o iš ankstesnių papuošalų laisvi liko tik 2, parduodu juos praktiškai už savikainą.
Iš karto noriu labai atsiprašyti eglekuku, su kuria tarėmės dėl vėrinio su lava, bet aš ėmiau ir prapuoliau... Man tai nebūdinga, tiesiog taip susiklostė, kad savijauta ir kiti rūpesčiai visiškai mane atitraukė nuo įprastų reikalų. Todėl, jei eglekuku vis dar norėtų - jai teikiama pirmenybė
Vėrinys - 110Lt
Linas, sidabras (visos tarpinės detalės, užsegimas), lava, gėlavandeniai perlai.
Verinio ilgis su kutosiuku - 43 cm, nuo užsegimo iki centrinio lavos akmens - 33cm
Apyrankė - 70Lt
Riešui apie 16,5-17cm
Linas, sidabras, nuostabiai švytintys labradoritai, swarovski kristalai, nerūdijančio plieno magnetinis užsegimas
Beje, iš dekupažo - šiuo metu po truputį darau didelę, spalvotą pintinę velykiniams kiaušiniams, iki Velykų baigsiu, bus galima įsigyti
Iš karto noriu labai atsiprašyti eglekuku, su kuria tarėmės dėl vėrinio su lava, bet aš ėmiau ir prapuoliau... Man tai nebūdinga, tiesiog taip susiklostė, kad savijauta ir kiti rūpesčiai visiškai mane atitraukė nuo įprastų reikalų. Todėl, jei eglekuku vis dar norėtų - jai teikiama pirmenybė
Vėrinys - 110Lt
Linas, sidabras (visos tarpinės detalės, užsegimas), lava, gėlavandeniai perlai.
Verinio ilgis su kutosiuku - 43 cm, nuo užsegimo iki centrinio lavos akmens - 33cm
Apyrankė - 70Lt
Riešui apie 16,5-17cm
Linas, sidabras, nuostabiai švytintys labradoritai, swarovski kristalai, nerūdijančio plieno magnetinis užsegimas
Beje, iš dekupažo - šiuo metu po truputį darau didelę, spalvotą pintinę velykiniams kiaušiniams, iki Velykų baigsiu, bus galima įsigyti
Labai stipriai pavėluotai, bet vis gi Velykinė pintinė margučiams. Planavau baigti ją žymiai anksčiau, bet kai planuoji, taip dažniausiai ir nutinka
Pintinė didelė kaip pagalvė - 60x45 ir yra laisva. Jei jau niekas nebesuspės ja papuošti stalo šiais metais, tuomet liks kitoms Velykoms
Kaip ir priklauso pokyčių šou, reikia parodyti vaizdą prieš ir po
Pintinė didelė kaip pagalvė - 60x45 ir yra laisva. Jei jau niekas nebesuspės ja papuošti stalo šiais metais, tuomet liks kitoms Velykoms
Kaip ir priklauso pokyčių šou, reikia parodyti vaizdą prieš ir po
Apyrankes nebeturiu
Vėrinys - 110Lt
Vėrinys - 110Lt
Povelykinių nuotaikų veikiama noriu prisiminti ir pasidalinti velykine tematika
Papildyta:
Papildyta:
Naujienos
Komplektas: vėrinys & apyrankė
Linas, sidabras, magnetiniai nerūdijančio plieno užsegimai
Komplektas: vėrinys, apyrankė & auskarai
Linas, sidabras, Baltijos gintaras, pasidabruoti burbuliukai, magnetinis nerūdijančio plieno užsegimas apyrankei
Komplektas: vėrinys & apyrankė
Linas, sidabras, magnetiniai nerūdijančio plieno užsegimai
Komplektas: vėrinys, apyrankė & auskarai
Linas, sidabras, Baltijos gintaras, pasidabruoti burbuliukai, magnetinis nerūdijančio plieno užsegimas apyrankei
Vėrinys
Linas, sidabras, lava, gėlavandeniai perlai
Linas, sidabras, lava, gėlavandeniai perlai
Penki pusilgiai minimalistiniai vėriniai. Gaivios, lengvos spalvos vasarai. Visų ilgis apie 30-33cm.
Linas, kalnų krištolas, lava, sidabras
Linas, koralai, medis, paauksuotas sidabras
Linas, agatai, sidabras
Linas, rožinis kvarcas, agatas, koralas, sidabras
Linas, labradoritai, kalnų krištolas, agatas, sidabras
Linas, kalnų krištolas, lava, sidabras
Linas, koralai, medis, paauksuotas sidabras
Linas, agatai, sidabras
Linas, rožinis kvarcas, agatas, koralas, sidabras
Linas, labradoritai, kalnų krištolas, agatas, sidabras
Laisvas komplektas
Dekupažo technika dekoruotas rinkinys, kurį sudaro: medinė servetėlinė, 8 mediniai žiedai servetėlėms, 2 stiklo vazelės-stiklinės, stiklo dubenėlis, stiklo žvakidė.
Servetėlinė ir žiedai servetėlėms mediniai. Stiklinės-vazelės iš stiklo, vidus stiklinis nedekupažuotas, todėl galima pilti vandenį. Žvakidė ir dubenėlis taip pat stikliniai. Jų vidūs nedekoruoti, galima šlapinti ir plauti.
Dekupažo technika dekoruotas rinkinys, kurį sudaro: medinė servetėlinė, 8 mediniai žiedai servetėlėms, 2 stiklo vazelės-stiklinės, stiklo dubenėlis, stiklo žvakidė.
Servetėlinė ir žiedai servetėlėms mediniai. Stiklinės-vazelės iš stiklo, vidus stiklinis nedekupažuotas, todėl galima pilti vandenį. Žvakidė ir dubenėlis taip pat stikliniai. Jų vidūs nedekoruoti, galima šlapinti ir plauti.
Nuostabus rinkinukas