Įkraunama...
Įkraunama...

Lauritos Deco-studija

Sveikinu 4u.gif su Gėriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2014 02 25, 10:31)
Mano gyvenime atsitiko nemažas pokytis, apvertęs visus planus. Tema apleista, kūryba , tikiuosi tai neužtruks...[/i]

Prisidedu prie sveikinimų wub.gif Nuojauta man kuždėjo, kad būtent dėl to kūryba laikinai "užšaldyta" smile.gif
Laukiam sugrįžtant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 03 03, 11:41)
Sveikinu 4u.gif su Gėriu wub.gif

QUOTE(Sielonešė @ 2014 03 03, 12:55)
Prisidedu prie sveikinimų  wub.gif  Nuojauta man kuždėjo, kad būtent dėl to kūryba laikinai "užšaldyta" smile.gif
Laukiam sugrįžtant  4u.gif

Ačiū, Brūkšniuk, ačiū, Sieloneše! Tikiuosi mano gėris neatims iš manęs viso mano laiko ir galėsiu bent šį tą parodyt šioje temoje mirksiukas.gif

Beje, labai atsiprašau tų moterų, kurioms neatrašiau į jų klausimus/prašymus dėl papuošalų, tiesiog tam tikra savijauta buvo atitraukusi mane nuo realybės smile.gif
Atsakyti
Kadangi iki šiol nieko naujo nesukūriau, o iš ankstesnių papuošalų laisvi liko tik 2, parduodu juos praktiškai už savikainą.
Iš karto noriu labai atsiprašyti eglekuku, su kuria tarėmės dėl vėrinio su lava, bet aš ėmiau ir prapuoliau... Man tai nebūdinga, tiesiog taip susiklostė, kad savijauta ir kiti rūpesčiai visiškai mane atitraukė nuo įprastų reikalų. Todėl, jei eglekuku vis dar norėtų - jai teikiama pirmenybė 4u.gif

Vėrinys - 110Lt
Linas, sidabras (visos tarpinės detalės, užsegimas), lava, gėlavandeniai perlai.
Verinio ilgis su kutosiuku - 43 cm, nuo užsegimo iki centrinio lavos akmens - 33cm

user posted image

Apyrankė - 70Lt
Riešui apie 16,5-17cm
Linas, sidabras, nuostabiai švytintys labradoritai, swarovski kristalai, nerūdijančio plieno magnetinis užsegimas

user posted image

Beje, iš dekupažo - šiuo metu po truputį darau didelę, spalvotą pintinę velykiniams kiaušiniams, iki Velykų baigsiu, bus galima įsigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 24 kovo 2014 - 13:15
Labai stipriai pavėluotai, bet vis gi Velykinė pintinė margučiams. Planavau baigti ją žymiai anksčiau, bet kai planuoji, taip dažniausiai ir nutinka doh.gif
Pintinė didelė kaip pagalvė - 60x45 ir yra laisva. Jei jau niekas nebesuspės ja papuošti stalo šiais metais, tuomet liks kitoms Velykoms 4u.gif

user posted image

Kaip ir priklauso pokyčių šou, reikia parodyti vaizdą prieš ir po mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 18 balandžio 2014 - 18:47
Apyrankes nebeturiu
user posted image

Vėrinys - 110Lt
Linas, sidabras (visos tarpinės detalės, užsegimas), lava, gėlavandeniai perlai.
Verinio ilgis su kutosiuku - 43 cm, nuo užsegimo iki centrinio lavos akmens - 33cm

user posted image

Atsakyti
Povelykinių nuotaikų veikiama noriu prisiminti ir pasidalinti velykine tematika 4u.gif

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Naujienos 4u.gif

Komplektas: vėrinys & apyrankė

Linas, sidabras, magnetiniai nerūdijančio plieno užsegimai
user posted image

Komplektas: vėrinys, apyrankė & auskarai

Linas, sidabras, Baltijos gintaras, pasidabruoti burbuliukai, magnetinis nerūdijančio plieno užsegimas apyrankei

user posted image
user posted image
Atsakyti
Vėrinys
Linas, sidabras, lava, gėlavandeniai perlai

user posted image
Atsakyti
Penki pusilgiai minimalistiniai vėriniai. 4u.gif Gaivios, lengvos spalvos vasarai. Visų ilgis apie 30-33cm.

Linas, kalnų krištolas, lava, sidabras
user posted image

Linas, koralai, medis, paauksuotas sidabras
user posted image

Linas, agatai, sidabras
user posted image

Linas, rožinis kvarcas, agatas, koralas, sidabras
user posted image

Linas, labradoritai, kalnų krištolas, agatas, sidabras
user posted image
Atsakyti
Laisvas komplektas 4u.gif
Dekupažo technika dekoruotas rinkinys, kurį sudaro: medinė servetėlinė, 8 mediniai žiedai servetėlėms, 2 stiklo vazelės-stiklinės, stiklo dubenėlis, stiklo žvakidė.
Servetėlinė ir žiedai servetėlėms mediniai. Stiklinės-vazelės iš stiklo, vidus stiklinis nedekupažuotas, todėl galima pilti vandenį. Žvakidė ir dubenėlis taip pat stikliniai. Jų vidūs nedekoruoti, galima šlapinti ir plauti.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nuostabus rinkinukas smile.gif
Atsakyti