Užsakymas
Linas, sidabras, nerūdyjančio plieno magnetiniai užsegimai
Dar vienas užsakymas
Linas, sidabras (925), coisitai su rubinais, nerūdyjančio plieno magnetinis užsegimas
Linas, sidabras (925), coisitai su rubinais, nerūdyjančio plieno magnetinis užsegimas
Darganotą sekmadienio vakarą ėmiau ir užsinorėjau prisiminti tai, kas nors ir apmaudu, bet po truputį apsinešė dulkėm... o juk mano kūryba prasidėjo visai ne nuo lino. Ta užbūrus aistra dekupažui kažkodėl nuo manęs nežinia kur ir kuriam laikui pabėgo (geras ženklas tas, kad išėjo palikusi visus daiktus, yra vilčių, kad grįš). Matyt ne pakankamai ją branginau... Labai tikiuosi, ateis diena, kai dekupažą vėl prisiviliosiu pas save, o temos pavadinimas ims labiau atitikti jos turinį, kuris įpusėjus puslapių skaičiui ėmė ir užsipildė lino siūlais.
Papildyta:
Papildyta:
Ir aš tikiuosi, kad grįš nes vienu darbu labai džiaugiuosi tuo, su obuoliukais
Užsakymas
Vėrinys
Rudas linas, agatai, dūminis kvarcas, paauksuotos metalinės detalės, magnetinis nerūdyjančio plieno užsegimas
Brūkšniuk, ačiū! Kaip tik galvojau, kaip tie mano obuoliukai laikosi
Vėrinys
Rudas linas, agatai, dūminis kvarcas, paauksuotos metalinės detalės, magnetinis nerūdyjančio plieno užsegimas
Brūkšniuk, ačiū! Kaip tik galvojau, kaip tie mano obuoliukai laikosi
Laisvi darbai:
Apyrankė, 18-19cm riešui
Be užsegimo, tampri
Juodas ir baltas linas, gėlavandeniai perlai, turmalino kvarcas, swarovski kristalai, stiklas, pasidabruotos detalės
Vėrinys
Rudas linas, paauksuotos metalinės detalės, paauksuotas sidabras, agatai, dūminis kvarcas, oniksas, nerūdijančio plieno magnetinis užsegimas
Apyrankė, 18-19cm riešui
Be užsegimo, tampri
Juodas ir baltas linas, gėlavandeniai perlai, turmalino kvarcas, swarovski kristalai, stiklas, pasidabruotos detalės
Vėrinys
Rudas linas, paauksuotos metalinės detalės, paauksuotas sidabras, agatai, dūminis kvarcas, oniksas, nerūdijančio plieno magnetinis užsegimas
LAISVA NAUJIENA
Apyrankė
Linas, sidabras, oniksas, swarovski kristalai, nerūdijančio plieno magnetinis užsegimas
Apyrankė
Linas, sidabras, oniksas, swarovski kristalai, nerūdijančio plieno magnetinis užsegimas
Vėrinys - LAISVAS
Linas, gėlavandeniai perlai, pasidabruotos detalės, magnetinis nerūdijančio plieno užsegimas
Linas, gėlavandeniai perlai, pasidabruotos detalės, magnetinis nerūdijančio plieno užsegimas
Apyrankės jau nėra
Vėrinys - LAISVAS
Linas, sidabras, lava, gėlavandeniai perlai
Linas, sidabras, lava, gėlavandeniai perlai
Tobulėji ir tobulėji Taip ir toliau
Ačiū, BA Tobulėjimas - natūralus procesas, kai darai tai kas patinka
LAISVA nauja apyrankė
Riešui apie 16,5-17cm
Linas, sidabras, nuostabiai švytintys labradoritai, swarovski kristalai, nerūdijančio plieno magnetinis užsegimas
LAISVA nauja apyrankė
Riešui apie 16,5-17cm
Linas, sidabras, nuostabiai švytintys labradoritai, swarovski kristalai, nerūdijančio plieno magnetinis užsegimas